asil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bu konu 4 yil oncede olmustu burda eminim grupman yaparken disarda goruldugu bir canliya rahatlikla sikacak ustadlarda ve acemiler var ornek turk halki kirmizi isikta gecmek yasak buna uymadigimiz olmadimi ki kurallara bukadar takiliyoruz evt o bir isik fakat bu insan emniyeti icin olan bir isik ve cokta uyulmayan bir kural umarim anlatabilmisimdir saygilar

ne diyelim hocam yasak ama uymuyoruz havalı tüfek ile katliyam yapıyoruz sizde yapın mı diyelim yasak işte bitti neyini uzatıyoruz ki

kırılgan olma sinirlenme empati kur sadece şişe resmi koyup mod99 ile 100 metre gurupman yaptım demişsin insanlar farklı şeyler düşünebilir sinirlenecek bişey yok ben örnek verdim öyle yaptın demedim senden ricam hedef kağıdına mesafeyide metre ile ölçerek gurupman yapman kesin anlaşılır şekilde mod 99 almayı düşünenlere örnek olursun bizde bakıp hevesleniriz paylaşımlar yaparız :thumbup:
    forumda üstadların yaptığı gurupman paylaşımlarını bi araştır kendine örnek al üstadları eleştirelerede bu kadar bozulma insalar seni neden atıcılıktan soğutmak istesin sadece tavsiye veriyoruz kendini geliştir hepimiz seviniriz
    metehan ın payşımlarına bak mesala bi eleştiri varmı anlaşılır şekilde yapmış videoda eklemiş keyifle takip ediyoruz

forumun 9500 küşür üyesi var türkiyenin en büyük havalı silah forumu eleştiride gelebilir konu açarken bunları göze almak lazım duygusal davranmayın paylaşımlara devam edin grupman yapıcaksınız hedef kağıdına yapın mesafeyi kesin olarak belirleyin
    şişeyle gurupman olmaz 100 m den şişe vuralabilir örnek 10 atış yaparsın 4 ü şişeye denk gelir ama buna gurupman denemez kimsenin kimseyi hobiden soğutmaya çalıştığı yok görüş bildirmektemi yasak bu kadar kırılgan olmayın.saygılar

gamo nun 4.5 mm prohunteri 5.5mm olanlara göre daha kaliteli 4.5mm gamo pro magnumda kullanabilirsin 500 lük kutu olanlardan al daha hesaplı a rmer de var tahbitı biraz fazla olsun iştersen gamo ts10 al benimde kullanığım hesaplı şişe patlatma pelletleri. :thumbup:

geçen hafta bende mod99 aldım şanşıma hatalı üretim çıktı değişim talebi ile fabrikaya gönderdim bekliyorum
    bu konuya 1290 kişi bakmış havalı tüfeğe yeni başlıyacak olanlar yaylı tüfekle 200m atışı ve bunun gibi konuları görüp beklentilerini ona göre belirliyor
    mod99 ile 100 m den (bence mesafede şahibeli) su şiseni vurdum demekle o mesafede 1 tl gurupman yaptım demek arasında çok fark var yeni başlıyacak olanları yanlış yönledirmeyelim tecbrubeli kişiler ciddiye bile almayabilir ancak yeni başlıcak olanlar direk bu beklenti ile mod99 alırlarsa hayal kırıklığı yaşarlar
    not:ben kesinlikle yapılamaz demiyorum ancak hayatında hiç havalı tüfek kullanmamış birisi eline mod99 u alıp direk 200m de şişe kırmaz yada 100m de 1 tl lik gurupman yapamaz yeni başlıcak olanlar hemen bu beklentilere girmesinler.

konu başka yerlere gidecek ama hatsanın kullandığı lw namlular kusursuz falan değil lw nin bi kaç farkılı kalite sınıfı var fiyatına göre hatsanında gidipde lother walter in ürettiği 1. kalite namluları alacak hali yok forumda daha öncede tartışıldı hatsanın kullandığı lw namlular ile kendi namluları arasında pek bi fark yok ancak alacak olsam bende nişangahsız ahşap kundak lw long modelini alırdım.

büyütecek bi durum değil bence anladığım kadarı ile sadece 1 gün geçikmiş bana ptt ile kayseriden istanbula kargonun 6 günde geldiği oldu geçenlerdede ilçe merkezinde en işlek yerde oturmama rağmen ptt görevlisi nasıl olduysa adresimi bulamamış ve işgüzarlık yapıp telefon numaram paketin üzerinde yazmasına rağmen zahmet edip aramamışlar kargo diyarbakıra geri gitti sonra tekrar gönderildi 2 kere kargo parası ödedim haa ptt nin hakkını yemiyim izmirden gümüşhaneden 1 günde kargo getirdikleride oldu kısacası canınızı sıkmayın beterin beteri var ne yapalım katlanıyoruz.

keyifle izledim bu tarz iyi hazırlanmış videolar ülkemizde havalı silah hobisinin yaygınlaşmasını sağlayacaktır. :thumbup:
    alper abi buda senin yabancı versiyonun

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.