asil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

canımız çiğerimiz hatsan en azından at44 lerde güç ayarı işine çözüm sunsa ithal pcp lerde olduğu tüfeğin dışına bi ayar vidası koysa bizde bu kadar uğraşmasak ne kadar güzel olur değil mi
    bende at44 üme güç ayarı yapayım dedim ayar vidası imkanı yok dönmüyor daha öncede kundak vidalarını sökememiştim benim tüfeğe özel muamelemi yapmışlar anlamadım 8o^^

2.el alışverişte şanş önemli etken çünkü satanlar bizim gibi hobidaşlar onlar satmaya karar vereceki biz alalım mesala benim aklımla ahşap kundak at44 vardı ancak set olarak uygun fiyata tactical kundak denk gelince onu aldım,hayırlı olsun metahan bol bol paylaşım isteriz

aklımdan arasıra stoegere dönüş geçiyor zaten bakalım kısmet yalnız bana göre fazla ağır olmuş 4kg+dürbün 4.5 neredeyse 5 kg olur ayrıca üzerinde 11mm ray varmı merak ettim

ağırlığı 4 kg tetikte kötü ise hayal kırıklığına uğrarım yinede yanında verilen paralaxlı dürbünü ile alınabilir bakalım ilk kim alacak şöyle detaylı bi inceleme olsa ^^

Konuyu açmadan önce arama yaptım fakat; cevabımı bulamadım. demişsin ancak en can alıcı noktayı atlamışsın havalı tüfeklerle av konusuna değinmiş buradan aslında forumda pek te bi araştırma yapmadığını anlıyorum
    ben konuya geç dahil oldum ancak yinede kendimce tepkimi belirtmek istedim

yakındaki hırdavatçı ve nalburları gezdim ne uygun vida nede 4mm x 15cm uzun alyan bulabildim yarın otosanayiye gidicem vidayı orada bulursun dediler bu arada vida için hatsanada mail attım
    ilgilendiğiniz için sağolun hayva ile vidayaı ısıtmak işe yaradı aksi halde kaba kuvvetle dahi çıkmayacaktı dönmeyen sökülmesi mümkün olmayan vida kullandığı için hatsanı tebrik etmek lazım basit bi kundak sökümü için kullanmadığım alet edevat yöntem kalmadı 8o

kaba kuvvetle vidayı havya ile ısıttım sonra kundaktan ve tüfeğin üst bloğundan tutup esnettim başka türlüde çıkmazmış adamlar 1 tane uzun vida yerine iki vidayı iç içe geçirmiş ve anlaşılan yuvalarındada hata vardı uğraştırdı

tam olarak kundağın ortasındaki vida,tetiğin oradakileri rahatça söktüm
    namluyu tüpü söktüm şuan kundağı 1 vida tutuyor iyce esnettim birazdan havala ile ısıtıp sonra kundatan tutup zoralayarak kırıcam o vidayı başka türlü münküm görülmüyor

ben gücü kısıp 13,43 ve 15.89 gr jsb pelletler ile yakın mesafade kullanıcam pompa ile hava basıyorum atış sayısının artması işime gelir tahribat ve uzun mesafe atışları yapmıyorum zaten bu arada vidayı havya ile ısıttım yinede milim oynmadı
    kim ilgilenir bu vida açma işi ile tornacılar mı yada başka bi yer