Kütahya merkez den Şamil ben 2010 yılından beri bu hobiyi yapmaya gayret ediyorum
Bir kişinin keyfi diğer kişinin ızdırap olmamasi kurallarmizdan biri 😀
Telefon numaram 05356604699
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Kütahya merkez den Şamil ben 2010 yılından beri bu hobiyi yapmaya gayret ediyorum
Bir kişinin keyfi diğer kişinin ızdırap olmamasi kurallarmizdan biri 😀
Telefon numaram 05356604699
Kütahya da kimler var görelim tanışalım
Herkese iyi forumlar lar dilerim darbe sonrası bütün grublar dağıldı insanlar tüfeklerini alıp atışa gidemedikleri için hobiden uzaklaştı maalesef
Şuan mevcutdaki sosyal medya üzerinden kafasına göre herkes bir grup kurup aynı şeyler bütün grublarda yazılıyor çiziliyor ama 3 beş cevap sonrası yada boş muhabbet den sonra gerilerde kalıyor bilgiler sonuç olarak kimseye bir faydası kalmıyor
Moderatör arkadaşlar herkese bir mail atma durumu var ise toplanma çağrısı yapılabilir tekrardan takımları hayata geçirilebilir ümidim var Kütahya dan selamlar
hayırlı olsun güle güle kullanın
Hayırlı olsun güle güle kullanın grupman ve tahribat videolarını bekliyoruz
Türkiye şartlarında bile 500-750.TL'e mal edilebilecek se böyle bir kompresör... herkesin para bağlayabilecek düzeyde olduğunu düşünüyorum ...çalışmalarınızda başarılar dilerim..
arkadaşlar pcb den keyip almak gibi bir niyetiniz varsa pompa ile hava basmak eziyetden başka bir sey değil o silahı satmak isteyen arkadaşa da tavsiyem yoksa tüpü al bir adet 6 lt 300 bar tüp ve 1.5 metre uzunluğunda dolum hortumu... tak tüpe bak keyfe
gladyatör severek kullandığım uzun bir süre ayrılmak istemediğim bir silah hayırlı olsun güle güle kullanın......
eline sağlık ....orijinalinden farkı yok boyasız oluşu...
olmazmı...
Ferhat abi bu tür arızalar dürbün boğazını,ayakların montajında fazla sıkarsan oluyor,paralax tüpü dış tüpe sürterek çalışıyor ve zorlanıyor sonrada pimi kopuyor içerden.ama düzgün montajlayıp allenleri zorlayarak değil gerektiği kadar sıkmalıyızki dış tüp ezilmesin ve paralaks sıkışmasın.yani 3000 tl lik dürbünleri de fazla sıkarak montajlarsak bozarız..peki nasıl dürbündür bu vector ler? optik ürünlerde kalite fiyatla doğru orantılıdır.bu modeller şimdiye kadar şahsi olarak Türkiyeye getirildi tek tek,yani getiren ve kullanan çok kullanıcı var.onların yorumları da yol gösterici olacaktır.
ben uzun zamandır kullanıyorum ve gayetde memnunum arkadaşın anlatdığı gibi dürbün ayakları taretlere çok yakın ve çok sıkılırsa paralax tekeri sıkışır bu durum her dürbün için geçerli...imzamda kullandığım modeli tavsiye ederim...
Eskişehirden misafir kabul eder misiniz?
her zaman bekleriz ....
2. siyah beyaz resim Amerikan filmlerindeki Vietnama baskın yapan Amerikan timlerine benzemiş çok hoş olmuş.
Çok güzel.
Bende bir benzetme yapabilirmiyim izninizle..Çok hoşuma gitti, o siyah beyaz resimde özellikle Samil arkadaşımız kozmonotlara benzemiş.. hepiniz çok güzelsiniz, hayırlı uğurlu olsun tekrardan.
saygılar..
beyenmenize sevindik teşekkür ederim....kozmonot şamil
Selamlar
Logonuz dahil olmak üzere her yönü ile profosyonel bir ekip olduğunuz ve bu hobiye gönül verdiğiniz çok beli...
Saygılar
Araç stiker'ı çok havalı olmuş, çok güzel.... eminim bi çok kişinin ilgisini çekecektir..
beyenmenize sevindik teşekkür ederim....
Çok güzel, kazasız belasız keyifli atışlar dilerim...
beyenmenize sevindim teşekkür ederim..
Güzel paylaşım, güzel resimler. Siyah beyaz resminiz bana 1.- 2. Dünya savaşı zamanında askerlerin çektirdiği resimleri anımsattı.
Tetik disiplini açısından en soldaki arkadaşımızı tebrik ederim.
Güzel fotolar, muhabbetiniz daim olsun.
beyenmenize sevindim teşekkür ederim..
Harika
beyenmenize sevindim teşekkürler
Kütahya havalı silah takımı tanıtım videosu umarım beğenirsiniz.
KÜTAHYA HAVALI SİLAH TAKIMI
facebook arama da yazmanız yeterli