şayan tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

mod 470'i 5 ay önce aldım. temmuz-ağustos ayları boyunca kullandım. 800 atış yaptım. tüfeğin biraz ağır olduğu doğrudur. 1 saat kadar sürekli taşıyınca kol yoruluyor. tetiğin önde olduğu falan yanlıştır. benim de almadan önce tetik konusunda çekincelerim vardı. ancak aldıktan sonra öyle olmadığını gördüm. yine silahın güçlü olması dolayısıyla tepmeden dolayı sapma yapması falan da doğru değildir. ayakta desteksiz ve uzun mesafeli atışlarda tüfeğin ağırlığından dolayı nişan alırken tüfeği titretmeden tutmak zor oluyor. ancak destekli atışlarda ne tepmeden ne de başka bir şeyden dolayı sapma olmuyor. tüfek felaket güçlü ve aynı zamanda uzun mesafede acayip isabetli. 30-35 metrede 1 liralık para ve benzeri nesnelere yaptığım hiçbir atışı ıskalamadım. 55 metreden soda şişesini kırdım (daha uzun mesafede denemedim). su deposuna üç atış yaptım üçünde de deldi. almadan önce 70-80 metrede pellet hedefin biraz aşağısına düşer diye düşünüyordum 70 metreden atış yaptım kesinlikle fark etmiyor. kısacası silah çok güç ve isabet açısından kusursuz. görev dolayısıyla silahı memlekette bıraktım şu an kullanmıyorum. güç ve isabet konusunda çekinceniz olmasın. illa bir çekince araştıracaksanız bir arkadaşın belirtmiş olduğu kurma kolu kırılması ve servis olayını araştırın. böyle bir problem varsa iyi düşünmek gerekebilir. ucuz bir silah değil sonuçta.