Kafam karıştı Ülkü abi ben glad almıştım. Acaba revo ya mi terfi etsem siz ne dersiniz.??
skyplume tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
seninki yine iyiymiş bana gelen bu.?
[Resim Engellendi: http://img162.imageshack.us/img162/6285/gladiatorxi2.th.jpg]
-
güçlü bir pcp tüfek ile 50 metre nokta atışı yaparım,100 metre yi 2 ci atışımda çözerim
-
ya sabır..az kaldı inşallah..tatile çıkmadan alabilseydik tatilde hayalını kurmazdık tatile konsantre olurduk..
-
fx ler artık bu cuma gelir inşallah.
-
ft lerde fx in üstünlüğü başlasın..
-
fx gelsin başka silah istemez.
-
bu neredeyse 1 aylık fotoğraf, ayrıca coca-cola'yıda bize şalgam suyu diye yutturmaya çalışıyorsunuz
Serdar için bekarlığa veda partileri devam ediyor anlaşılanyok bu yeni mekan kadro ve ambiyans aynı olunca aynı gibi gelmiş homemade ghillei.. iyi kamufle olmuşuz demekki aynı sandınız bu arada şalgam la su içiyoz birde ayran forum kuralları gereği (ghillei table).. ;şrofls;.tarihe bakmıyon mu diyecende koymayı unuttum .eski kaldı hani okunmamış gazete yenidir görülmemiş foto da yenidir..
-
Ankara teamin atışta buluşamayan bir klanı çikofte partisinde buluşuyor..
[Resim Engellendi: http://img354.imageshack.us/img354/7637/cikoftege6.th.jpg]
-
Güzel tüfek hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız atışlar dilerim.
-
Ülkemizin gururu Hatsan TEŞEKKÜRLER.
-
bu gladyatörü alsak da artık gerçeği üzerinden konuşsak . gel gladyatör gel..
-
bence acele etme durbunlerin kralı geliyor.6 aydır beklıyoruz bence 15 gun daha beklee
-
harika yaw osman abiyle tanışamadık henüz inşallah şu fx ler gelsin hele .. bu arada arkadaşlar karar verdim bir aksilik olmazsa şayet bu fx leri yerinde görüp almaya gideceğim .gerçi bu karar pahalıya mal olurmu o da ayrı bir konu bakacam.Ankara team den fx siparişi veren arkadaşların kara tufenklerini de aynı kendi tüfeğime gösterdiğim itinayla kutusunda getirebilirm ama sorumluluk kabul etmem bak onuda söyleyeyim. sonra demeyin açmadın mı bakmadın mı.?nasıl verilirse aynen öyle gelir kargodan da hayırlı olur bu konuyla ilgili rüşvet taleplerinizi ayrıca değerlendirecem.
-
arkadaşım şişe mi kıracan? uzağa mı ateş edecen? düz mü gitsin? max da mı yararlanayım? 16.4 grain dommed dan şaşma gerisi tıs pıs çeşit olsun diye cıkarmışlar gibi geliyor.Ben şimdiye kadar başarılı ne yaptıysam dönüp bakıyorum 16.4 grain dommed cıkıyor altından .kolay gelsin..
-
-
Yaparsa kendini geliştirir yapmalı,araştırmalı,kullanıcılardan fikirler almalı artık bu çağda en önemli şey inovasyon yani yenilikcilik taklit etmek yenilikçilikmidir.? evet taklit edebiliyorsanız bu sizin için bir yeniliktir. Yapsın tabiki ama böyle birşeyde yok Hatsan yapıyor yapacak falan .Keşke yapsa..
-
-
Fotoları karıştırırken buldum memlekette derede elde tuttuğumuz alabalık
[Resim Engellendi: http://img118.imageshack.us/img118/5332/s5001555ic4.th.jpg]işte balığın özü helal olsun
-
Serdar sen düğünü yaptıktan sonra .... çıkarsın Bu arada sınavada girmemişssin bir gün önce beyaz su iç çikifte ye laylay lay sonra sınava girme ya yardan ya serden geçecen Emre sende uzmanmışın bu konuda yani urfa isotlu hakiki salçalı ufff 3 gün hatırlattı yaw kendini..
Mustafa geçmiş olsun kendine dikkat et yapabileceğimiz bir şey varsa söyle muhakkak.:)
Murat sana da mutluluklar dilerim Allah bozmasın mutlu mesut bir ömür geçirmeniz dileğiyle.:)