şu buluşmalar sabah çok erken saatlerde olduğu için bir türlü olaya tam olarak katılamadım.
Cüneyt06 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
geçen pazar saat 13:30 gibi geldim, masada sadece bir tüfek ve bir laptop gördüm. 5 dakika kadar oturduktan ve etrafa bakınıp tanıdık kimseyi görmedikten sonra gittim saygılar bizden efendim. bilmukabele
-
nasıl geçti yarışma peki?
-
geçmiş olsun. nihayet sayfa açıldı da girebildim. sebebini bilemediğim bir nedenden ötürü, sayfa bazen açılamıyor. muhabbetlerden uzak kalıorum kusuruma bakmayın.
-
bende bişiler çizdim ama burada yükleyemiyorum. facebook sayfasında paylaştım. kyücel'in önerdiği resimlerden ikincisiyle bişiler yaptım.
-
bülent abi kazdığımız yerden çıkan kiremitleri beton dökülecek yere koymamızı istemişti. baktım onlarla uğraşılmıyor, bende etraftaki kiremitleri toplayıp onları çekiçle kırmaya başlamıştım. iyide oldu sanırım
-
hangi mekandan bahsediyorsunuz anlayamadım. şu kar kış yüzünden temel atma işlemi yarıda kalan mekan mı, yoksa benim bilmediğim başka bir yer var da orada mı buluşuyorsunuz?
-
hahaahh nebati günün lafı cidden nebatileri kaldıralım, nebatileri atalım hahaah herkese teşekkürler
-
[Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/120103/nliocpog.jpg]
yeni yer yukardaki şekilde , 120-130m atış imkanımız olacak.
buradan da havaalanı pisti gibi gözüküyor atış alanı ha
-
kalktım kardeşim, geliyorum
-
geçmiş olsun.
-
inşallah kalkarsam geleceğim.
-
güzel atışlar dilerim. benim yerime de sucuk yiyin bari
-
herkese iyi seneler. yeni yer hayırlısı ile olur inşallah. alınacak her türlü kararla ilgili katılamadığım tüm toplantılarda yerime katılması ve karar vermesi için eğer kendisi de kabul ederse sayın Mehmet Saim Allahverdi arkadaşımı adıma vekil tayin ettiğimi buradan herkese noter huzurunda bildiririm.
sevgi ve saygılarımla
-
herkese sağlık, huzur, mutluluk dolu yeni bir yıl dilerim arkadaşlar.
-
yiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ufak, ucuz bir arsa alalım oralarda.
-
güzel kardeşim senin için zahmet olmaz ise rica etsem şu birinci resimde adamın durduğu sol tarafa doğru tam orta noktadan bir kırılma yapıp, onu normal çatı gibi ^ yapsan ve öyle güneşe göre bir renderlasan nasıl olur?
-
yarın 9:30da anca kalkar 10 buçuk 11 gibi ancak orada olurum.
-