eğer çift dürbün kanalı varsa 11mm olsa dahi kullanılır
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hatsan üretimi olan webley raider 10 larda genelde 22mm kızak var boşluklu olur bu ayaklar 22mm ise kullanabilirsiniz
-
sallanma azalmış gibi , sadece vidasını sıkıp göndermişler gibi geldi bana.
ilgisiz bi servis olduğu telefondaki konuşmalarından belli. !!
namlu halen haraket ediyorsa olumsuz etki yapar ne yaparsan yap verim alamazsın hiç oynamaması gerekir -
tüfekteki sorun giderildimi
-
atar matar değil herhangi gibi konuda hoşuma gidenide söylerim gitmeyenide konuyu havalı silah tavsiyesinden havalı silahla av yapma mevzuatına çekende sizsiniz
örnek olarak şu konuyu okuyun konu ile alkalı tavsiyem bu olur aratırsanız buna benzer bi çok konuya ulaşabilirsiniz
En Güçlü ve İsabetli Yaylı Tüfek Hangisi ? -
ülkemizde havalı silahla av yasak ruhsata mermi kısıtlamasına vb yaptırımlara maruz kalmadan sadece keyif almak için hobi ve spor maksadı ile havalı silahları kullanıyoruz beyin fırtınası yapmaya gerek yok çoğunluk bu durumdan memnun birde her yeni gelen üyeyinin forumu araştırmadan tekrar tekrar aynı konuları açıp aynı konuların sürekli tarışılmasını hiç sevmiyorum
-
güzel olmuş sadece nereye nişan aldığını kestirememiştim
-
atışlar nereye nişan alaınarak yapıldı
-
sorduğun sorular hali hazırda forumda defalarda tartışıldı ana sayfada sağ üstte bulunan arama bölümünü ısrarla kullan
-
Ancak bu kadar iyi olabilirdi bence son nokta ellerinize saglik.
-
bu videoyu ilk 2011 senesinde izlemiştim havalı silahlardaki ciddi güçün farkına varmıştım benim stoeger x20 yi at44 görüp adam öldürürmü bunlar diye soran arkaşlarıma izletiyordum havalı silahlardaki güçün farkına varmaları için
-
listede olmayan bc değerlerini biz girebiliyoruz listedeki bilgilerin çoğalması adına eksik olanları yazabilirsiniz
-
-
arkadaslar birakin baska sube farkini ayni subede bile standart yok. Ben 6 7 ay evvel ayni tufegi ayni subeden yolladim gitti bugun direnise gectiler.
ben ptt de 1 gün ara ile aynı şubeden gönderdim bi gün önce bana karşı gelen eleman yan masadaydı benimle mesai arkadaşı ilgilendi kabul etti işlemler devam ederken o da mal mal yüzüme bakıyordu
ters biridiyi farklı konularda başkaları ile tartıştığınıda görmüştüm her kurumda bunun gibi arıza tipler mutlaka olur zaten -
tamamen o sırada sizinle ilgilenen görevlinin keyfine kalmış bi durum adama falanca av bayii nin sizinle anlaşması var türkeyenin her yer yerine gönderiyorsunuz ben gönderincemi sorun olacak diyorsun aval aval yüzüne bakıyor neyse hobi adına katlanyoruz
-
kutuyu sağlam güzel paketledim belki fabrika böyle paaket yapmıyordur.Tüfeğin boncukkk attığını söyledik ne diller döktük maşallah kargodaki bayan silahı tanıyor diyor ne boncuğu kimi kandırıyorsun bunlar küçük kurşun atıyor diyor
baltayı taşa vurmulsunuz en nihayetinde işin hallolması iyi ben ptt de cinnet geçirecektim gamo p900 gönderirken faturasıda yanımdaydı hatta ptt kapıda ödeme ile almıştım faturada buda yazıyordu al faturası bak banada ptt ile geldi zaten dedim dinletemedim daha sonra gidip yan masasındaki görevliden geçirdim o da mal mal bana bakıyordu -
paketin içinde başka bişey olduğunu söylemek ters tepebilir ben kargo görevlisi olsam ve pakette söylenenin aksi bişey çıksa hayatta kabul etmezdim o paketi göndermeye çalışanla tartışırdım adamlar zaten havalı tüfeğin ne olduğunu bilse sorun çıkarmazlar plastik boncuk atıyor deyince zararsız bişey olduğu fikrine varıp kabul ediyor
-
Peki abi diyelim oyuncak tufek var dedik actilar havali tufek o zaman ne yapacagiz
sorun değil ilk başta plastik boncuk attığınıu söyledik -
kutuyu güzelce hazırlayın kargo şubesinde içinde ne var diye sorulduğunda oyuncak tüfek var plastik boncuk atıyor deyin eğer görevli duraksarsa zaten kargo ile geldiğini söylersiniz genelde paketi açmaya üşeniyorlar sorun çıkmaması gerekir ancak bazılar işi inada bindirebiliyor
-
yenisi ile değiştirlmesini yada para iadesi talep edin buna yanaşmazlarsa tüfeği teslim almayacağınızı ve tüketici hakları hakem heyetine başvuracağınızı söyleyin ayrıca eğer serviste kaldığı süre 30 iş günün geçerse para iadesi yapmak zorunda kalirlar tüketici hakları hakem heyeti bulunduğunuz ilçenin kaymakamlık binalarında bulunur telefon numaralarını internet üzeriden araştırırakta bulabilirsiniz izlemeniz gereken yol için yardımcı oluyorlar