basınlı hava tüpünün içerine bi şeyler doldurmak ne derece sağlıklı olur şahşen ben uygulamazdım
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
atış yaparken namluyu biyerlere dayamayın özellikle namludan kırma tüfeklerde
fotoğraflar güzel isabetli atışlar dilerim -
atak arms da müsteri memnuniyetine önem veriyor bilgim kadarı ile daha önce gönderenlr memnun kalmışlardı.
-
geçmiş olsun faprikasına gönderin
-
benim tavsiyem hatsan a gönderin bakımı yapılsın daha sonrada satın orta güçte yaylı tüfek alın stoeger x20 - hatsan mod 99 gibi kurarken bu kadar yormaz fazla sarsıntıda olmaz üzerine bide dürbün takıp keyifle kullanırsınız.
-
güzel delikçik
-
paylaşım için sağolun grupman ve resimler güzel
-
youtube kanalınıza abone oldum paylaşımlar için sağolun
-
hayırlı olsun detaylı bi inceleme yaparsanız çok iyi olur
-
bsa pcp lerin fiyatları nedir
-
bu tüfeği BSA gamo için üretiyor hatsan ın yabancı markalara tüfek tabanca üretmesi gibi ayrıca bsa nın çok güzel modelleri var dünyaca ünlü çok köklü firma ülkemize neden gelmez anlamam
http://www.bsaguns.co.uk/ -
dynamax merak uyandırdı bendede işin ustaları iyi diyorsa keşke şöyle yerli yapım detaylı incelme videosu olsada izlesek
-
dynamax ın youtube de dahi pek videosu yok profesyonelce yapılmış ön inceleme videosu hiç yok gönül AA kullanmak ister tabide 2.el lerinin dahi fiyatları oldukça yüksek tavsiyem dynamax almayın bi videoda tetiğinin hiçte iyi olmadığını gördüm tetik boşluğu çok gamo nun yaylı tüfekleri gibi basınç göstergesi yok yoklukların tüfeği dynamax paranız az ise 2. el hatsan at44 ile pcp ye başlayın başka seçenek yok maalesef webley raider in fiyatı uygun onuda hatsan üretiyor.
-
merhaba,webley raider 10lu 5.5mm tüfeğime moderatör almak istiyorum, fakat tüfeğimin diş ölçüsünü bilmiyorum. namlu ucunda bir tapa var onu çıkardığımda normal 1/2unf moderatörleri takmak için iki ucu erkek bir aparat lazım bana.
ama benim tüfeğin diş ölçüsü nedir daha önce kullanan yada bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.
Airarms tüfeklerin namlusu için satılan bir dönüştürücü parça var o uyarmı webley tüfeğe? ölçüleri aynımıdır iki tüfeğin bu konudada bilgisi olsa varsa paylaşırsa sevinirim.yeni konu açmadım aynı soruyu bende soruyorum moderatör takamadım bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
-
hayırlı olsun
-
bence arkadaş şiseyi kıramamaktan kastı ağırlı ile nişan almanın zor olduğuna vurgu yapmış olabilir tüfeğin W modeli 570 liracıkmış ilk tüfeğin olacaksa stoeger x20 al.
-
Biz boşuna çenemizi yoruyoruz.
ben yorumu sizinkinden önce yazmıştım siz bende önce enter e basında benimkinin üstünde yer almış kimsenin boşa konuştuğu yok okuyoruz fikir ediniyoruz zaten bu nedenle forumadayım hilalla aliyle veliyle alıp veremiğim yok benim yazdığım sadece işin temel mantığı kurumşallaşmış büyük ölçekli firmalar böyle yapıyor. -
stokta yoksa ibare olmalı teslimat süresinin uzun olacağına dair müşteri buna göre sipariş verir diğer türlü elinde olmayan ürünü varmış gibi gösterip oyalama taktiği uygulanması çok yanlış
-
imkan ve keyif meselesi hayırlı olsun
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
bu şekilde pelletin baş kısmına koyup kullanmak daha mantıklı