samil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

genel olarak başımıza ne geldiyse bu mantıkdan geldi uğraşma biz (sana,size) daha ucuza gönderelim....!!!

.Yada baskasinin uretimini engellemeye calisacak olan biri var midir?
    Yeni seyler uretmeyi daha ucuza maletmeyi istemeyen var midir forumda?
    Tabii ki hayir(istisnalar illaki vardir)
    Onemli olan eforumuzu bu yonde harcamak yoksa hem ayni urunden hemde daha fazla maliyete urettikten sonra adi basari olmaz bu isin.Bosa kurek cekmek olur.
    Benim yazim kucuk bi hatirlatma niteligindeydi.cizime burdan bakinca diger ayaklardan pek bi farki gozukmuyor.Ama tabiiki cizim yapan metalruh daha iyi bilir ne yapacagini belki ayagin muadillerinden cok onde olan bi ozelligi vardir cizimde gstermemistir.
    Metalruh a verdigi anlayisli cevap icin ayrica tesekkur ederim,darisi bazi forum uyelerinin basina :)[/quote]

sayın metalruh nickli arkadaşın affına sığınarak
    bu yorumu yaparken bazı forum üyeleri gibi basit düşünmedim.. genel bir durumu ortaya koymak istedim.canım ülkemizde zamanında büyük , küçük ne fabrikalar ve atölyeler kurulmak istenmiş ancak( bu fabrikaların ne ler olduğunu bu forumdaki arkadaşlarımızın hepsi bilir).Türkiyenin ilerleyişini engellemek istiyen zihniyet bu şekilde maliyet hesaplarıyla güçlü bir türkiyeyi hep geri planda tutmuştur.Maalesef bu düşünce artık genç nesillerimizi beyinlerini empoze etmiş, ve üretim yapılacak ürün büyük , küçük ne gerek var uğraşma yapılmış olanı al biz yapamayız gibi durumları ortaya çıkardığı görülmektedir.Oysaki konu başlığındaki üründe türkiyede yapılmayan küçük bir ürün onun alayamadığı ufak ürünü dahi üretebilsek dışarıya milli gelirimizi göndermiş olmayacağız... başarılarını ve başarısızlıklarını canı gönülden destekliyorum metalruh kardeşim.
    ((( hocam satın almak daha az masraflı ve daha az uğraştırıcı olmazmı?))))bu tarz düşünceleri yüce rabbim gençlerimiz kafasından çıkartsın çalışkan başarılı bir nesil ortaya çıksın.

2 sene boyunca buluşma yapacak birilerini aradım bulamadım İstanbul'a geliyorum siz buluşma yapıyosunuz ;( 19-24 Nisan arası Kütahya'dayım. serkan abi'nin dükkana baskın düzenliycem. Gerçi hatırlamaz beni 8o

sen gel beraber basarız :rolleyes: :rolleyes:

Kaç kişiyiz ve nerde buluşuyoruz o zaman :)

canınız çekmesin 8o 8o bu gün hem tanışma hem atışma hemede bol saçmalı buluşma yaptık... sayı olarak 10 kişiydik buluşma ve zamanı tabiki kime soracağız robinhood serkan abi duy sesimizi