Togay bey birileri kendince rica minnet temin etmiş sonrada test etmiş. Beklenen ne piyasaya sürülmesi için?
Bu mermiler bu aşamaya geldiyse 3 aşağı 5 yukarı maliyetleri bellidir. Üreticinin kar oranida bellidir. Fiyatin ve piyasaya veriliş tarihi nedir?Biraz özel olacak ama bu yerli üreticiler neden sizi buluyor sadece? siz ta Mersin desiniz deneyen istanbul yazmış firma nerde Allah kerim.
Şaibeli seyler genelde bana itici gelmiştir herzaman. Bunlar benim merak ettiğim seyler cevaplamayabilirsin sıkıntı yok.Ürüne gelince gercekten güzel gözüküyor diğer yerli marka ne durumda bekledigini bulabildimi?
İnşallah bu daha iyi sonuc elde eder.
Bu hobiye gönül verenler "sadece" hobimiz için uğraşmış yıllarını buna vermis kimseler.
Siz sadece forum başında okuduklarınızdan yola çıkarak ne kadar rahat keskin laflar sarf etmişsiniz okuyunca şaştım.
Konu hakkında hiç bir bilgisi olmayan hobidaslarimizin aklarını sadece monitörünüzün başında okuduklarinizdan yola çıkarak kurduğunuz şeylerle hemde hepimize fayda saglayabilecek bir konuyu bambaşka fikirlerinizle bulandiriyorsunuz ki.
Forumdaki bu kişileri yaptiklarini biliyorum az cok taniyorum bu adamlar sadece hobi için Türkiye nin her yerine tanismak atış yapmak icin giden kimseler hani.
Büyüğümsünüz saygısızlık etmek istemem ama hobimiz adınada böyle güzel işlerle hem karşılıksız hemde bundan zevk alarak ugrasan kisileride yersiz ithamlarla bu islerden sogutulmayi hak etmiyorlar.