Sevgili arkadaşlar;
Kurban bayramı nedeniyle İstanbul'a gidiyoruz. Aranızda olamayacağım, Hepinizin Kurban bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.
Atilla Mutafoğlu
Sizinde kutlu olsun Atikomutan Sağ sağlim gidin, Sağ Sağlim dönün.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Sevgili arkadaşlar;
Kurban bayramı nedeniyle İstanbul'a gidiyoruz. Aranızda olamayacağım, Hepinizin Kurban bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.
Atilla Mutafoğlu
Sizinde kutlu olsun Atikomutan Sağ sağlim gidin, Sağ Sağlim dönün.
Osman abi yabancı bir airgun sitesinde bu resmini buldum, ne ara çektirdin bu resmi?
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/081204/gq7q3m6a.jpg]
vay vay Osman abi amerika yı ilaçlayıp gelmişsindir sen bu karizmayla tabi böcekleri değil çiçekleri..
gelirim gelirim
Bayram öncesi son buluşma ve bayramlaşma için ne dersiniz.?
ahh ahh katılamadım ben bu buluşmaya çok şey kaçırdım..Vatan sağolsun.!
Gerçekten harika ahhh ahhhh....gelemedim buluşmaya inşallah başka sefere:(
bak şimdi sataşma var..senin yüzünden olmasın sakın.? sen 8:15:14 de bizim kapının önunden geçmede sorarım sana . ayrıca cumartesi öğlen 12-13 lere kadar telefonu kapatıp mışıl mışıl uyuyan.... falan neyse..geçmişe takılmayalım.
ben gelemiyorum işim çıktı.:(:(:(:( Erdem hocam şişelerle sen ilgilenirsin artık.
Bu arada güzel bir buluşmaydı.Ekip dahada kalabalıklaşıyor aman Allah bozmasın..
Teşekkürler.
Askerlik sonrası eski günlere dönerek ilk buluşmaya katıldım. (Biraz gecikerekte olsa) rüzgar aşırı derecede estiysede yinede ilk kez karşılaştığım Fx ler beni bir hayli memnun etti. Bir ara Revo yu alarak gruptan uzaklaşıp sağ taraftaki tellerin orada 3-5 deneme yaptım. (itiraf edeyim : Revo ile aramızda o an küçük bir romantizm ve aşk yaşandı :p ) inşallah yakın zamanda gamo'nun abilerine kavuşmak dileğiyle. Saygılar
öyle bir aşık olmuşsun ki.3-5 deneme dediğin 1 şarjör dü..şişeleri pıtır pıtır patlattın
Hoşgeldiniz Atikomutan:)..(AFFINIZA SIĞINIYORUM UMARIM KIZMASSINIZ.) bilginizle bize ışık tutacaksınız şimdiden teşekkürler.
biz gelemeyiz sanırım.:(
36 cal. 12 cal. 16 cal. bunların hiçbirisiyle 200 m den domuz bu tüfeklerle bence vurulmaz (vuranın iyi atıcı olması lazım birde kimsenin şahit olmaması lazım).domuz avı sürek avıdır sürek avında domuz koşar arkasında ya köpekler vardır yada tenekeciler(tenekeciler=gürültü yaparak teneke çalarak özellikle ilerleyen ve domuzları avcıların üstüne süren şahışlar topluluğu.) o nedenle imkansız 0-70 aralığında duman çıkarttırır ama domuzdan oda iyi yerine gelirse önkolarkası -kafa-boyun-omurilik gibi.
Allah izin verirse 2-3 hafta sonra domuzların ne ile ? nasıl ? nekadar mesafeden ? vurulduğunu ayrıntılı resimlerle anlatacağım.
Osman abi resimler harika 2 dk olsada yüzünü gördük (ben biraz geç geldim de) kısmet başka zamana.
hafif toplu olmazsan yerde sağına soluna taş batıyor atış konsantrasyonun bozuluyor.yemeğe devam..:)
hepinizi seviyoruz.
hayırlı olsun çeşit artıyor.
Yap programını, tarihi vs... ayarla, hafta sonuna tekamül etsin, cuma akşamdan gelelim, cumartesi pazar av ve pazar akşamı dönüş, otel konaklama vs... organizasyon sana ait, bize otel oda ücretlerini vs.. bildir.
Hakikaten bu tip organizasyonlar yapsak.?
30-06 almanı tavsiye ederim M1-MG3 mermisi ile aynı mühimmat bulman kolay olur.600m iyi bir atıcı için garanti üstü senin ustalığına ve ekipmanına kalmış.Nerden mi biliyorum bende var.
gelemiyorum başlık açayım bari..