aslında firmalar buradan ders alıp çok uygun fiyatlı plastik möderatörler üretebilirler bence ilgi görür
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
gamo prohunter - promagnum - hunter 500 lük paketler 9tl fiyatına göre iyi iş çıkarıyorlar
-
5.5mm isteyin namluyu saçmaları 6.35mm göre daha ucuzlar ve bulmak daha kolay
-
socom magnum sınıfı yada en azından orta güçte değil 5.5mm tavsiye ederim
-
bu baya iyimiş
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
bende bugün zoraki hp ultra 5.5mm aldım, aranıza katılmaktan onur duyduğumu belirterek aksesuar için yardımlarınızı bekliyorum
hayırlı olsun -
havalı silahlar çok eski tarihlere dayanmasına rağmen ateşlilerin daha yaygın olması yüzünden çok gelişememiş kim bilir daha neler çıkar ne seviyelere ulaşır
bu silahın mekanizması çok basit ancak çok etkili ve çok tehlikeli -
zoraki çağının ötesinde bi ürün havalı silahların gelecek neslini temsil ediyor organizasyon ve gurupmanlar güzel olmuş
ayrıca o dipçikten bende istiyorum ama nerden bulucam bilemiyorum -
yazının tamamını okumadım ancak dürbün yada reddot takıp tekrar gurupman yapın nişangahta sorun olabilir
-
tüfek güzel gurupmanlar güzel desteğide beğendim
-
alper abi öyle güzel tarif ediyorsunk çıkırt takırti benimde canım çekti
-
foruma joker fan club açılsa iyi olur arkadaşımız sürekli yeni konu açmak zorunda kalmaz
-
Tüfeğiniz Crosman Nitro venom ise bu tetiği alıp takınca tetik hafifler
burda da montajı var
grt tetiği bende tavsiye etmiştim ancak konuyu açan arkadaş anlaşılan ilgilenmiyor boşa yazıyoruz -
fotoraftaki tüfek crosman 1077 co2 ile çalışıyor
-
grt 3 tetik uyuyorsa yurt dışından getirip takabilirsin
http://charliedatuna.com/GRT-III%20Trigger%20New.htm -
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.
rica ederim benimde almak istediğim ülkemizde satılmayan havalı silah modelleri var ayrıca genel olarak fiyatlarda ülkemizdekinin yarısı kadar ancak maalesef münkün olmuyor -
yurt dışından ülkemize havalı sokamazsınız gümrükte takılır ve sorun çıkarır forumda önce bi çok kez tartışıldı bu konu
fiyat farkına gelince gerçekten can sıkıcı -
stoeger x20 al keyifle kullan
-
kral dan kurtul stoeger x20 al keyfini sür
-
arkadaş fps demek istemiş celalenmeye gerek yok