yakında bir t12 daha görünüyor sanırım.. Ankara Team en çok fx e sahip Takım olacak bu gidişle...
skyplume tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
40 mt seri atışlar 10x15 cm kağıda yapılmıştır.amaç kağıdı vurmak bu kadar basit.. yaw hep akşam karanlığına kalıyoruz.birde telefonun kamerasından işkence gibi oluyor.
- Funny bloopers R us
Fx Revo Triple Combo 3 Times - Click here for more free videos -
süper eline sağlık.
benim makinada pazartesi gelecek sabırsızlanmaya başladımharika kesinlikle memnun kalıcaksın diyebilirim.Şimdiden HAYIRLI OLSUN..
-
bu da farklı 2 şarjör arka arkaya.. Fakat video olarak koyamıyorum link koydum yine.
Fx Revolution Shooting - Click here for more amazing videos -
Fx Revolution Emporto ve ben şişe patlatma Bir şişede korkudan gitti.
Fx Revolution - The most amazing home videos are here -
Ben katılamıyorum iyi atışlar arkadaşlar...
-
Arkadaşlar bugün Emporto-Serdarhavsut ve ben atışa gittik fx Revoyu 25 mt ye sıfırladık ve lazar metre ile tam 120 metre olarak ölçüm yaptıgımız yere diktiğimiz hedefe FX Revolution ile 200 bar dolumdan sonra arka arkaya 2 şarjör toplamda 24 adet gamo pro hunter pelet ile 40 x 50 x 2 cm ebatlarında suntaya atış yaptık.. ve sonuç ortada tüm pelletler delip geçti.Bir hususu daha belirtmek isterim nişan alınan nokta ortada yerleştirilmiş kağıt parçasıydı hiçbir düzeltme yapmadık.Dürbün ise 3x9x40 gamo idi 25 metre sıfırlaması 9 yaklaştırmada yapıldı. 120 mt yine 9 yaklaştırmada atış yapıldı ama inanılmaz paralax bir görüntü oluşturdu bu dürbünü acilen değiştirmeliyim.Duydun mu Emporto....
[Resim Engellendi: http://img379.imageshack.us/img379/1144/120mtoa3.th.jpg]
-
Süper Hayırlı olsun:)
-
Tatil yapamadım aklımdan çıkmadı kara şişeler nispet eder gibi sagda solda ee tatil yeri atık çok.. 21 Ağustos oldu. E kibe dedim sabah 10 da hareket bastır Allah bastır.Kemer den 6 saatte indik yolda tuvalet molasından başka birşey yok.Eve attım valizleri Emre ile kaptım tüfeği açlıktan ölecez hemen bir yemek doğru atışa gerisi malum.Atışta 300-350 pellet yaktık..Sedar ben Emre ve Erdem hoca.. Harika birşey yaw bu fx Revolution güzel bir gündü mekandan ayrılasımız gelmedi.Hatta karanlık oldu Erdem hoca nın farlarından yararlandık Fx Revolution için hedefin silüetini görmeniz yeterli.Gönderin hedefe 3-5 mermi Artık Ankara team olarak 150-200+ mt atışlarına başlayacağız.O zaman fxleri daha detaylı inceleme fırsatımız olacaktır.Mustafa Serdar Bey bu arada hesaplı bir grup pellet imkanımız olsa dağa taşa bunları kullanırız... Yoksa ocağımıza fx ağacı dikecez..
-
herkese selamlar
dun rev.la yaptıgım krono olçümlerinde :
16 gr. fx pelletile ortalama 940 ft/s (5 atış)
18 gr. ts18 ortalama 890ft/s (5 atış)ortalama oynama 16 gr. için 4 ft/s 18 gr. için 9ft/s
dikkat edilmesi gereken en onemli faktorlerden biri şarjör. sert plastik malzemeden yapılmış dolayısıyla ufak tefek hatalar olabilir .kullanmadan once şarjoru mutlaka mumkunse kontrol edin.
atış zevki için birşey söylemeye gerek yok. bir gunde 1 kutu bitti varın gerisini siz anlayın galiba her ay bir orta sınıf tufek parası katresu'ya pellet için gidecek helal olsun.
not:Mustafa bey acil şarjore çözum bul tufekle birlikte 5 6 şarjor hediye et(yalnızca revo için) yalnızca pellet satışı bile katresuyu ayakta tutar.
keyifli atışlarFx Revolution da regülator olduğunu ve bu nedenle tüm atışlarında aynı hızların elde edilebildiğini biliyorum ama pratikte tam dolu tüple 60 atış yapılabiliyor.peki oas 60. atışın sonuda 16 gr.bir pellet yine 940 fps/sn sağlıyormu acaba ? bende revolution var fakat crono yok.ölçme imkanın olurda paylaşırsan sevinirim.
-
Allah kazasız belasız atışlar nasip etsin güle güle kullanın.
-
ben sanırım katılamayacağım.Keyifli atışlar.
-
bushnell i de değerlendir.
-
Kargo geldi gelecek ...Kalbim dayanmıyor tüpüde aldım acele ettim.inşallah uyar tüp vanası din 300 olması gerekiyormuş..tüp gelir silah gelir vana probleminden atış yapamazsam deliririm herhaldeee...
-
Kargo geldi gelecek....Dayanamıyorum...
-
pcp nin son noktası FX Revolution. Nokta Revo ile koyulur Erdem bey
-
Artık bir FX Revolution .22 ' im var.....!!!
-
ben atış yapmadım fx lerle daha kımseyı tanımıyoruz dıye bıraz ayrı durduk kendı tufegımızle takıldık , ama gerçekten sıcak bır ortamdı , ama şunu söyleyebılırımkı , o tufekler sırf sesı ıcın bıle alınır.
hiç öyle şey olur mu .? Bu sitenin amacı bu kaynaşmak buraya üye oldumu aileden sayılırsın..Ayrısı gayrısı olmaz bu işin hiç tüfeği olmayan arkadaşlar bile gelip rahatlıkla atış yapıyorlar.Yani sende oraya kadar gidip FX e dokunmamışşısn ilahi
-
Bende varım.Memnun oldum ayrıca hoşgeldiniz.Arkadaşlar söylemişler gerekli açıklamayı yapmışlar bana da hoş geldiniz demek kalmış..
-
Offf offffffff yaw deyin hele hadii .... Ülkü abicim anlatıver hele sen anlatırken bizim azımır bir karış açık dinliyoruz salyalana salyalana... REVO mu.? GLADYO mu.?