bazı markalar yurt dışına sattıkları ürünleri farklı isimlerle pazarlayabiliyor örneğin:Zoraki abd,ingiltere ve bazı ülkelerde Webley Alecto,alman Weihrauch abd de Beeman adı ile satılıyor bi çok örnek var yada şöyle ifade edeyim bazı markalar başka markalara tabanca tüfek vb. ürettirip kendi markalarını basarak satıyorlar bunada örnek Browning 800mag aslen Hatsan üretimidir
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
havalı silahlarımla arkadaşlarıma atış yaptıracaksam önce yanıma oturtuyorum atış yapıyorum silahın nasıl çalıştığını anlıyor tüfeği eline verincede dikkat etmesi gereken noktaları vurguluyorum kurarken namluyu elinden kaçırma tüfek kırıkken tetiğe basma bunları mutlaka söylerim
geçmiş olsun hatsan servisinden bildiğim kadarı ile memun olmayan yok hallederler -
hayırlı olsun
-
bi dünya resim var nerdeyse gitmiş kadar oldum emeğinize sağlık
-
aha gırdın gırdın çekim süper olmuş devamını bekleriz
-
ben telefonla görüştüm dipçik hakkında ... arge çalışmalarıçok uzun ve detaylı oluyormuş...bu yüzden yapılması sıkıntılı olduğunu düşünüyorum.
arge yi biz yapalım kalıbı verelim onlar üretsinler -
mdf dipçiğin ağırlığı nedir ayrıca neden zoraki için plastik dipçik üretilmiyor anlamıyorum üretilse çok iyi olur Atak arms a mail attım ilgilenilmedi belki bi çok kişi istekte bulunursa ciddiye alınabilir ve üretebilirler yada ürettirirler.
-
video bekliyoruz
-
Hayırlı olsun keyifli atışlar dilerim paylaşımları bekleriz
-
paylaşım için teşekkürler
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
ben zoraki nin bu modelini beğeniyorum -
hayırlısı olsun takipteyim
-
500 lük paket gamo pro hunter - pro magnum fiyatına göre iyi iş çıkarır işinizi görür
-
Neden aynı konuyu tekrar çaıyorsun diğer konuna zaten cevap verilmiş ilgilenenler olmuş
Stoeger x20 suppresor. pelet ucu dışarda kalıyor.. ?? -
malum yasalar yüzünden ülkmizde havalı silah ile büyük av hayvanı tecrübesi yok yerinizde olsam av konusu ile alakalı ingiliz forumlardan bilgi ediniridim
-
1. linkteki sport ve muadlili çok ucuz olan saçmalardan uzak dur namlunun içinde sıkışır kalır tecrübe ile sabit
-
soldan 2. incemehmet i kullanmayın fena halde adi ayrıca yaylı tüfek ile kullanacaksınız ağır pellet kullanmayın
-
zoraki ye dipçiği nerden aldınız
-
hiç iyi olmaz dipçik resmen nimet zorakiye istediğim dipçiği bulamayınca arayış içine girip remington am77 aldım yoksa alacağım yoktu
-
ayrıca yaylı tüfeklerde güç tüfek kullanıldıka yayın deforme olmasından dolayı azar azar sürekli düşer