normal cetveli namlunun içine soksak öyle ölçemezmiyiz acaba kaç mm olduğunu fişek yatağının
x-toredo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.
-
[Resim Engellendi: http://j1304.hizliresim.com/18/f/m1c9x.jpg]
[size=6]MERHABALAR BUNUN AYNISI BİR TÜFEĞİM VAR HUĞLU TEK KIRMA [size=6]12 [size=6]KALİBRE [size=6]E[/size]N FAZLA 20[size=6] YILLIKTIR FİŞEK YATAĞI KAÇ MM OLABİLİR ACABA[/size][/size][/size][/size] [size=6]LÜTFEN YARDIM EDİN[size=6]..........[/size][/size]Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.
-
benim bir tane tek tüfeğim varda emniyat açıkken eğer tetiğe basarsan emniyeti açtığında iğne fırlıyor patlatma üzere yani benim tüfekte iğne emniyetimi var acaba ? saygılar ...
-
tüfek emniyeti kaça ayrılır ?
-
benim tüfeğim gizli horozlu... saygılar...
-
benim tek tüfeğim emniyetteyken tetiğe bastığımda sonrada emniyeti açtığımda iğne fırlıyor patlatmak üzere acaba nedendir bilen varmı? saygılar...
-
[Resim Engellendi: http://a1201.hizliresim.com/t/y/27wsr.jpg]" wcf_src="[Resim Engellendi: http://a1201.hizliresim.com/t/y/27wsr.jpg]" alt="a>" title="a>" />
üstteki italyan breda 16 kalibre tek tüfeğim...
-
yedek namlu kaç paraya mal olur bir bilginiz var mı acaba ? birde 16 kalibre sıfır tüfek satılıyormu ? saygılar...
-
bir şey sormak istiyordum acaba 16 kalibre bir tüfek 12 kalibre yaptırılabilirmi yani tornacıda filan ?
saygılar... -
Kırıcı gibi bir kaç marka birde huğlu 16 kalibre süperpoze ve çifte üretmekte benim gördüğümde ama bence çok az bana göre benim yaşım çok değil 16 yaşındayım ama bence eski şeylere sahip çıkılmalı diye düşünüyorum sonuçta ne varsa eskilerde var bir bildikleri varmıştırki 16 kullanıyorlarmış diye düşünüyorum benimde 16 kalibre tek kırmam var breda marka dedemden kalma çok memnunum 16 kalibrenin tekrardan canlandırlması gerektiğini düşünüyorum birde 16 kalibre 20 kalibreden daha iyi bence saygılar...
-
16 kalibre ile ilgili düşünceleriniz bildiğinz 16 kalibre 0 tüfek varmı vede sizce 16 kalibre dünyadan kalkıyormu? şimdiden teşekkürler ...
16 kalibre ile ilgili düşünceleriniz, bildiğiniz 16 kalibre 0 tüfek varmı vede sizce 16 kalibre dünyadan kalkıyormu? şimdiden teşekkürler ...
-
fikrin için sağol en kısa zamanda deniyeceğim
-
benim tüfek 16 kalibre olduğu için tetik düşürücü bulamıyorum birde gizli horozlu tetik düşürücü veya boş kapsül kullanmadan başka bir şekilde düşüremezmiyiz normal horozlu tek tüfek gibi
-
peki bir fişek sıktığımda o fişek boşaldığında o fişeği direk hiç bişey yapmadan kullanabilirmiyim tetik düşürücü diye
-
bende italyan breda marka tek tüfek var avı bitirdikten sonra fişek koymadan
kurulu kalmasın diye boşa sıksam tüfeğe bişey olurmu(şimdiden teşekkürler ) -
Armusa fişek iyi mi sizce ? Sizin önerdiğiniz fişekler var mı? (şimdiden teşekkürler)
-
-
-
36 kalibre ve 9 kalibre tek kırma farkı nedir kalibre büyüdükçe fişek küçülürmü