isterseniz onuda sevgililer günü yapalım aradan çıkmış olur:)
skyplume tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende itiraz ediyorum..
-
Fazla geç olmasın Nisan da yapalım.
-
klüb e katılmasında yada ferdi sporcu lisansı almasında sakınca yoktur diye dilekçe yazacak
-
Yağmur yağmasaydı... Ankara team olarak gittikçe büyüyoruz. herkeze teşekkürler.
-
Ne tereddütü Göktuğ
Yayınla şunları yahu
Tereddütüm kem gözlerden başka birşey değil .
-
bir an tereddüt ettim:)
-
Nazar değmesin diye yayınlamadım.
-
-
Evet yaa maalesef günü çok ters sevgililer gününde atalarımızın meşhur üçlemesi olan At Avrat Silah 'ın, Avrat kısmına tabi olup, silah kısmını başka güne ertelemek gerekecek
Katılamayalım diye Ed tarafından özellikle yapılmış bu hehe şaka yapıyorum tabiki kimse alınmasın, sanırım ben gelemem.
+1500
-
-
Tüfeği zorlama zaten 200 de yapacağını yapıyor. 200 bar ı aşmana gerek yok.Hayırlı olsun .:)
-
Elinize sağlık (gece gündüz) bir şekilde çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Hız ayarı hala 985 fps'de mi duruyor? Aynı hızdaysa istikrarı da bozulmamış.
Bilmiyorum ama herkes sıkı bir şekilde çalışıyor gibi. Revolotion gelince bir de onunla coşturursunuz. Hadi hayırlısı
Çok şey bekliyorum Bu arada Emporto tebrikler bullseye olduğunda bir bağırdım Paintsing inledi.
-
Sevgililer gününde silüet müsabakası mı olur yaww??? Gelemeyelim diye mi yapıyonuz.
-
sıfırlamayı değştiren bir sürü faktör var namlu çıkış hızı pellet ağırlığı gibi gibi ve her silaha görede bu değerler değişiyor.Pellet bir belirli 2 noktada kesişiyor ama bu noktaları belirlemek ancak bu değişkenleride hesaplmakla oluyor chairgun adlı programdan yardım alabilirsin.
-
penide yazın ule uşağum penide yazın....
Gel gel senin airarmsla atalım azıcık.:)
-
Dün ve bugün 1 kutu FX pellet daha tüketildi, bir kere bile sorun yaşanmadı, yarın yola çıkıyor
Allaha Şükür.
-
Son kontrolleri yaptınız mı Serdar Bey.gelsin makinada siz o zaman görün grupmanı
-
ne ara yaptın bu grubu.. eline sağlık serdar benim grupmanı koymamayım o zaman keyfini sür.
-
erken gelin
bu arada yine mukavva kutu lazım malumunuz...
Karga şit yemeden ordayız