aaaaaa olmadı yaww ben yokum sanırım o tarihlerde
skyplume tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çamlık çamur olur.?paintsign da yapsak ayıp olur.
ayıp olmazsa eğer paintsign da yaparız.Yada aşağıda gölün orda beton zemin varya Erdem hocam orası nasıl:) Arabalar girermiki oraya .?
-
-
Tonguç sağol, ama daha çok fotoğraf çekmiştim ben senin EOS ile, onlarıda atarsın değil mi?
Bu arada ne fotoğraf çekmişim be
Emre Çamlık 1. komutanı ordularını idare ederken, 1. yaver Göktuğ ve Miralay Fender.
-
Seni mi kırıcam özgür
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/081222/uh5klb9l.jpg]
PUHAHAHAA indi ÖZGÜR HARİKAAA
-
Ankara team da ne arasan var.Yeterki katıl her derde deva Ankara team Kundak mı yapacan Kyücel e yanaş, Mekanik arızan mı var Murat a, tüfek yok atış mı yapamıyon peletin mi yok çay mı istiyon yanaş Osman abiye, Ft mi yapacan gurupmanın mı bitti hop zıpla Erdem hocanın yanına, şişe mi kıracan doluş Sedar ın arabaya sen atacan ben atacam kavga et, kendini şanslı hissettin silahım atar peletim dolu havam yerinde monotonlaştım dedin azıcık kaderim kötüleşsin mi istiyon gel bana.Elektronik ayar dakka dubara al-sat yap işlet devret hop Emre ye..Kanat mı çekti canın Volkan kasayla getirin(o şimdi şöför).Gitar istersen Fender sana yapsın.Ateşli çektiyse canın git ejlover a al sık havaya,yeni silah aldım ben bunu bir parçalıyım dedin ver Tonguç a....GİBİ GİBİ
-
e diyoruz hep gelin Ankara'ya diye
bu arada dikkatini çekerim "2. Geleneksel ...."
Erdem Hocam geleneksel diyebilmemiz için üçüncüsünün de yapılması lazım ondan sonra direk geleneksel olarak başlık açabiliyoruz. Kaide öyle.
Bu arada yakında kar altında mangal sucuk ekmek buluşmaları başlayacak.Katılmak isteyen İstanbul lu arkadaşları bekleriz. -
Airarms xtra fac(toplam 7 atış)
50 mt
rüzgar atış istikametinin aksi yönünde
fx pellet 5,5 mm
170 bar tüp basıncı
Atış gözetmeni Kyücel[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/081222/temp/sfzxykeh.jpg]
-
-
süper gündü herkeze teşekkürler..hedef kağıtları için Murat a.t12 ile ft ye katılmamı sağlayan osman abiye....................... at44w e de teşekkürler nikonla bile ayrlayamadım.. ayrıca at44 e pelet yüklememde yardımcı olan Kyücel e kardeşim Emporto ya olacak abi hadi abi diye at44 ü sıfırlama atışlarındaki yardımlarından dolayı. ve kısaca herkeze..
-
aa gelirde dürbün sorunu gene başgösterdi. dürbün yok Osman amca
volkan senin dürbünle süper 50mt gurupman yaptım yaw ne oldu ki buraya koyamadım gerçi.
-
arkadaşlar herkez istediği silüeti printerden çıkarıp getirsin..
-
bu ne fotomontaj mı .?
-
güzel olmamış töbe haşa engelli koltuk altı değneği gibi ne öyle..
-
bizde nikon buckmaster mildot var gayet memnunuz.çin işi 15 ytl lik dampayla bile her söküp taktığımda çok düşük sapma yapıyor.az bir ayarla halloluyor.hatta çoğu zaman hedef büyükse ayara bile gerek yok (50mt şişe) ama ft yapacaksanız olmaz.:)
-
Bana 30 dakikalık; ama bir türlü vakit bulup özel nedenler vs. tanışmaya dahi gidemedim üzgünüm. Ama hep aklımda kalıyor.
selam ve saygı ile...Vallaha bilemeyecem bir kere olsun gelin .
-
Yalnız her hedefe tek atış, öyle her hedefe bir şarjör boşaltmak yok.
-
bende varım..çok iddalı geliyorum.
-
biz izmitteyim pazartesi de istanbulda yatagun dayız ziyarete gidecez gelemiyoruz malesef.:)
-
harika bir buluşmaydı.fakat resimlere alet edevatlarım girmiş ben girememişim..:)