Tebrikler Kamuran hocam yani silüete completely ready
skyplume tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güle güle kullan.
-
-
Teşekkür ederim öncelikle cevap için.
Aslında sorunun cevabı dediğiniz gibi, ancak bunun bir ölçüm sistemi olmalı.
Mesela, başlangıç seviyesinde bir atıcı 50 m. de atıyorum 30 cm. grup yapabilmeli, ortalama bir atıcı 20,
iyi bir atıcı ise 10 diye bir cetvel var mıdır ?Soruyu şu şekilde değiştirmek daha iyi olabilir belki, havalı silah atışlarında, tüfekleri belli kriterlere göre sınıflarsak eğer, ortalama bir grup değerlendirmesi cetveli mevcut mu ?
Bir cetvel söz konusu değil senin hoşuna giden grup bizim de hoşumuza gider.
-
-
harika olmuş
-
Onur ellerine sağlık gercekten hem teorıkte hem pratikte mükemmel bir çalışma alkışıda hak etti.
Ancak abicim bir elle spral tutup bir elle namluyu taşlamak ne kadar ustalık gerektirirse o kadarda acemi işi !
Unutmaki önce emniyet Mümkün olduğunca iki elini serbest kullanabileceğin sabit parkur oluşturmalısın.
Dünyanın en güzel namlusu bile senin parmaklarından değerli değil.Ayak parmaklarında dahil.Ayakkabı giy abicim.Bir arkadaşımla yat çekek te teknenin boyasını sipiralleyip boyayıp zehirlisi atacaktık ki elektrik kesildi arkadaş spiralı taşı yere gelecek şekilde bırakmış elektrik gelince spiral bir fırladı hop ayağını kesti 4 dikiş atıldı.Emniyet önemli
-
Sanırım video linkleri kaybolmuş görünmüyor.
-
Evet çok başarılı bir çalışma olmuş.Teşekkür ederiz.
-
yaw bu arada dikkatimi çekti baya başarılı işler çıkmaya başladı.
-
Keşke gidebilsek İstanbul u da gezeriz vesileyle arkadaşları da ziyaret ederiz.
-
Baya çekişmeli olacak harika.İnşallah hava müsade eder.
-
Helal olsun Ankara Team denizdeki koydan mevkiyi çıkardı.Maşallah bende gördüğüm bir yeri asla unutmam.
-
güle güle kullanın güzel seçim ben mod 460 5.5 kullandım.Yaylı katagorisinde bana göre 1 numara yanlız dürbün takmak için tüfek üstündeki kızağın arka tarafında boş bir vida yeri var işte oraya diana nın özel üretim kontra vidası ve özel bir dampa sistemi var internette görmüştüm ama almak nasip olmadı o dampayı alıp takarsan sıfırlaman tepmeden dolayı asla bozulmaz benden sana bir hayırlı olsun ipucu..
Link aşağıda.. -
Benim görüşüm kaliteli pellet belki pahalı fakat balistik açıdan ve ağırlık standardizasyonu bakımında daha başarılı olduğu için diger pelletler 5 atışta yapacağınız işi kaliteli pelletle 1-2 atışda yaparsınız bunu da hesaba dökerseniz aslında ucuz pellet daha pahalıya mal olur gibime geliyor.Ben böyle düşünüyorum.Dünyanın kabul ettiği 3 -5 pellet var JSB-FX-AA-CROSSMAN-RWS. FX ve AA pelleti JSB üretiyor zaten.
-
Hatsan la yarışmayın da bari "humiliation" yaşamayalım. (niye böyle yazdım quake oynayanlar anlatsın)
anlaşılmıştır.
quake de ne oyundur be Murat hocam üfff. rocket jump--you are tied for the lead-
Ben=Revolution la girecem Emporto=Hatsan la girecek.
-
way Maşallah
-
ya ya ya şa şa şa Raptorx çok yaşa Vallahi aklım kalacaktı sürekli şu soruyla karşılaşacaktım "ne oldu ne düşünüyorsun ? ne oldu ne düşünüyorsun..."
-
her hafta sonu yapalım bundan sonra havalarda müsait ama sevgililer günü hariç nasıl olsa sincap gani..
-
Ed bekar mı? nerden çıkar böyle saçma sapan günler anlamam yaa
Ed için sevgililer gününün önemi yok adam ununu elemiş eleğini asmış belkide katılım az olacağını tahmin ederek yapmıştır oda kim bilir..(Taktik yani.. ) İnşallah Sel götürür Ankara'yı da yapamazsınız.