phrat tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Togay bey birileri kendince rica minnet temin etmiş sonrada test etmiş. Beklenen ne piyasaya sürülmesi için?
    Bu mermiler bu aşamaya geldiyse 3 aşağı 5 yukarı maliyetleri bellidir. Üreticinin kar oranida bellidir. Fiyatin ve piyasaya veriliş tarihi nedir?

Biraz özel olacak ama bu yerli üreticiler neden sizi buluyor sadece? siz ta Mersin desiniz deneyen istanbul yazmış firma nerde Allah kerim.
    Şaibeli seyler genelde bana itici gelmiştir herzaman. Bunlar benim merak ettiğim seyler cevaplamayabilirsin sıkıntı yok.

Ürüne gelince gercekten güzel gözüküyor diğer yerli marka ne durumda bekledigini bulabildimi?
    İnşallah bu daha iyi sonuc elde eder.

Bu hobiye gönül verenler "sadece" hobimiz için uğraşmış yıllarını buna vermis kimseler.

Siz sadece forum başında okuduklarınızdan yola çıkarak ne kadar rahat keskin laflar sarf etmişsiniz okuyunca şaştım.

Konu hakkında hiç bir bilgisi olmayan hobidaslarimizin aklarını sadece monitörünüzün başında okuduklarinizdan yola çıkarak kurduğunuz şeylerle hemde hepimize fayda saglayabilecek bir konuyu bambaşka fikirlerinizle bulandiriyorsunuz ki.

Forumdaki bu kişileri yaptiklarini biliyorum az cok taniyorum bu adamlar sadece hobi için Türkiye nin her yerine tanismak atış yapmak icin giden kimseler hani.

Büyüğümsünüz saygısızlık etmek istemem ama hobimiz adınada böyle güzel işlerle hem karşılıksız hemde bundan zevk alarak ugrasan kisileride yersiz ithamlarla bu islerden sogutulmayi hak etmiyorlar.

hocam dedikleriniz çok doğru ama bu işe yıllarını vermiş kişiler var bu forumda neyin ne olduğunu bilen, başlığı okumadan gülenler oluyordur! yorum yapmayanlarda cabası.Bırakın dileyen istediğini söylesin.Aşağılayıcı,küçük düşürücü söz eden bir yazı göremedim.Umarım biz haksız çıkarız bir atış tekniği daha öğreniriz ne dersiniz....

Dediğinize harfiyen katılıyorum kimse ne ego tatmini yapıyor ne de aşağılıyor ben daha 18 yaşındayım ama benim dışımda bu işe yıllarını vermiş kişilerin sizin kötü yorum diye algiladiginiz yazıları sadece diğer hobidaslar yanlış bilgilendirilmemesi için o yorumları eleştirileri yapmışlar.

Bende boşuna destekli en stabil, isbatli ne alabilirim diye yırtınıp pcp almışım boşuna o kadar para vermisim keşke daha önce bu konuyu okusaydım görseydim :(

Sizlere çok teşekkür ediyorum bu konu için bunlarda yabancı devletlerin laf cambazligi yapıp güzel şekil verip milletimizi soyma çabası...

Arkadaş 200 metreden kara şişeyi kafadan isabet etmiş ben nerdeeee mod 99 kadar hafif ve ergonomik bir silahım olsa kim bilir neler yapardım :(

Paylaşımların devamını bekliyorum  :thumbup:

Mehmet beye katılıyorum.WD40 harika bir temizliyici ama korucu özelliği o kadar güvenilir değil.
    Mağlumunuz Mersin'de bulunuyorum nemli memleket.
    Dynamax'ı WD40 ile yağladıktan sildikten ve kundak hariç hiç bir metal aksamına dokunmadan kutusuna yerleştirdim.
    Aradan 3 hafta sonra baktığımda toz gibi namlunun üstünde pas izleri vardı.Tekrar WD40 ile temizledim ve geçti tabi.
    Ama Mersin'de bulunun bir av bayinden Silah koruyucu yağ aldım(yağın adı da silah koruyucu) tüm metal aksamını.
    2 aydır kutusunda bekliyor tertemiz pırıl pırıl duruyor yaz ayında olmamıza rağmen.

Tüfeği bir kere kurduktan sonra yayı tutar tetiğe basılmadığı sürece yay kendini bırakmaz.
    Namluyu kapadığımızda sadece namlu kilidi namluyu tutuyor tekrar açıp pellet yerleştirmekte hiçbir sorun olmaz.

Saygılar...

Güzel olmaya çok güzel ama 0:44 ten 1:23 ye kadar kurşun eritiyor.Bazı hadi kursunu yerleştirmek o aparatı üstüne koymak falan her pellet için 50-60 sn geçse bi 200 atışlık pellet için 200 dk.Bizim oksijen kaynağımız olsa yarı yarıya düşse desek zamana 100 dkda bir kutu.En az tabi 56sterlin fiyatı varmış.Yaparken harcanılan oksijen kaynağı...

Yapıcak masraf harcanılacak emek yerine daystate'ın rangemaster bulletlerinden alınır.Daha karlı olur.Yanlış anlamayın bu arada bu sadece benim görüşüm karşıt olsun diye yazmadım.Tabi çoklu pellet üretmek daha akıllıca olurdu.

Ama faydası bence eğer ben her pellete o kadar emek versem atışlarımda çok daha konsantre olurum :D

abi şimdi grupmandaki aradaki 3-5 kuruşun lafını yapmayalım 8o
    tav olup yeni aldıgım 56 ya, hassas bir nitro piston takıcam, tetik ve namluyuda değiştiricem sonra konusuruz :P

İnşallah projenizi en yakın zamanda gerçekleştirirsiniz inanın çok merak ettim olursa sonuç ne olur diye.Herhalde yaylıların şahı olur yada nitroluların mı desem :)

Elbet yapacağım atıcılıkta kendimi geliştiriyorum hala birde eski tüfeğimden dolayı hep bipodla atışa alıştım.Atış yastıgı yerine koltuk minderi kullanıyorum :D ebaydan atış yastıgı siparişi verdim o gelince daha rahat atış yapabileceğim inşallah

[Resim Engellendi: http://d1206.hizliresim.com/y/f/7w26x.jpg]

İlk grupmanım tüfeği 0ladıktan sonra yastık desteği ile başladım.
    Grupmanlar 5'li yapılmıştır.18gr hatsan jsb kullandım.Düşük güçte.

Tüfek beklentilerimi karşılamadı,beklentilerimin üstünde çıktı diye bilirim...

Dynamax'tan sonra güzel den fazla geldi.En yakın zamanda daha uzak mesafelerde de deneyeceğim.

Aşağıdaki son 2 grubuda bozmazdım hava karardı göremez oldum tüm kartonu bitirmekti hedefim.

Grupmanı yaparken öyle şaşırttı ki kartonu ilk atışlardan sonra vuramadığımı bile düşündüm.Duvara yaptığım bir atıştan sonra emin oldum.