asil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

250 bar - 150 bar arası 12 sarjör attı. 100 bara inene kadar rahat 2 şarjör daha atardı. 25 metrede 1 kuruş büyüklüğünde gurupman yaptı isabetide güzel. dipçiğini katla at sırt çantana 100 bara inene kadar doya doya atış yap ben çok beğendim:thumbup:

Bu tüfeği almayı düşünüyordum ama 2 şarjör atıyor dediğinizi duyunca biraz daha düşünmeye karar verdim ama yabancı sitelerde grupmanı harika görünüyor np03 modelini biliyorum o silah efsane ama bemde kral puncher s var zaten farklı bi marka kullanmak istemiştim neyse bakıcaz artık olmassa np03 alırız artık. ben jet 2 almıştım ufak bi silah lazımdı jet2 yi pek beğenmedim çok ses yapıyor malzeme kalitesinide beğenmedim..

bu konuda bahsedilen tüfek tacto sb 420 cc tüp hacimli 96 adet atış yapıyor demiş bir av bayiisinin sitesinden aldım bilgileri

bende kral np 03 var 180 cc lik tüp hacmi ile 100 e yakın atış yapıyor. dipciği katlanınca boyu 79 cm oluyor:thumbup:

Niksan Tacto SB görüntüsü çok güzel dipciği katlanınca sırt çantasına dahi sığabilir. ülkemizde bu kadar çok yerli üretci olması çok fazla çeşit havalı silahı uygun fiyatlara ulaşabilmemiz harika:thumbup:

İmalatçı: Niksan Savunma Sanayi

Üretim Yeri: Konya/Beyşehir

Marka: Niksan

Model: Tacto-SB

Kalibre: 4.5 mm - .177 / 5.5 mm - .22

Şarjör Kapasiteleri & Çıkış Hızları & Atış Sayıları:

4.5 mm şarjör kapasitesi 14 adettir.

5.5 mm şarjör kapasitesi 12 adet olup, çıkış hızı ise 250 m/s yani 800 fps'dir. Atış sayısı 250-150 bar arası 96 adettir.

6.35 mm şarjör kapasitesi 10 adet adettir.

Namlu: Hassas yiv-set çekilmiş çelik yerli üretim ceketli namlu. Namlu ucu 1/2 unf diş sayesinde moderatör takılabilir.

Doldurma Basıncı: 200 Bar (250 bar'a kadar kullanım imkanı vardır)

Tüp: Manometre göstergeli

Tüp Hacmi: 420 cc

Uzunluk: 79,5 cm

Namlu Uzunluğu: 28 cm

Gövde: Siyah aleksol kaplı metal gövdeye sahiptir.

Dürbün Kanalı: 22 mm

Kundak: Ergonomik tasarım, taktikal, kaliteli ceviz bullpap dipçik

Ağırlık: 3000 gram (+- 50 gr)

Kurma Kolu: Yandan

Tetik: 4 yönlü kademeli ayarlanabilir

Gez ve Arpacık: Var, katlanır

Emniyet: Manuel

Not: Verilen çıkış hızı değerleri Jsb marka 18,13 grain pellet ile alınmış sonuçlardır.

Not: Paket içeriğinde dürbün bulunmamaktadır. Görselde bulunan ürün/ürünler temsilidir.

Bu arada ben Hatsan servisi arayıp pcp pompa bakımı için neler yapmam gerekiyor, hangi yağla yağlaması lazım diye sormuştum.servis elemanı pompa çalışıyorsa içini açıp kurcama demişti, baştan savma cevap👎🏻

Bende yeni model New warrior kompresör aldım aldığım yere sordum;

-Ben: Bu modelin üzerindeki ısı göstergesi yokmuş ısındığını nasıl anlarım? Kullanım kılavuzunu okudum ancak sizin ayrıca tasviye ettiğiniz dikkat etmem gereken hususlar var mı? Mesala sağına soluna baktım yağ koyma yeri yok zannediyorum yağ koymamıza gerek yok.

-Satıcı: Herhangi bir ısı sorunu yaşanmıyor bu modelde. Şuanda en yüksek tüp hacmi Hercules modelinde mevcut ve sorunsuz 2 hercules dolumu yapıyor arka arkaya.

Dolum yaparken Eğer ki durdurmanız ara vermeniz gerekirse Dolum hortumundaki havayı boşaltarak o şekilde bekletin.

Çok toprak yere koymayın kumsal gibi

Bu videoyada pcp pompa oring değişimini anltıyor

Harici İçerik m.youtube.com
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bu videoyu izleyin video da şunları söylemişti not etmiştim

"Pcp pompa için 90 numara yağ, pompanın üst kısmından ağzına kadar doldurulacak, yukarı çekince pompa yağlanacak. Yağ koyduktan sonra pompa tüfeğe takılmadan 7-8 kere pompa yapılıp tahliye vanası açılınca fazla yağ çıkar

Pompa nın dışındaki parlak demire varsa silikonlu sıvı gres yoksa normal gres sürülecek" diyor.

Harici İçerik youtu.be

Hocam biz kompresörcü değiliz havalı tüfekle uğraşan habicileriz. Ne kullanıyorsak ne sorun yaşadıysak onu öneriyor konuşuyoruz. Reklam yaptığımız yok. Sizde New warior almışınız hayırlı olsun. Tecrübenizi paylaşın lütfen çeşitlilik olsun.

tabi uzun süre kullandıktan sonra deneyimlerimi yazarım. benim aldığım new warrior un yeni modelinde termometre yok. satıcıya ısındığını nasıl anlarım diye sordum; bu modelde ısınma sorun yok, üst üste 2 adet hatsan herculesi sorunsuz doldurduk dedi. kullanım klavuzunu okudum ancak sizin tavsiye ettiğiniz husus var mı diye sordum arazide kullanırken toz, kum zemine koymayın dedi sadece.

dediğim gibi uzun süre kullandıktan sonra deneyimleri paylaşırım şuan kesin bunu alın diye tavsiye edemiyorum, pompa dan sonra büyük rahatlık

su soğutma değilde hava soğutmalı model satan var mı?

şubat ayında yazdığım mesaja lütfedip cevap veren olmamış.

bu başlıkta genellikle su soğutmalı modelin reklamı yapılmış ısrarla bir satıcının numarası verilip ben bundan aldım sizde alın denmiş.

hatsanstore dan 15 bin tl ye new warior kompresörün yeni modelini aldım 1 yıl garantili olması beni cezbetti, uzun vadede yedek parça ve tamir sıkıntı çekmeyeceğimi düşünüyorum

bu arada amazon da yurtdışından getirelen hava soğutmalı modeller kargo dahil 7 bin tl den başlıyor. aliexpress te ise türkiye teslimat yapan bulamadım

ABD ordusu bunun top versiyonunu bile yaptı Railgun yazıp aratırsanız türlü örnekleri çıkıyor.Haberdeki sıkıntı bu sistemi çocuk 0 dan icat etmiş gibi anlatılıyor.