bence konuyu açan arkadaş yanlışlıkla Hobist yazmış hatta ben Hobit diye okudum konuyu açınca topaladım
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
şu konuyu bi hortlatim dedim bunlardan edinmek istiyorum nerden bulabilirim
5 senelik hort konunun başında artık üretilmediği açıklanmış bi okusaydın -
Hava parası dedikleri bu olsa gerek
-
İgt ile Stoeger buluşmuş kundakta süper tam istediğim tüfek
-
Mod125 kötü tüfek değil ancak hobiye başlanğıç uygun değil yayının büyük olması kurarken insanı yorar çoğu kişi dampa ayağın ne oldugunu bilmez dürbün kırar hobiden soğur şahsen ben bu forum sayesinde dampa ayağın ne olduğunu öğrendim (forumdaki çokbilmiş tecrube sahibi abilerim sağolsun) yoksa sen git herhangi silah dükkanına en dandik tek parça ayağı evet bu dampaların babası diyerek kakalar ne dandik saçmayı en kaliteli diyerek satar havalı silahları gerçek ederinin 2 katına satar maalesef böyle aç satıcılar var tabi bunların taktikleri forumdan öğrendiklermiz sayesinde bize işlemiyor bu forum ve üyelerine saygı duyuyorum ''Yani kısacası forumlardaki çok bilmişleri boşverin siz'' lafına asla katılmıyorum.
-
Arka arkaya atış yapmak için CO2 yi seçtim. CO2 maliyetinin uygun olmasıda buna etkendir.
yazı ile avatar tam tersi insan sonradan tecbure ederek Zoraki nin doğru şeçim olduğuna karar veriyor -
bu dedenin(hichok 45 ) utaş ve kel-tec i kıyasladığı videosuda var birisi çıkıp sevabına türkçe alt yazı eklerse fena halde makbule geçer
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
yiğidi öldür hakkını yeme glock a laf ettirmem -
sizde benim gibi 2100 ün görüntüsünü beğenmiyorsanız remington am77 alın
-
benjamin discovery ve marauder modelleri co2 ile çalısabiliyor youtube de videoları mevcut
-
Sanat eseri Allah sahibine bağışlasın
-
aynı durumu bende yaşadım daisy match pellet çok rahat giriyor namluya isabetide oldukça iyi sizede tavsiye ederim
-
benim tavsiyem orta güçtü yaylı tüfek ile hobiye başlanmalı (stoeger x20 - hatsan mod 99 kalibre olarak 4.5mm seçilmeli pelletlerinin daha ucuz olması ve yayı uzun zamanda daha az yoracak olması nedeniyle) bu şekilde havalı silahlar tanınır neler yapılacaği anlaşılır daha sonra pcp ye geçersiniz
magnum sınıfı yaylılar için 5.5mm ki ben magum sınıfı yaylı almam sarsıntı aşırı ses olayı keyfimi bozuyor sarsıntı isabetide etkiliyor
aslında forum hali hazırda bi dünya benzer tüfek tavsiye konusu var okuyun -
hocam bismillah önce tüfeği bi eline al 100m mesafeyi sonra denersin 100m yaylı tüfekler için ciddi mesafe o mesafeye atmasına atarda isabet konusunda tatmin etmez paranız varsa uzak mesafa atışlarına hevesliyseniz pcp alın bence tabi onunda onunda kendi çapında zorlukları var scuba yada pompa gerekli vs.
-
forumda geçen gün çok uygun fiyata mod 125 sniper satıldı onu alsaydın keşke bu forum bilgi ve alışveriş imkanları açısından havalı silah meraklıları için resmen nimet
-
Daisy nin ürettiği multipump tarzı Avanti serisi tüfekleri var ancak fiyatları uçuk Benjemin in multipump tüfeğide iyimiş bildiğim kadarı ile ülkemizde satılmıyor ayrıca fiyatı pcp fiyatında olursa almanın anlamı kalmıyor
-
atak arms keşke hp 01 tarzı PCA tüfek üretse onu havada kaparım
-
bende crosman 2100 var gücü daha fazla multipump tüfek olsa iyi olur diyordum adamlar yapmış görünüş olarakta istediğim gibi ülkemizde satılırsa alırım
tüfeğin diğer adı Norconia P1Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
963 fps hızı 1 pompalama ilemi atıyor.
anladığım kadari 8 pompada o hızı veriyor bence sorun değil pompalarım tuttum bu tüfeği -
iyi haber emeği geçenlere teşekkür ederim vatana millete hayırlı olsun görünüşü ve taktical yapışı hoşuma gitti