asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
türkiyede üretiliyor ancak biz alamıyoruz ülkemizde satılmıyor sırf koleksiyonu eklemek için edinmek isterim belki ileride yurt içinde satışa sunulur
-
havalı silahlarda oldukça eski ancak çeşitli nedenlerden dolayı fazla üzerine gidilmemiş geliştirilmemişler ateşli silahlara ağırlık verilmiş bence havalı silahlarda gelişime açık teknoloji ile paralel tahmin dahi edemeyeceğimiz atılımlar yapılabilir.
Genel Havalı silahların tarihi -
namlu içerisinde bulunan yağ yanıyor alev değilde genelde duman çıkar misinaya ince bez bağlayın namluya sokup ileri geri haraket ettirin namlu temizlensin
-
hayırlı olsun
-
fiyatı ağırlığı muhtemelen çok parçası olmasından dolayı sık sık sorun çıkaracak olması insanı soğutuyor ancak yeni bişey öğrenmiş olduk adamlar bi şekilde havalı silahları geliştirmeye çalışmışlar.
-
hayırlı olsun resimlerini paylaşırsanız feyz alırız
-
dediklerin zoraki için ise yazıktır tabancaya hasar verme arkada tarafta sorun çıkaran vidayı eğe ile aşındır ben öyle yaptım.
-
güzel inceleme olmuş cometa nın hoşuma giden modelleri var
-
alyan anahtarının kısa tarafı ile dürbün ayağının vidalarını daha iyi sıkarsınız denemediyseniz deneyin
-
alman güzeli hayırlı olsun;tacli#
-
güzel görünüyor hayırlı olsun
-
ben olsam vurduğum şeyleri soda şişesi kavanoz kola kapağı falan çizerdim şaka bi yana güzel olmuş
-
halen neden seri olarak zoraki için plastik dipçik üretilmiyor anlamıyorum üretilse kapış kapış gider.
-
hayırlı olsun görünüşü sentetik kundağı basit yapısı hafifliği bunların yanında kalitesi hoşuma gidiyor
-
hayırlı olsun
-
yanılmıyorsam forumda satışta olan hw 97 var değerlendirin derim forumdan daha önce benimde alışverişim oldu hem aldım hem sattım sorun yaşamadım
-
red dot yada dürbün alırken ayak genişliğinin 22mm olmasına dikkat edin almadan arayıp sorarsınız bu ürünleri forumdan 2. el olarakta alabilirsiniz.
-
güzel paylaşım
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
yine Hatsan at44 bu sefer Ranger at44 ismi ile