hayva var bende birazdan denicem tavsiye için sağolun sinir oldum tüfek var gittim 4mm uzun alyanda aldım ama vida sökülmüyor
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Vida sabitleyici sürülmüş olabilir, saç kurutma makinesiyle vidayı ısıtıp sökmeye çalışın.
açılmayan vidaların normal olmadığı kesin bende bu ihtimali düşünüyorum internette biraz araştırma yaptım tornavidayı iyace ısıtıp vidaya bastırın vidanın ısınıp genleşmesini sağlayın bu şekilde çıkar yazmışlar olmadı bunu deniyeceğim. -
valla tüfeğe zarar vermek istemiyorum yoksa kırbaçlarım o vidayı
-
ağzı hiç bozulmadan önce wd40 sıktım farkı tornavidalar ilede denedim fayda etmedi
-
Güç ayarı yapmak amacı ile at44 tactical in kundağını sökmek istedim ancak normalde kundak vidalarını çok rahat açan yıldız tornavida ile kundaktaki 2 vidayı açamıyorum imkanı yok dönmüyor vida zorlanınca ağzıda bozuldu bu vidaları nasıl sökebilirim,güç ayarı yapmak için 4mm uzun alyan almıştım bekliyor garibim
-
arkadaşlar yorumlarınızın hepsini okudum ben bt 65 kullanıcısıyım güç ve isabette hiç bi sıkıntım olmadı pellet gramajı yüksek olanlardan kullandıgında hedefi rahatlıkla vurabiliyosun gramaj hafif olursa o zaman dediginiz gibi hedefte sapmalar oluyor benim fikrim sizin bahsettiginiz tüfeklerin içinde en iyisi bt 65 iş paraya bakıyor para varsa daha iyileride var tabi ben şimdi bt 65'i satıp daha iyilerini almayı düşünüyorum samyang gurubuna geçicem
şuan forumda satılık kargosuda satıcıdan olmak üzere samyang 2500 carbin var fiyatıd çok uygun eğer güç istiyor olsaydım kaçırmazdım
şahşen bana at44 yetiyor kısa mesafelerde gurupman ve küçük hedef vurmak için kullanıyorum(küp şeker,şigara izmariti,iskambil kağıdı kesmek vb ) -
hw100 günün birinde benimde sahip olmak istediğim tüfek hayırlı olsun
-
bende senin kafadayım birde malum pompa ile dolduruyoruz
-
güzel olmuş gücü bende senin ayara getireyim
-
o saçmaları kullanmanızı tavsiye etmem silahtan alacağınız verimi azaltır hem isabet hem tahribat olarak namluda sıkışabilir bile,kargo masrafı çok değil genelde 5.5tl civarı av bayiileri anlaşmalı oluyor ve beeman p17 zoraki kadar pellet seçmiyor örneğin gamo hunter ve pro hunter zoraki namlusuna zor girirken p17 ye rahat giriyor
-
hayırlı olsun güzel seçim faruk beyle benimde alışverişim oldu söylediğinin aksi çıkmıyor sattığı ürünler gerçekten temiz durumda
-
ellerinize sağlık zahmet edip detaylı olarak anlatmışsınız programı bende denemeyi düşünüyorum
-
marka model fark etmez kutu açma videolarının hepsi hoşuma gidiyor videodakilerin sevincine ortak oluyormuşum gibi hissesiyorum
-
hw 40 ın smk tarafından çin de ürettirilmiş kopyası bendede bi tane var fiyatına göre iyi tavsiye ederim
-
-
rica ederim ağırlığı fazla değil yaylılar için uygun forumda bu pellet ile iyi sonuçlar alanlar var sizde aldıktan sonra farklı mesafelerde gurupmanlar yapıp paylaşırsanız güzel olur tüfeğiniz hayırlı olsun
-
hatsan-jsb 13.43gr 500 lük kutu alın şu sıralar aksuav da fiyatı uygun
http://www.aksuav.com.tr/default.asp?gi…73#.Ux46KoX0he8 -
mod 125 ve o saçma için güzel gurupman devamını bekleriz daha uzak mesafelerde gurupman ve yakın mesafe tahribat atışları olabilir keyifle takip ederiz
-
ilk versiyonu fx independence daha önce forumda tartışıldı
PCP FX Independence modelini sitesinde duyurdu 2010 yılında açılmış konu
PCP IWA Fuardan Video (FX İndependence, AA çift tüp)
independence ve bullpup versiyonu indy ülkemizde satışta değil kendi adıma gelse ne olacakki fiyatlarını araştırısınız o kadar parayı vereceğime scuba alıp sırtımda taşırım -
bende var smk beeman p17 kesinlikle dandik kalitesiz değil tabii bi zorakide değil fiyatına göre iyi olduğunu söyleyebilirim