zamanlama manidar resmen stoger i beklemişler abd ne zamandır satıştaydı zaten hatsan vortex ler
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
canımız çiğerimiz hatsan en azından at44 lerde güç ayarı işine çözüm sunsa ithal pcp lerde olduğu tüfeğin dışına bi ayar vidası koysa bizde bu kadar uğraşmasak ne kadar güzel olur değil mi
bende at44 üme güç ayarı yapayım dedim ayar vidası imkanı yok dönmüyor daha öncede kundak vidalarını sökememiştim benim tüfeğe özel muamelemi yapmışlar anlamadım -
2.el alışverişte şanş önemli etken çünkü satanlar bizim gibi hobidaşlar onlar satmaya karar vereceki biz alalım mesala benim aklımla ahşap kundak at44 vardı ancak set olarak uygun fiyata tactical kundak denk gelince onu aldım,hayırlı olsun metahan bol bol paylaşım isteriz
-
Bugün iki adet sipariş verdik.
İlk tüfeğim olacak. Umarım doğru bir seçim yapmışımdır
hayırlı olsun bi inceleme yaparsanız forumdaki bi çok kişi sayenizde fikir edinmiş olur -
aklımdan arasıra stoegere dönüş geçiyor zaten bakalım kısmet yalnız bana göre fazla ağır olmuş 4kg+dürbün 4.5 neredeyse 5 kg olur ayrıca üzerinde 11mm ray varmı merak ettim
-
ağırlığı 4 kg tetikte kötü ise hayal kırıklığına uğrarım yinede yanında verilen paralaxlı dürbünü ile alınabilir bakalım ilk kim alacak şöyle detaylı bi inceleme olsa
-
hayırlı olsun
-
Merhabalar.
Konuyu açmadan önce arama yaptım fakat; cevabımı bulamadım. İzninizle sizlere birkaç sorum olacaktı.
1-) Benim Torun marka (alalı 1-2 sene oldu o yüzden mmsini tam hatırlayamıyorum 4.5 ve 5.5 olabiliyor) havalı tüfeğim var. 230 m/sn şeklinde yer alıyor sitelerde. Yani bunun etkili max. menzili nedir ? Bahçemdeki serçe, güvercin vb. kuşları vurmada etkili midir ? Yani bağımdaki bahçemde bu şekilde avlanabilir miyim ?
2-) Birde ayarlanabilir özellik tüfeğimde gezden başka ne vardır ? Tetik veya başka bir ayarlama yapabilir miyim ?
3-) Fiyat artışında ne gibi ana (temel) özellikler yer alıyor ? Mesela tek atış yapan birkaç havalı tüfeği kıyasladığımızda kimisi 100, 200, 300 TL kadar olabiliyor.
4-) Son olarak düzenli olarak ateşli silah kullanmadım. ASG marka 16732 Sti Duty One 4.5mm havalı tabanca tabanca kullandım. 100 TL fiyatında olan torun marka havalı tüfek benim beklentilerimi karşılar mı, bana yetermi, fazlasını arar mıyım (yani yetmez mi ?)
Çok teşekkürler.Konuyu açmadan önce arama yaptım fakat; cevabımı bulamadım. demişsin ancak en can alıcı noktayı atlamışsın havalı tüfeklerle av konusuna değinmiş buradan aslında forumda pek te bi araştırma yapmadığını anlıyorum
ben konuya geç dahil oldum ancak yinede kendimce tepkimi belirtmek istedim -
bana göre de gözüm ile hedef arasındaki mesafe
-
hatsan side bolt at44 çıkarmalı ve emniyeti bt65 teki gibi yapmalı ayrıca ahşap th kundakta çok iyi olurdu
-
smk beeman p17 yi araştırın
-
Hayırlı olsun bi kaç resmini göremek isteriz keyifli atışlar dilerim
-
yakındaki hırdavatçı ve nalburları gezdim ne uygun vida nede 4mm x 15cm uzun alyan bulabildim yarın otosanayiye gidicem vidayı orada bulursun dediler bu arada vida için hatsanada mail attım
ilgilendiğiniz için sağolun hayva ile vidayaı ısıtmak işe yaradı aksi halde kaba kuvvetle dahi çıkmayacaktı dönmeyen sökülmesi mümkün olmayan vida kullandığı için hatsanı tebrik etmek lazım basit bi kundak sökümü için kullanmadığım alet edevat yöntem kalmadı -
malesef kısa olmuş 4mm 15 cm lik alyanlardan lazım 7-8 tl fiyatları var 125 kısa gelir
evet aldığım yere 15 cm liği yokmuş birde yamulan vidaları yenilemem lazım hırdavatçıya sordum yok dedi olmadı vidaları hatsandan isterim -
kaba kuvvetle vidayı havya ile ısıttım sonra kundaktan ve tüfeğin üst bloğundan tutup esnettim başka türlüde çıkmazmış adamlar 1 tane uzun vida yerine iki vidayı iç içe geçirmiş ve anlaşılan yuvalarındada hata vardı uğraştırdı
-
sorun çıkaran vida uzatma gibi parça ile takılmış,2 vidanın çapları aynı neden 1 tane uzun vida yerine iki vidayı iç içe geçirip uzatmışlar anlam veremedim
-
arkadaşlar sağolun vida haliyle biraz eğildi yalniz diğer bi sorun bendeki alyan 125mm uzunluğunda sanırım güç ayarı steskür vidasına tam yetişmedi
-
an ihtibari ile vidayı çıkardım üstelik kırmadan
-
tam olarak kundağın ortasındaki vida,tetiğin oradakileri rahatça söktüm
namluyu tüpü söktüm şuan kundağı 1 vida tutuyor iyce esnettim birazdan havala ile ısıtıp sonra kundatan tutup zoralayarak kırıcam o vidayı başka türlü münküm görülmüyor -
ben gücü kısıp 13,43 ve 15.89 gr jsb pelletler ile yakın mesafade kullanıcam pompa ile hava basıyorum atış sayısının artması işime gelir tahribat ve uzun mesafe atışları yapmıyorum zaten bu arada vidayı havya ile ısıttım yinede milim oynmadı
kim ilgilenir bu vida açma işi ile tornacılar mı yada başka bi yer