asil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

yaylı ve pcp yerine gerçeğine çok benzeyen elektrikli airsoft modelleri kullansalar iyi olmazmı tabi türk halkı saf olduğu için baloncu tüfeğini ayırt edemez zannediyorlar özellikle stv nin dizilerinde bolca var adam torundan kıvılcım çıkartıyor seri atış yapıyor. 8o

''En iyi'' göreceli bi kavramdır neye göre kime göre,bana göre en iyi değil
    ülkemizde havalı silahlarla av yasak bunuda belirtiyim küçük yaştaki arkadaşlarımız buna benzer videoları izleyip kuş katletmeye özenebilirler.

Tufegime henuz pompa alamadim ama 100 bara dusurene kadar deneme atisi yaptim durbunsuz gezle atista yanaklik yuksek oldugu icin nisan almak cok zor durbunle kullanilacaksa gezle arpaciga gerek yoktu bence.tek seferde 6 mermiyi bende surdum namluya birde kurma kolu kaplamasi oksitlenmis gibi oldu ve aydabir falan acip siliyorum orta tup ve namludan sanki pas siliyorum beyaz bez kizariyor ve dururken basinc saatinin cami catladi ama cok guclu birtufek tufegimi seviyorum.
    Bu arada tufegim sumatra 500 modelidir.
    Ben sayet boyle bir tufegin imalatcisi olsam kurma islemini hep kadiririr otomatik yapardim, namlu ucuna yakin bir tahliye ile kurma islemini otomatik hale getirirdim, kurmaya ugrasirken bozulan nisan hatti sabit kalirdi zaten tepme yok.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

şeye benzedi bu yılmaz erdoğanın vizon tele filminde televizyonun varlığını öğrenince vediği tepkiye :)

ben aranıza yeni katıldım. hatta günlerdir alacağım ilk havalı tüfeğimi araştırıyordum. ilk yaylı dediler,sonra kırmalı baktım olumsuz yanı çok. keseyi açalım dedik pcp iyi dediler hatsan at44 hedefe koydum 1 haftadır araştırıyom valla hiçbirini alamadan soğudum.ithal mallar güzel de tabi expensive olsun napalım birazdahamı para biriktireyim.gamo almak için iyi diyorlar tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim ne alalım?

helal olsun direk konu açıp kirlilik yapmak yerine 4 senelik konuyu okuyup cevap yazmış demekki uğraşmış araştırmış ;d;
    şahşi düşencem at44 ler ilk çıkanlarında daha iyi durmda çeşitli geliştirmeler iyileştirmeler yapılmış pcp ye geçiş için uygundur forumdan 2.el alınarak istenildiği zaman zarar etmeden satılabilir.

Ya satmaya da içim el vermiyor biri sırf bütcesi olmadıgından üç kurusu bir araya getirip alıcak sonra binbir hayal kırıklıgıyla ona birde masraflar ederek ugrasıp duracak.Yada diyorum duvara asayım diğer tüfeklerin yanına dekoratif dursun soran olursa yediğim kazığın hatırası o neden saklıyorum bana tecrübe kazandırttı derim .. :) Ha birde bana Hatsan demeyin Allahınızı seveerseniz, hatsan altın kaplama tüfek satsa daha busaatten sonra almam.Ama servis hizmetine diyeceğim yok şahane, ama bende tamircilik oynamak için tüfek almadım atış yapmak için aldım.Ha servise angelina jolie yi koyarlarsa o başka.. ozaman servis cazip gelebilir..

hatsan mod 125 ile uzak mesafelere çok iyi atışlar yapanda forumdada paylaşıldı videoları benim demek istediğim mod 125 hobiye başlangıç için uygun tüfek değil kullanması zahmetli ve sabır istiyor zamanla tüfeğe alışan iyi işler çıkarabiliyor.

zorakilerin en zayıf yanı sorun çıkarmaları lafına katılmıyorum oldukça kalitelidir ben dahil onca kişide zoraki var dediğiniz gibi olsa forum zorakiye ait sorun konuları ile dolup taşardı sonuçta kul yapısı yanlış kullanımdan kaynaklanan sorunlar çıkmış olabilir.
    gönderin fabrikasına tamir ederler. the.bad in dediği gibi sürekli 4 pompa üzeri kullanmayın üreticisi kullanım klavuzuna dahi yazmış ne kadar az pompa yapılırsa kullanım ömrü o kadar uzun olur bu iş mantık olarakta böyledir.

zorakiye neden dipçik üretilmez anlamıyorum atak arms a mail atmıştım cevap vermediler seri olarak üretilip satılsa zoraki sahipleri havada kapar.plastikten rahatça takılıp sökülebilecek bişey.

Arkadaslar tekrardan Merhaba, Fotografta görmüs oldugunuz dürbün ayaklari bugün ingiltereden elime ulastilar. Genel olarak parca kalitesini ödedigim ücrete göre Uygun buldum (7€). Bunun disinda bir de Tüfek Cantasi siparisi verdim. Biraz önce kargoya verildigine dair Bilgi mesajini aldim. Ücretini ödedigim Hawke Airmax 4-12x 40 AO dürbünüm de pazartesi günü kargoya verilecekmis. Tahminimce haftaya Sali ya da en gec Carsamba günü hem canta hem de dürbün elimde olacak. siparislerim elime ulastiginda sizleri yeniden bilgilendirecegim.

Dürbün ayagi icin bir fotograf,

[Resim Engellendi: http://j1311.hizliresim.com/1h/q/usqsb.jpg]

Saygilar.

hw 97 için ise dampa alasaydınız iyi olurdu en azından tek parça ayak en nihayetinde yaylı tüfek sarsıntı nedeni ile çift parça ayakla dürbün montajı pek tercih edilmez.

Bende okuyunca anladim 18 sonrasinda her 2 pompa il tek bir 80 fpe atisi yapan pcp bana cok akillica geldi.ki yasin abi gibi banada 30 fpe cok rahat yeterli.

Kimse urettigi urunu 1000 atis sonra bozulsun diye yapmaz .bu silahin birde perde arkasi var.uretilen parcalarda belli bir sinira gore emniyet katsayisi var. Demek istedigim keske gelsede alsam.tam istedigim urun...

Saygilar...

iyi hoşta fiyatı ne olur param olsada ben alsaaaaaaaaaam ;rofl.;

fx in bu tarzda ilk çıkardığı tüfek independence (özgürlük) daha önce forumda paylaşılmışdı

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.