katılıyorum hocam illa lw dıye yırtınmamak lazım
bende tam olarak bu amaçla sormuştum araştırma yapanların fikir edinmesi için
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
katılıyorum hocam illa lw dıye yırtınmamak lazım
bende tam olarak bu amaçla sormuştum araştırma yapanların fikir edinmesi için
sonuç iyi namlu lw mi
Gerçi defalarca yazdık ama o kadar kolay ki bu tüfeği yabancı tüfeklere rakip yapmaları. En azından burayı okuyan bir Hatsan yetkilisi varsa bir zahmet şu çekici ve çekici tutan tetik parçasını düzeltsinler. Kurma kolunun katırt kuturt etmesinin sebebi çekicin ve çekici tutan parçanın şekli. Çekiç o parçaya gelirken o parçadan rahat şekilde kurtulması gerekiyor.
Rahat kurtulamayınca airarms gibi kurulmuyor. Parçanın şeklini değişseler kurduğumuzu bile zor hissedeceğiz.
Otomatik emniyetide kaldırsınlar kurma kolu her defada emniyeti açmaya çalışıyor buda kurmayı zorlaştırıyor bunun yerine emniyeti manuel şekilde tetiğin önüne yada arkasına alsınlar tüfeğin boyuda kısalır
at44 ile raider in resimlerini yana koyunca webley baya bi güzel gözüküyor.
[Resim Engellendi: http://www.son.tv/pic/news/190220131152200932733_2.jpg]
Şisman kel abimiz Discovery channelde antika avcıları adlı programda çıkıyordu adı Ton 2 ortak sahipsiz depoları devletin düzenletidiği açık arttırmalara katuılıp satın alın alıp içinden çıkanları başkalarına satarak para kazanıyorlardı depoların çoğundan silahta çıkıyordu güzel programdı yeni sezonu çıkmadı henüz.
hayırlı olsun
at44 te şu ayar olayını dışa koysa insanlar uğraşmasa hem tüfeğin albenisi artar bence hatsan kesinlikle havalısilah forumlarıdan fikir edinmeli.
programı bende denemek istiyorum jsb straton jumbo 15.89 gr pellet in bc değerini nedir ve pelletlerin bc değerini nasıl buluyoruz.
http://www.aksuav.com.tr/default.asp?gi…73#.UtPwH7TCSow
jsb 13,43 grain hafif olduğu için yaylı tüfeklerde iyi sonuç verir
dampa kutsal falan değilde millet kaliteli dürbününe orta hallli yaylı tüfek parasında daha fazla para veriyor haliyle işine sağlama almak istediği içinde dampa alıyor
nem pompanın dipinde birikir yüksek basınça altında suya dönüşür pompa yaparken ara verilmeli tahliye vanasını açılmalı bu şekilde nemin çoğunu dışarı atmış oluruz
sacma var namlu ya girmez sacma var namludan düşer isabetten söz edemezsin yeri gelir tetiğe başınca namluya şıkışır bu dediğim ihtiamallerin tamamını yerli üretim saçmanın 1 kutusunda yaşadım tüfeğinizi seviyorsanız moraliniz bozulsun istemiyorsanız kalitesiz saçma kullanmayın
geco yu alıp denicem adi olduğunu zannetmiyorum zoraki de kullanırım
forumda daha önce paylaşılmıştı
internetten şipariş ver kredi kartın yoksada ödemeyi havale ile yaparsın
gurubmanı hedaf kağıdına ve anlaşılır şekilde yapmışınız paylaşım için sağolun devamını bekleriz jsb 13,43 yada 15 grain civarı pelletler ile gurupman yapıp kıyaslarsanız iyi olur fikir edinmiş olur başka markalarda olabilir
hayırlı olsun
dürbünü yayınladığın videodaki gibi 2 parça ayakla tüfeğe takılı iken 0 lamaya çalışıyorsan boşuna uğraşma derim bide dürbün masrafı çıkarırsın kendine dampa alman şart daha önce bi çok kişi tavsiyede bulunmuştu sana umarım söylenenleri dikkate alırsın yerinde olsa dampa alana kadar dürbünsüz kullanmaya evam ederim
hatsan a gönderin bakımını yapsınlar daha önce forumdan sizinki gibi eski tüfekleri gönderenler oldu boya dahil tüm bakımlarını yapıp geri göndermiş hatsan hatta para almadığıda olmuştu.
hatsanın plastik kundakları çok kalitesiz içi boş ve kısa süre sonra rengi solmaya başlıyor at44 ve mod 85 sniper kullandım ikisindede durum bu ancak ahsap kundakları fiyatına göre çok iyi tavsiye ederim tüfeğiniz hayırlı olsun.
yaylı ya devem gasram a gerek duymuyorum sarsıntı yok edilmiş olsa pcp ye alternatif olarak alınırdı ancak mümkün görülmüyor asıl beklediğim zoraki tarzında PCA tüfek
ben daha fazla uzatmanın anlamsız olduğunu ifade etmek için yazmıştım o yorumu ters analşılmış olmalı daha öncede belirttim ülkemizin en büyük silah forumdan yasak olmasına rağmen bu tarz konuların tarşılmasını yanlış buluyorum bu ve buna benzer konuları raporlayalım