yatıyor ama yinede atıyor yaw maşallah 85 metreden 1lt lik fanta şişesini ilistir ettim.
skyplume tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yaklaşık 2 yıldır 160 barda sabit duran fx revo ma dün hava bastım ve 200bar a tamamladım fakat 170 bar a kadar hava kaçırdı daha sonra hava sızıntısı kesildi daha sonra 20 kadar pelet attım bunun sebebi nedir hava kaçırmasını nasıl tedavi edebilirim .saygılar sunarım.
-
serdar hiç mi işin yok yaw.??:))
-
vay be..eskiden puanlar böylemiydi.
-
SEN BU İŞİ BİLİYORSUN.
-
-
herekat noktasının uydu fotoları gelmiş bizim uydular anca ısınıyor bu nedenle resimler geç geliyor.
-
Bir Gladyo da bende var
gladyo falan ne iş bülent alırlar bak ergenekondan içeri:)::)
-
bende gelmek istiyorum.
-
bu arkadaş geç kalmış tarihe bakılırsa bunu 01-13-2010 da keşfetmiş ama Serdar HAVSUT bu patlayan mermileri yaklaşık 2 yıl önce kullanıyordu....
-
evet Erdem Hocam form kurulduğundan beri yapılmış olan en iyi 100m grupman budur.... nikko ile aa iyi ikili olmuş
-
heh şöyle ya tüfeğe yakışan dürbünü takmışsın..:)
-
Bir silah ancak hedefi vurduğunuz mesafe kadar etkilidir.
-
arkadaşlar AT44WX-10 ile 100-120m den isabetli (istikrar değişken)atışlar yapabilirsiniz.Bu mesafe her türlü ihtiyacınızı fazlasıyla görür.Daha uzak mesafeler ise bence fantazi..Ben birkeresinde 80 mt kadar mesafeden 180bar hava ile at44wx10 5.5 mm ile irice yıllanmış bir kara şişeye atış yaptım 10 dk yerde kaldı.sonra karaşişelerin arasına karıştı. Bu yönü doğaya zarar vermiyor gayet iyi..
-
Mustafa Bey ben daha çok sevindim, Bu tip konularda asla yalan söylemem neyse onu söylerim bilirsiniz, hakkaten yiğidi öldür hakkını yeme 5 ay yattı sadece hafifce yağlamıştım her yerini ne bir çapaklanma nede gaz kaçırma olmuş.160 bar bıraktım 160 bar aldım.Erdem hocam kusura bakma çok spontane gelişti olay fazla takılmadık 1 saat falan paintsign da kapalıydı.Birdaha ki gelişimde muhakkak haber veririm.Şu AA neler yapıyormuş bir test edelim gerçi sen çoktan test edersinde elin falan titrer rüzgar eser birşeyler olur ..
-
-
arkadaşlar revoyu 5 ay sonra ilk kez ankara ya getirdim ve 5 ay sonra ilk kez pellet sıktım.Serdar Havsut la paintsign daki gölete gittik birde tost makinası tabi diyorsunuz ki tost makinası ne alaka diye revo ve tost makinası.:) O kadar söyledim Serdar a çek şunu diye ama çekmedi. tabi tost makinasının halini varın siz düşünün.::):)MAAŞALLAH şakır şakır çalışıyor.En son Mustafa SERDAR Bey i ziyaretinden sonra...
Serdar bende grip oldum ..
-
özledim şu 100 mt atışlarımı yaw..
-
100 m ler başlasa artık görsek.
-
harika ilk veriler gelmeye başladı.