benim durum karışık bir villa tadilatı ve mantolaması var yağmur da yağdı cephe sıkıntıya düşmeden bitirmek lazım.birde oruç olunca vakit çok erken gün bitmez sonra. .gelirim derim gelemem..
skyplume tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Başlık benden iştirak sizden..
-
-
harika savulun şişeler Ankara team geliyor.
-
yooo hayıııırrr, Serdar bunu yapmış olamazsınnn. abi naptınız siz millet dürbün dürbün diye yarılıyor, siz güzelim dürbünü pellet manyağı yapmışsınız
Serdar 50 pelet attı hala ayarlanmıyor,Yaklaşık 8 kişilik bir heyetin ortak kararıydı.Böyle daha güzel olduğunu düşünüyoruz.
-
Daha ne yav bundan iyisi Çamlık'da bol kara şişe
-
Israrla T12 de ayar tutmayan leapars ın başına gelenler.Umarım sana yardımcı olur.? Birdaha düşünürsün belki.Ayar tutmadı kendisi ayar oldu.
[Resim Engellendi: http://img170.imageshack.us/img170/4131/leapersqu2.th.jpg]
-
Sözün bittiği yer
-
Süper Osman abi tam adını yazmaya başlamış hedefe pellet kesintisine uğramış resmen 55 adet olsaymış imzayı atıyormuş. Tebrikler Ben demiyorum resimde açıkça söylüyor.
-
işimiz olduğu için gelemedik.mantolama ekipleri geldi.cumartesi sabah işe başlatmamız gerekiyordu.
-
Buluşmalarımız Sabah ezanının müteakip 5:30-6:00 da başlayıp ikindi ezanını müteakip sona ermekte .
Gülmeyin yalansa yalan deyin
-
harika olur.hem dürbün hem reddot
-
faydası olur zararıolmaz sanıyorum.
-
keçe ile atışda sorun olabilir bazen çok ses yapıyor revolution u bile tanıyamıyorum.
-
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan ..çamlık bize dar gelecek anlaşılan..
-
hayırlı olsun .
-
13 olsun o zaman.
-
Göktuğ yaa bi de benim moderatör falan da takılıyken bi foto olacak, onu da ekleyebilir misiniz zahmet olmazsa, tam teşekküllü bi fotom yok hiç
Uğurcuğum silencer ile çekilmiş bir fotoğrafın yok birdahaki sefere telafi ederiz.
-
Erdem hocam şu dipsiz gölün bir dibini araştırmaya gitseydik Ankara Team olarak.Kastamonu lular bulamamış biz kesin buluruz gibime geliyor.
-
Bu seferde ben açayım başlığı uzun bir aradan sonra...