destekte güzel yerde çok güzelmiş.atışda süper olmuş.
skyplume tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
alkol mikrobu kırar.
-
alın size en yakışıklı tüfek:)
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/090522/temp/i2d5ug3j.jpg]
-
-
-
En iyi FX MODELİ tabiki Revolution
-
selam arkadaşlar safir marka t 14 yivsiz tüfek almak istiyorum yalnız tüfeği ne yakından gördüm nede atış yaptım maksadım ördek,kuş,tavşan ve hınzır avı tek kurşunu bayağı etkili diyorlar ama 3 ve ya 4 numara saçma için pek bir yorum bulamadım bir iki satıcıya sordum saçma fişeği ile 90 ila 100 metre arası kuşu rahat vurur dediler biraz çelişkideyim safir kulanıcıları varsa beni aydınlatırsanız çok memnun olurum
eğer birisi 36 cal Safir t14 marka bir tüfekle 90-100 mt den saçma kullanarak bir kuş vursun ben ona 1 tane daha safir tüfek alacam.Asparagas bunlar yaw
-
saat 11 45 gibi geldim aşağıda sordum burda yoklar dedi yukarı baya bi çıktım sonra beyaz şahin gördüm bunlar olamaz dedim yolu takip edip sola doğru döndüm ilerledim amabaktım etrafda kimse yok kulubelerin önünden geçtim sonra geri döndüm şahinin yanına abi burdalardı gittiler dedi bende geri döndüm bu çamlıklar nerde arkadaşlar batıkentden kalkıp geldi tek atış yapmadan geri geldim cabası birde araba toz duman
tüh
-
Başınız sağolsun Rıfat Bey
-
sanırım biz katılamayacağız:(
-
Fender özellikleri nedir bu tüfeğin.?
-
-
Arkadaşlar 20 no süperpose almak istiyorum araştırmalarım sonucu yıldız marka poselerin hem hafif hemde kaliteli olduğunu duydum sizler ne önerirsiniz? Selamlar...
yerli çifte yada süperpoze alacaksan YILDIZ yerli otomatik alacaksan ATA ARMSAN.
-
Mustafa hatırladığım kadarıyla Ed ve Erdem son iki sırayı aldı, onlardan sonra sen ve ben geliyoruz.
İlk Dört
1- Gmby
2- Nighthawk
3- Şems
4- Özgürsula2.ler 3. ler nerde anlayan anladı bilen bilir.
-
evet keyifli bir yarışma yaptık yine, herkeze teşekkürler.
ilk 3:
1. kyucel - FX Gladiator / BSA 8-32x44 SWF
2. skyplume- FX Revolution / Nikon Buckmaster 4,5-14x50 Mil-Dot
3. serdarhavsut - FX T12 / Bushnell 4200 6-24x50 Mil-Dottam skor tablosu-fotoğraflar-yorumlar yakında burada
dün burada fotolu-videolu idman yapanlar çuvalladı
FX Revolution / Nikon Buckmaster 4,5-14x40 Mil-Dot
çok önemli birşey değil düzelttim sadece -
wayyy çalışmalar antremanlar yapılmış hemde sincaplı süper
-
Arkadaşlar,Ben burada kalp kırma gibi bir niyetim yok. Ayrıca Hogo nickli arkadaşımında sanırım biraz anlama zaafiyeti var. Ben demiyorumki mod 125 bütün silahlardan iyi diye. Habiki WEIHRAUCH HW97 , MAGNUM 460 ın yanında yüzüne bakılmaz belki ama aradaki fayat farkıda malum. Zaten alabilseydim, imkanım olsaydı bu silahlardan alırdım. Benim anlatmak sitediğim silaha verdiğim paraya göre ummadığım verimi aldım. Haa bütçeyi büyütüp diğerlerine bakabilme şansım olsaydı tabiki onlar daha iyi.
Ben sapanı dahi çok sever ve iyi bir atıcısıyımdır. Belki bu silahın iyi atışlar çıkarmasının nedeni benim atıcılığımdır.
Artık bu konunun kapatılmasını rica ediyorum.
Kimse kimseyi silahından dolayı övemez yada yeremez buna kimsenin hakkı yok sen seviyorsan ve mutluysan sorun bitmiştir.Çok kaliteli silaha sahip olupta belki senin kadar başarılı atış yapamayanlarda vardır muhakkak bende onlardan biriyimdir belki bu atıcıyla alakalı silaha alışmakla alakalı silahı anlamakla alakalı huyunu bilmekle alakalı onun için sen bunları kendi silahında çözmüşsün ve sonuca ulaşmışsın tebrik ediyorum seni.
-
arkadaşlar bunların 4,5 mm de 4.52 mm dir heralde değil mi? üzerinde 4.5 yazıyo ama aşağıdaki açıklamada 4.52 yazıyo. alıp kutuyu inceleyen var mı?
evet öyle dommed olanından almıştım birkaç kutu üstünde 4,5 mm yazıyor ama 4,52 şimdi sen deyince bende baktım ve ölçtüm.
-
Bu aldığım da paralaks ayarlı ama limit 50 yarda gayet güzel.Tavsiye için teşekkürler.Leupold bir tane buldum ama sanıyorum 3-9 idi, fakat gerçekten inanılmaz kaliteli ve süper net.Zaten nikon markasına bir zafım var fotoğraf makinem,normal dürbünüm vede fx dürbünüm de nikon oldu,ben çok memnunum.İşin komik yanı ayak bulamadım sizden 1 inçlik ayak siparişim olacak dönünce... Şikago dan saygılarım ve sevgilerimle...
Nikon buckmaster 4,5-14x40 mildot bende var attığımı vuruyorum .. sadece uzak mesafede yaklaştıması biraz eksik kalıyor o nedenle nikon un 8-32 sini alın diye fikir beyan etmiştim.Kullanınca sizde hak vereceksiniz.Sadece BDC olmasa daha iyi olurdu çünkü BDC daha çok ateşli silahlarda kullanılan bir sistem ve dürbün artıkılındaki ayar yerleri sabit aralıklarla dürbüne fixlenmiş.orda bir sorun yaşayabilirsiniz mildot reticle yada FT reticle tercihi bu tip dürbünlerde PCP tüfekler için daha mantıklı oluyor.
BDC DÜRBÜN ARTIKILI
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/090403/temp/f6rhgpr9.jpg]
-
Arkadaşlar sanırım yetişemeyecez size kolay gelsin isabetli atışlar rüzgarınız bol olsun (o yelken yarışında mı söyleniyordu yaw ) peletiniz düz uçsun.