Üreticiye yakınlık uzaklığı anlayamadım, yazıştığımıza göre bildiğim kadarıyla üreticinin babası zaten bu forumda üye (yazışarak fikir alışverişinde bulunduğumuz birisidir).
army tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
CNC torna denilince yanlış anlaşılır army arkadaş. Fakat CNC kısmı doğru, tornalama manasında ezerek talaş kaldırma ve kalibre etme dersek bu da doğru olmuş olur. Ama torna deyince ister CNC ister başka türlüsü, döndürerek kesici takımla talaş kaldırma manasına gelir ki, saf kurşunda bu tarz tornalama bir işe yaramaz. Bu manada yanıltıcı olmamak adına senin ifadeni düzeltme ihtiyacı hissettim.
Saygılar.
Evet yumuşak malzemede çalışmak zor olabilir ... -
Bildiğim kadarıyla cnc tornada yapılıyor bunlar bana resimlerini göndermişti , bu foruma üye birinin oğlu yapıyor diye biliyorum. Bizzat yazıştığımız ve zamanında telefonla görüştüğüm birisi ama kendisine sormadan isim vermeyeyim burada ...
-
Ankarada yasayip da başka pelletlerini nereden temin ettiklerini paylasmak isteyen arkadaslar yok mu?
Ankaradan temin hususunda pm atıyorum...
-
Google earth ile de ölçülebiliyor...
-
incemehmet 30,25 graindir o ...
-
namluyu söküp elektro statik toz boya yapılabilir yağlı boya yapıcam derseniz en güzeli kompresörle sıkmak
elektro statik 600 derecede yapılıyor diye biliyorum namluya zarar verebilir...
-
Yurt dışından kaliteli bir ürünü getirmeye imkanım varsa neden illa türkiyedeki avbayisinden almak zorunda olayım ki ... Ama esnaf dürüst bir esnafsa ve ticaret ahkamına da riayet ediyorsa insanları kandırmıyorsa o takdirde 3 kuruş fazla olsa bile ayakta kalması için ondan alabilirim ...
-
İşçiliği hoşuma gitmedi, o fiyatı edecek bir tüfek olduğuna şüpheliyim ... 1500 tl ye satsalar almam.
-
.30 u kaç kişi kullanacak ki ...?
-
rica ederim Alperencim, standardı yakalamak lazım bir öyle bir böyle olursa hoş olmaz... insanlar verdiği paranın karşılığını almak ister...
-
Gelen bir koli solidin içinde atılan bazı solidlerin isabeti kötü olduğu için geri gönderilmiştir, sonra gelen kolideki solidlerin arka kısmı ucuz 2-3 tl lik pelletleri andırdığından (isterse 100 metrede tek delik yapsın) yani görüntüsü beğenilmediğinden geri gönderilmiştir...
-
Bütün halinde geçmiyor mu ? Ateşli silah değil ki netice de !
-
abd den gelen birine yada seyahat ederek dönen birine oradan satın aldırılarak getirilse bir sorun çıkarmı ?
-
Düzenlendi...
-
peletler dün akşam geldi. bugün 10 metreye 2 atış yaptım peletler üstüsteydi crono gelicek akşam üstü. scubamı doldurduktan sonra detaylı çekim ve yorum yapıcam...
çok teşekkürler şimdiden hamza abi
Rica ederim Metehancım...
-
Teşekkürler. Aslında incememet aynı formda 20 grain solid yapsa 30-32 fp civarındaki tüfekler için gayet iyi olur gibi geliyor bana.
Solidin grainini dusurmek icin bayagi ugrasmistik ancak en son 23 graine dusurebildik . Yani su andaki alt limit 23 grain ilerde baska bir model olabilir belki, en azindan ithalat pelletlere bir alternatif cikmis olur -
Elinize sağlık... 100 metrede AA ile ne netice verir merak ediyorum...
-
Bunlar namluya çok sıkı girmiyor o sebeple gücsüz pcplerde de denenebilir zannediyorum ... (ama 27 grain olması sebebiyle biraz ağır gelebilir tabii)
-
27 Grain solid isteyen özelden ulaşabilir...