Heh şöle ya olsada olmasa da önemli olan birşeylerin yazılması .Bir taş attık dibe vardı mı varmadı mı ses gelmeyince yaw insan birsürü şey düşünüyor.Olur yada olmaz bir emek var bu emek hepimisinse herkezin fikri önemli böylesi güzel oldu.
skyplume tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Herkezin bu konu başlığını ve detayları takip ettiği aşikardır. 2 gündür kimseden ses çıkmaması da bir gerçektir.
Bu iş olmaz sanırım çamura devam.Yakında havalar düzelir zaten yerlerde kurur sorun kalmaz. -
Yok Mustafa Serdar Bey den istiyoruz diye birşey yok, sadece Mustafa Bey bi hesabını yapın bende yardımcı olur, sponsor olurum demişti o kadar, yardım edip etmemesi kendi insiyatifindedir.
Ayrıca Mustafa Bey belki yılda bir kere kullanacak o poligonu ama biz neredeyse her hafta kullanacağız, bunu kendi konforomuz için yapıyoruz, tabiki olursa...
-
1. nesil bir webley bulursan çok daha iyi olur yanılmıyorsam artık hatsan-webley aynı oldu sanırım.
-
namlu mermi yatagından namlu cıkışına kadar belirli bir çapta daralarak gider bu ise mermi ve arkasındaki basıncın dahada sıkışmasına ve max performansa sebep olur.B u durum şu anlamı taşımaz namluyu daraltalım en uzaga mermıyı atalım.bir tüfekte bulunan bu özellik tüffeğin kalıbresi, yiv-set i,namlu uzunluğu,ateşli yada havalı itme gucune sahip olması gibi bir cok faktörden sadece birisidir.
-
kazasız dilerim
-
birşey ne zaman talep edilmeye başlansa hamuduyla götürme zihniyeti devreye girip fiyatını arttırıyor..
-
Yanal kuvvetleri biliyordukta yapmadıkmı ?
Gerekli statik dinamik hesaplarını biliyordukta yapmadıkmı ?
Tabiki yanal salınımlarıda biliyoruz ama salına salına yürüyor demeyin diye edepli yürümeye gayret ettik.
Tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.
-
hafta sonu olsada atış yapsak ..
-
tabancayla atsan bozulmaz.
-
kafamda 3 adet yaptırmak var ama bu protatip oldu deneme yapalım randumanlı olursa devamını yapacağımız poligona 50-75-100 metrelere 1 er adet yapmak var.söküleybıl takılaybil bişi.
-
galvanizli paslanırsa da gittiği yere kadar oılmadı yenisini yaptırırım.ama menteşelere gres yağını bastımı korkma.o kadar cok mermi yiyecek ki paslanmaya fırsatı olmaz
-
Arkadaşlar hafta sonu atışlarımızda ortak kullanım için şantiyede kaynakcıya yaptırdığım biraz hantal ama ömürboyu garantili hedefi sunarım.bol mermi yaktıracak bize. bir kere dik sürekli at..
[Resim Engellendi: http://img229.imageshack.us/img229/8392/hedefnw2.th.jpg]
-
-
yok tabiki biodizel kullanmadım.silah yağıyla temizledim.
-
Harika bir çalışma Mustafa Bey ellerinize sağlık .Muhteşem bir bilgi paylaşımı..
-
hızı artıyor mu bu tip yağlama işleminde..:)
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. Kast ettiğim şekilde yukarıda. İlk resim levhanın arkadan görünüşü, son resimde Diana high powerın sadece ezme izi. Enteresam bir diğer konuda attıktan sonra bulduğum saçmalar hiç deforme olmamış gibiydi. Yani yeniden atsan atılır hesabı. Yalnız hedefe istediğin gibi atamadıktan sonra şişe kırma falan zor.
böylesine bir mermi namluda tahribat yapmıyor mu.?
-
Sakın alma,Bu ateşli 5,5mm yani havalı 5,5cal .216" dir bu ise .224" dir ve senin silaha sığmaz,bende bu mermiden çok var ama bende .224" namluda var,30grains ağırlığında.
Mustafa Bey şu İstanbul Bahar buluşmasını ve sizinle tanışmayı sabırsızlıkla bekliyorum.Lebi Derya bilgiye sahipsiniz.Bazen soru soracak oluyorum.Yaw acaba bu soru çok mu basit kaçar sormasam mı diye tereddüt ediyorum.İyiki varsınız..
-
arkadaşlar çelik namlularda temizlik için harbi seçimine azami özen göstermek lazım.Lakin namlu harbileme esnasında çizilebilir.Harbi seçiminde SARI diye tabir edilen bir alaşımdan olanları en mükemmel sonucu vermektedir.