http://www.idealav.com.tr/index.php?opti…=65&lang=tr
http://www.idealav.com.tr/index.php?opti…lar&lang=tr
telefonla arayın durumu anlatın yardımcı olurlar
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merminin yer çekiminden dolayı eğimli bi hat izleyeceği askerde dahi öğretiliyor (rüzgâr vs başka dış etkenlerde var tabi) eğer bi gün star wars taki ışin atan silahlar gerçek olursa tüm atçılık tekniklerine gerek kalmaz ama daha çok yolumuz var gibi
-
forumu okumuşsunuzda önemli bilgiyi atlamışsınız havalı silahlarla av yapmak yasak av tüfeği ile bile kafanıza göre istediğiniz yerde istediğiniz hayvanı vuramasınız av teskeresi var avcılık yapmadığım detayları tam olarak bilmiyorum ancak kurallarla yönetildiğinden haberim var
-
gamo pro magnum ve ts 10 daha rahat oturuyor bi deneyin bu modelleri jsb ler kaliteli oldukları için zaten sorun çıkarmıyor
-
Mod 85 Sniperla, mod99 - mod 95 gibi modeller arasında güç isabet farkı yoktur, ahşap - plastik farkı vardır sadece. Yanındaki hediyelerle güzel bir tüfek almışsın iyi günlerde kullan.
mod 85 sniper ve mod 99 u kullanmış biri olarak söylüyorum ikisinin arasında kalite farkıda var en basit örnek olarak emniyetleri farklı 85 sniperin emniyeti plastik ve bendeki kısa sürede içten kırıldı
güç olarak pek fark yok isabetide iyi -
optima 3-9x32 ile mi çok zor ve o mesafeler için kaliteli dürbün ve dampa ayak alman lazım gerçi mesafe ve dürbünün kalitesi fark etmez dampa her türlü alman lazım aksi halde dürbünün ömrü kısa olur sarsıntıdan dolayı hobiye hoş geldin daha uğraşacağın çok konu var forumu detaylı olarak incelemeni tavsiye ederim aklına gelen gelmeyen her türlü sorunun cevabı forumda daha önce defalarca kez tartısıldı bu arada ben 87 liyim aramızda 10 yaş var
tüfek 100 m den sişeyi vurabilecek güçte tabi biraz şişenin üstüne nişan almak lazım -
imzama bakarsan mod 85 sniper yazıyor kullanmdığım hvalı silahlar arasında sordun yol göstermeye çalıştık aldığın yer pahalıya satmış sana tavsiyem iade et para al sonra başka yerden mod 99 alırsın
az önce kontrol ettim fiyatı çok artmış piyasası senin aldığın fiyatta pahalıya almamışsın yani ben mod 99 u zam gelmeden almışım iyi olmuş -
Ayrıca mod 85 ile mod 85 sniper aynı değil
imzama bakarsan mod 85 sniper yazıyor kullanmdığım hvalı silahlar arasında sordun yol göstermeye çalıştık aldığın yer pahalıya satmış sana tavsiyem iade et para al sonra başka yerden mod 99 alırsın -
mod 85 ve mo 99 u kullandım kalite oalrakta fark var aralarında bende mod 99 u tavsiye ederim
-
Çantayı 69 lira'ya aldım Aksu Av'dan..Kötü naylon kılıflara 30-40 lira vermektense çanta daha mantıklı geldi bana..Tüfeği darbeye karşı koruduğu gibi en önemli getirisi dürbünün ayarını muhafaza etmesi..Arabaya tüfeği yerleştirirken sağa sola değdiği vakit dürbünün ayarı kaçıyordu bı çanta sayesinde dürbün ayarını mükemmel muhafaza ediyor..Çantanın iç süngeride yumuşak ve objenin formunu alması sayesinde içerisine yerleştirilen cisim milim oynamıyor kıpırdamıyor..
çanta banada görede kılıfa göre daha mantıklı zaten bu yüzden alıcam aynı çantayı 50 tl ye satan yerde var ancak şuan stokto yok gelmesini beklerim acelem yok olmadı başka yerden bakarım aksu av ın bahsi çok geçmeye başladı forumda bi umut belki foruma indirim yapıyordur diye sordum anlaşılan yapmıyormuş -
ben ekim ayında mod 85 i optima 3-9x32 dürbün,kılıf,bipod,saçma ve yağ ile 250 tl ye almıştım şuan biraz daha fazla olabilir fiyatlar yakın zamanda zam geldi ancak siz pahalıya almışsınız
tüfeğe gelirsek isabeti iyi gücüde iyi ancak kısa sürede plastik kundak solup renk değiştirdi -
çantayı kaça aldınız bende almayı düşünüyorumda
-
plastik kundaklarımız aşırı dandik demiyorlarda nemli bezle silmeyin demişler stoeger x20 nin kundağı 3000 atış yaptım hiç bir renk değişimi yada herhangibi sorun olmadı yaz aylarında kullanmdım ayrıca ter e bulandığıda oldu dipçik kısmının,mod 85 sniperın ise 100 atış yapmadan soldu rengi
-
hatsanın plastik kundakları boyama plastiğin kendi rengi değil anladığım kadarı ile ciltteki tuzla etkileşime girip rengi atıyor boyanın ve dediğiğm gibi içleri boş hiç güzel değiller
-
ben at44 ve mod 85 sniper kullandım durum aynı renkler hemen soluyor hiç kaliteli değil hatsanın plastik kundakları içleride boş fabrikadan yeni kundak gelse dahi sonuç aynı olacak stoeger x20 de kuulanmdım birde onun plastik kundağını tecrube etmeniz lazım hiç bişekilde renk solması çizik çatlak vb olmadı bu arada eğer mod 125 e uyan ahşap kundak varsa onu isteyin fark ödersiniz ama renk solması derdi olmaz hatsanın ahşap kundakları çok güzel belki mod 135 in kundağı uyar
-
youtube da havalısilah ile alakalı yerli tüm paylaşımları takip ediyorum videoyu gece izledim atıştan sonraki keyif ve insanın yüzünde oluşan tebessüm paha biçilemez
-
Türkiyede bakımının yapılması sevindirici o zaman onuda listeye ekliyorum:) artık hangisi nasip olursa
yetkili servisleri kullanım ömrü boyunca ki bu çoğu üründe 10 yıldır yedek parçalarını bulundurmak zorunda bu sadece silah için değil beyaz eşya vs. içinde geçerli
kaliteli olsun bozulmasın servis gerektirmesin servisi hizmeti iyi olmasada olur gerekmedikten sonra -
hayırlı olsun en beğendiğim silahlar arasında
-
crosman 1077 nin neredeyse tamamı plastik gövdesi ve tetiği metal olsa 10 numara tüfek co2 ile çalışıyor ancak güçü co2 tanbancaların üzerinde isabetide iyi kullanmasıda çok keyifli
beeman p17 : malzeme kalitesi oldukça iyi 1 kez pompa yapılabiliyor ve kapatırken baya zorluyor (zoraki ile kıyaslarsak) güç olarak tahmini 130-140m/s ile atıyordur şişe kırabiliyor ancak çoğunlukla ilk seferde değil tetiği oldukça iyi hassas ve sert değil boyutları iyi zoraki gibi kaba değil isabetide iyi zoraki kadar iyi değil tabiki ancak fiyatını hak eder şahşen koleksiyonumda tutmaya karar verdim en nihayetinde pca sarsıntı yok -
jsb ile gamo arasında ciddi kalite farkı var insan kullandıkça bunun dahada iyi farkına varıyor