toplandığımızda elden veririm artık. birde başlık güncellensin dedim
Cüneyt06 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
mekan sahibinin arkada kullanmadıkları 6 metreye 12 mt civarı atıl bir dört tarafı açık, üstü çadır bezi ile kapalı demir profilden bir çardağı var. onu söküp atış alanına kurmamıza izin verdi. ancak daha önce onu sağlam ve düz zemine bağlamak, ve daha kaliteli atış yapabilecek zemini hazırlamak için beton dökülmesine karar verildi. daha sonra çardak sökülüp oraya monte olacak. daha sonra masalar, sandalye, banklar vs temin edilecek. ayrıca atış yapılan alandaki kayalar bir jcb kiralanıp, 10-15 metre arkadaki tellerin dibine kadar geriye atılacak. arka tarafa pellet gitmemesi için daha yüksek bir duvar haline getirilecek. ama önce bütün bunları başarabilmek için hepimiz standart bir para yardımı yapmalıyız diye karar verildi. ayrıntılar daha sonra ilgili kişiler tarafından aktarıalcak sanırım.
-
-
gözümü mobilya atölyesinde açtım. 31 sene bilfill hem dükkanda, hem makine başında, hem montajda, hem ofiste çalıştım. şu kadarını söyleyebilirim ki ıslak zemide sunta, mdf ve benzeri bir malzeme kullanılmaz...lake cila bile atsan açık havada dayanmaz. başka bir malzeme kullanılması gerektiği kanaatindeyim.
-
çok güzel olmuş eline sağlık. ama bir tavsiye de bulunmak gerekirse dış cephe kaplaması asla sunta ya da mdf olmamalı kardeşim. bu kışı çıkartmadan dağılır. su değdiğinde paramparça olur bu ürünler. plastik malzeme en iyisi bence yine.
-
vay anasını, neler kaçmış neler. sucuklar, şişeler, sohbet, ortam...
-
bilmediğim bir nedenden ötürü arada sırada forum sayfası açılmadığından dolayı, konuya biraz geç vakıf oldum ve geç cevaplamak zorunda kaldım. o yüzden kusura bakmayın arkadaşlar. ancak bence de kutu demir profilden gövde olsa iyi olur. üstü de bu dalga şeklindeki plastik çatı kaplama aletlerinden olabilir. ahşap sanki çabuk deforme olur gibime geliyor. filintalar şiling tavan yapmışlar. bildiğim kadarıyla onlar pahalı. ayrıca ahşap bir çardak yapmak her zaman daha pahalıya mal olacaktır gibime geliyor. çardağı ucuza kapatıp masalara da biraz para ayrılsa, ya da zemin betonlaması vs gibi şeylere daha iyi gibi geliyor.
-
hocam sanırım tüfeği senden almıştım. şimdi aynı sorunu ben yaşıyorum. merminin ucu şarjörden dışarı çıkıyor, eziliyor, bolt kolu kapanmıyor, çok zor hallediyorum valla. neden böyle yapıyor?
-
oh iyi etmişsiniz. şişelerin hepsini patlattınız yani baba oğul kardeş ne kadar güzel aile ile birlikte geçirilen güzel bir pazar olmuş sanırım
-
6 buçuk saat sonra orada olacağım diyorsun diyecekmişim sonrayı eksik yazmışım yav.
-
yani 6 buçuk saat orda olacağım diyorsun ve ben daha eve yeni geldim size iyi atışlar.
-
-
-
-
-
-
-
bu cumartesi-pazar atışa doydum valla. aslında canım şu anda gidip birkaç atış daha yapmak istedi videoyu izleyince. ayrıca eklemeden edemeyeceğim, bugün ki buluşma müthiş bir buluşmaydı bence, acaip zevk aldım. şişeler, fotolar, videolar, tüp dolumu, tüm sıcak yardımlar, paylaşımlar ve organizasyon için herkese çok teşekkür ederim. görüşmek üzere.
-
-
ne yazık ki katılamayacağım. iyi atışlar, afiyet olsun.