asil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Aras kargonun İzmir sütçüler şubesinin -benimde mağdur olduğum-rezaletlerinden sonra, Hatsan Yurt içi ile anlaştı. Silahınızın garantisi devam ediyor ise karşı ödemeli gönderebilirsiniz. Fatura ve garanti belgesinin fotokopisini, açık adres ve telefon numaranızı da ekleyin.

karşı ödemeli gönderme iyi haber aksi halde 30 tl civarı tutuyordu yurt içi ile göndersek

webley raider 10 daki deneyimime göre gamo hunter ve jsb 15.89 gr pelletler ile 200-100 arası atış sayısında fark vardı jsb daha az hava sarfiyatı yapıyordu kendimce bunu jsb nin yumuşak yapısından dolayı namludan daha rahat geçmesine bağlamıştım ağırlık ile de orantılı olabilir tabi
    kıcada pellete göre atış adedinde fark oluştuğunu gördüm

deldiği tüp bizim aygaz tüpleri kadar kalın değil sogutucu gaz tüpü imiş yalnız tabiki gücü oldukça iyi ancak bizim aygaz tüpünü deleceğini zannetmiyorum biri çıkıpta boş tüpe atış yapıp video çekip paylaşırşarsa meraknımız diner makbule geçer :thumbup:

rüzgarsız havada jsb ile gurupmanı görmek isteriz daha iyilerini yapacağınıza inanıyorum,kendi denemelerimde gördümki gamo ve jsb kapalı alanda 12m mesafade bile fark yapıyor jsb pellet sanki aynı deliğe girmek için gayret ediyorlarmış geldi bana 8o

Arkadaşlar biririmize kırıcı olmayalım hepimiz aynı hobinin parçalarıyız. Lütfen barışın

Genel bir ricam birinin yorumuna cevap yazarken o kişiyle samimiyetimize,karşı tarafın yaşına ve cümlelerimize lütfen dikkat edelim....Hayat yeterince yorucu stresli bu forumda bunlardan uzaklaşıyoruz,,buradada strese girersek vay halimize....Ilımlı yaklaşımın için tskler asil kardeşim,sorun yoktur.....:)....herkeze iyi geceler

abi kişişel olarak benimde kimse ile sorunum yok hatam var ise özür dilerim kötü bi kastım yoktu

Bu nedemek polemik sivri çıkış vs....dahada ötesi kulaklarımı çınlatacakmışsın,bu lafın ucu nereye gider biliyormusun kendine gel, haddını bil ve saygılı ol...5 dakika pompaya basmaktan aciz,üşenen 27 li yaşlardaki adam 40 yaşındaki bana akıl veriyor,üstelik kendisine hiçbir laf etmemişken.....polemik,sivri çıkış vs kesinlikle yapmıyorum,diyelimki oldu, bunun düzenini sağlıyan yöneticiler var burada,bu sana düşmez...scuba severim de pompa kötü de ancak kişisel saldırma,ayıptır...

buyur buradan yak peki abi sen haklısın sana akıl vermek bana düşmez ben alttan alayım değmez çünkü tartışmaya

olay pompa mı döver scuba mı muhabbetine döndü ben kendimden örnek verdim kimseyide korkutmaya çalıştığım falan yok bende 90 kg yim örneğin 1 saat süre içerisinde 3 kez pompa ile doldurmak zor geliyor 3 dolumda yapılacak atış sayısı at44 ile ayarı kısacak olursak bile 150 atış civarıdır oysaki yaylı tüfek ile bi oturuşta 250 pellet attığım olmuştu 1 saat içerisinde,pompa bi süre sonra insanı bezdiyor tecrube ile sabit (konu başlığı 255cc tüp hacmi olan ve havayı bol harcayan bt65 için açılmış)
    atos65 boş yere polemik yapmaya yönelik sivri çıkışlar ve alınganlıklar yapıyorsunuz bunlara gerek yok günün birinde sizde pompa dan bezip foruma scuba aranıyor diye ilan açarsanız kulaklarınızı çınlatırım ^^

benim at44 te 5 dk de dolmasına doluyorda ancak kollarımda derman kalmıyor bu durum bi süre sonra sıkıcı gelmeye başlıyor bu yüzünden atış yapmaktan vazgeçtiğim oluyor 1-2 kez arkdaşlarmı doldurttum hadi atış yapalım diyorum boşver kanka diyorlar eninde sonunda bi scuba da ben alıcım vaziyet onu gösteriyor,bt65 tüp hacmi att44 ten daha fazla hava sarfiyatıda fazla ilk başlarda sorun edilmeyebilir ancak pompa ile bt65 doldurma işi herkese göre değil.

hayırlı olsun bt65 pompa ile oldukça yorucu olur bence scuba ve dolum aparatı al forumdan 2.el uygun fiyata bulabilirsin dürbün sıfırlamayıda dert etme sarsıntı yok

hayırlı olsun bencede tercih iyi quatro tetik ve fazla ağır olmayan bi tüfek,incemehmet,atef vb yerli üretim pelletleri kullanma namluya sıkışıp kalabilierler bile en azından gamo prohunter-promagnum kullan ancak tavsiyem jsb 13.43gr kullanman olur