Merhaba forum sakinleri yaklaşık 6 aydır hobiyle ilgilenemiyorum. bugün çeşitli satıcılara baktım ama spoton pellet göremedim üretimi durdumu acaba
sefa0606 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba, silahı kullandım, öncelikle var olan bir markanın birebir kopyası yani replica olduğu için duruşu vs. daha önceki Umarex XBG'ye göre çok daha gerçekçi duruyor. Atışları fena değil ama tüm bilye atan tabancalarda olduğu gibi pellet performansı beklemeyin. Ama her attığımda ufak hedef kağıtlarında 7-8-9 ve 10'ları vurabiliyorum tabii 10-15 metrede. Ben beğendim. Özellikle duruşunu beğendim.
Teşekkürler bende bugün aldım atış yapamadım henüz
-
-
Merhaba tabancayı incelediniz mi acaba
-
Aliexpresten Bushnell 6-24x50 dürbün aldım fakat bir türlü sıfırlama yapamadım. Tüfeğim N-07 Gaz Pistonlu versiyon. Taretleri sonuna kadar açıyorum ama yine sola ve aşağıya atıyorum. Optik merkezleme olayını yeni duydum ve daha denemedim. Düzelir mi bilmiyorum ama daha önce dandik dürbünlerle bile böyle bir sıkıntı yaşamamıştım. Neden sonuna kadar açmak zorunda kalıyorum taretleri , dürbün bozuk mu ?
Baglantida sorun olabilir dampa veya tekparca ayak varsa onla deneyin
-
Hayirli olsun güzel görünüyor.
-
Hayırlı teskereler
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Bu dizelleme değil bildiğin içten yanmalı motor 4 silindirli
-
Galatian carbine 2
-
mod 99 tüfeğin dibi
-
-
bu mühimmatı ne kurusıkı nede normal tabanca atıyor,,, Travmatik silah olarak aratırsanız görebilirsiniz,
Saygılar.
-
tavşana 3-4-5 numara
keklik,üveyik 6-7
bıldırcına 8-9-10 atabilirsinama 36 kalibreyle çok zor vurursun bu avları 20 kalibre ile bile usta avcılar zor vuruyo sana tavsiyem bi 12 kalibre poze veya otomatik al saygılar.
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun daha önce bende bozkurt avdan alışveriş yaptım ilgili satıcılar herkese tavsiye ederim.
-
hlalav in eline gariplikde kimse su dokemez istediginiz degil ellerinde olan pellet urun vs gelir urunler parca parca gelir vsvs son aklimda kalan hatsan gezi almistik guya gonderdikleri pasli patriot gezi cikti ne diyelim bilmemki
siteside var olarak görünen ürünlerin çoğu olmuyor ellerinde ne varsa onu gönderiyolar. -
hlalav in eline gariplikde kimse su dokemez istediginiz degil ellerinde olan pellet urun vs gelir urunler parca parca gelir vsvs son aklimda kalan hatsan gezi almistik guya gonderdikleri pasli patriot gezi cikti ne diyelim bilmemki
hlal avmı uzak durun çifte alırsın yok pompalı yollayalım derler. -
bende gelebilrim kar olmassa hep aynı yerdemi toplanıyorsunuz
-
hatsan airmax alabilirsin 250 ye dürbünlü .
-
sarsılmaz al pompalı sarsılmazın işi askerler ve polislerde kullanıyo