Bekleriz .:)
skyplume tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bu siluet tam Revoluk accuracy %80 lere cıkar gibime geliyor.
-
Oyuncular çok güzel video da o nedenle güzel ben teşekkür ederim..
-
-
Süper bir gündü. Önce Ed ve Erdem e organizasyon için teşekkür ederim, sonra da Göktuğ u kutlarım. Hepimiz için farklı bir tecrübe oldu; ayakta sınırlı sürede 40 atış. Herkese tekrar teşekkür ederim. Bravo bize
Teşekkür ederim. Tekrar hepimize teşekkür ediyorum.
Dünkü hava neydi bu günkü hava ne inanılmaz kar yağıyor.
-
Yeni Videolar
Ankara Team Silhouette Part 5 - More amazing video clips are a click away
Ankara Team Silhouette Competition - More bloopers are a click away
Ankara Team Silhouette Part4 - Click here for more amazing videos
Ankara Team Silhouette Competition Part 7 - Watch the top videos of the week here -
yeni videolar geliyor.
-
Ankara Team Silhouette Competition Part 1 - Funny videos are here
Ankara Team Silhouette Competition - The best video clips are here
Ankara Team Silhouette Competition3 - The best video clips are hereMesafe uzak kamera yakın olunca ses çok gür cıkıyor
PİLİÇ'E AT EMRE PİLİÇ'E..!!!!
-
pelletin gözüne vurduk bu gün çok eylenceliydi videolar yakında gelecek.şu anda hazırlıyorum.Herkez e teşekkür ederim..
-
Bugün ufak çaplı bir buluşmada 105 mt denedik 2.atışta Emporto 3.atışta ben şişeyi patlattık.180 bar- fx pellet .Hatsan AT44WX-10 5.5 cal.
-
Pompaya maksimum kaç bar bastınız beyler?Daha doğrusu kaç bar basabiliyorsunuz?Bu konuda tecrübe sahibi olan var mı?
Bence 200 ü fazla zorlamayın hem gerekte yok.
-
atışa giderken aramayan arkadaşlarıma kocaman bir alkış istiyorum
Gıcık adamlar
-
Bu başlıkta hanıma silah nasıl kabul ettirilir? başlığına döndü
Çok konuşursa hanımada sıkacan 2 tane fx pellet susacakk
-
evet ft yapalım pelletler gitmesin anlayan anladı bilenbilir.
-
sosyo ekonomik ve kriz şartlarıda düşünülürse tüpü üfleyerek doldurmazsak iyi
-
Soğukta tüp çalışmayabilir.
-
Silahın bana göre tek kusuru 200 barda stabil atış yapamıyor optimum 180-160 bar aralığında yapıyor.Hafta sonu krono ölçümleri neticesinde net veriler ortaya çıkacaktır umarım krono gelir.
chairgun a göre yaptığımız 15 mt sıfırlamalarda 16 grain FX pelletle, dürbün yüksekliği 5cm, 180 barda mildot ayarı tam anlamıyla uygulanabiliyor.
-
Osman abinin kullandığı malzemeleri yazmasını isteyeceğim duyunca şok olacaksınız inanilmaz bir recycler(geri dönüştürücü)özelliği var..
-
umarım gelebiliriz.
-
Abi bu konuşan Hatsan at44wx-10 olmuş Ellerine sağlık Hatsan bile kıskanacak bu şemali.