Ben de bir aksilik olmazsa katılırım.
gokhanarel tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Keşke ben de katılabilseydim. İş için Adana'dayım. Çarşamba veya perşembe günü döneceğim. Tüm katılımcılara başarılar dilerim. Eminim son derece keyifli bir yarışma olacak. Ayrıca herkezin Cumhuriyet bayramını kutlarım. Elbette eylence içerikli kutlama faaliyetlerinin iptal edilmesi, Van'da yaşanan trajedinin ardından son derece anlamlı. Ancak Cumhuriyet tarihinin en önemli yıldönümünün, Atatürk'ün bize armağan ettiği büyük değerlerin hatırlanmasının da son derece önemli olduğunu düşünüyorum.
-
Sizlerle harika bir sabah geçirdim. Erdeme bu yarışmayı düzenlediği için çok teşekkür ederim. Gelecek sefere Erdem'in dediği gibi kağıtlara FT basıp yarışalım.
-
Ben ayakta atışı hiç beceremiyorum ama Çumartesi katılmak isterim. Umarım bir aksilik çıkmaz da sabah 07:00 sularında orada olurum.
-
Pardon ya!... Alıntı vurgusuna dikkat etmeden atlamışım sazan gibi... Cem, bilgi için çok teşekkürler.
-
Allah büyük gerçekten. Oldukça zor bir süreç olmalı. Çok geçmiş olsun. Hasarsız kurtulmanız mucize!...
-
Hoş bir siteymiş. Bence yine canlandırılmalı. Şu kafaya saplanan ok fotoğrafları çok ilginç. Kurbanın tipi de Türk'e banziyor. Kim olduğunu bilen var mı?
-
Ömür boyu mutluluklar dilerim. Yarın sabah gelemiyebiliriim. Umarım Pazar günü fırsat bulurum.
-
Yeni tüfeğin hayırlı olsun Erdem. Dün sabah gözlerimle de görme fırsatım oldu. Hakikaten kundağı bir sanat eseri. Sesi de görüntüsü de harika. Ben de senin MK IV ün sayesinde çok güzel atışlar yaptım dün. Yaptığım atışlar o kadar çok hoşuma gitti ki, ögleden sonra tekrar PS'e gittim. Her atışımın istediğim yere gitmesinin keyfini yaşadım. Sonra eve dönüp AA S410 umu sevdim. Yeni silahın hayırlı olsun Erdem. Sana çok teşekkür ederim.