kısaca özetlerseniz bizde anlarız maalesef sizin kadar bilgi birikimimiz yok ve merak ediyoruz
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
fabrikasına gönder kopmle bakım yaptır baya yıpranmıştır o tüfek piston keçesi namlu oring i vs. de değiştirler
-
ben konu yeni yazıldığında gece geç saaatlerde okudum anlayamadım ancak yarım saat düşündüm kendimce şöyle bi mantık yürüttüm konuyu açan arkadaş daha önce hatsan solid pelletlerin incelemelerini yapmıştı ve yapmakta anladığım kadarı elley wasp tan olduğunu söyleyen bi kişi arayıp bizim ürününün benzeri yapıyorsunuz bize para vermeniz gerekiyor demiş
-
[Resim Engellendi: http://img838.imageshack.us/img838/4057/20120612133929.jpg]
[Resim Engellendi: http://img132.imageshack.us/img132/7936/20120624170005.jpg]10 metre gez arpaçık ile destekli 5 atışlık gurupmalarım pellet daisy match
size jsb öneririm -
forumda hali hazırda konu ile alakalı oldukça fazla bilgi mevcut dürbün 0 lama işini bi şekilde hallerdersin tüfeği beğendiysen sorun yok hayırlı olsun
-
incele amaçlı resim video hazırlarsanız bu tüfeğe ilgi duyan arkaşlara fikir vermiş olursunuz ben çokte adi kalitesiz olacağını zannetmiyorum sonuçta crosman o kadar ahım şahım olmasada dünya da isim yapmış bi marka
-
bi öneride ben yapayım 10m mesafeye geniş bi kagıt koy atış yaparken nefes alma elinde titremesin tüfeği mengene ile sıkıstırmaya falan gerek yok kağıda basitce bi nokta çiz artkılı bu noktanın üzerine getir atış yap pelletin vurduğu yeri gör ona göre sağ sol aşağı yukarı ayarları ile oynarak pellet tam olarak artıkılın olduğunu yeri vurmasını sağla daha uzun mesafelere basitce 2 3 clik oynarak tekrardan ayar yaparsın.
not : dürbünü çift parça ayakla değil tek parça ayakla bağla hatta dampa al daha sağlıklı olur
daha rahat sıfılama yapayım beni fazla uğraştırmasın dersen orta güçte yaylı al hatsan mod 95 - 99 , stoeger x20 gibi -
kaplamı bilmem ama bakır pelletler hali hazırda var örnek Gamonun PBA çeşitleri
izlediğin bi kaç inceleme videosunda kurşun pelletlere göre daha hızlı gittiklerini gördüm -
almak denemek istediğim bi dünya havalı silah var virüs damarlarımda geziyor
-
o kasları tüfeği kurarken yaptı heralde
-
Haftada 3 gün atış yapan ve silahını haftada 6-9 kere pompayla dolduran birinin elektrikli ısıtıcı çalıştırması sonucu faturasına yansıyacak ekstra tutarıda hesaba katmak lazım sanırım. Ayrıca nem oranının özellikle yazın tavan yaptığınıda hatırlatmak isterim. Odada fenalık geçirmeden dolum yaptığınızı varsayarsak pompa + elektrik parası sanırım scuba dan aşağı kalmaz ...
anlatmak istediğim şu küçük sıcak hava üfleyen ısıtıcıyı pompanın yanına koyup bu şekilde dolum yaparsak ısıcıtıcı havayı kuruttuğu için nemden az da olsa kaçınmamızı sağlayabilir (bence faydası olur) 15-20 dk kısa bi çalıştırma süresi faturaya pek bi etki etmez tabiki scuba pompaya göre daha avantajlı sadece pompa kullanıp nemden korunmak için fikir sunuyorum -
hazır konu hortlamışken aklılma geldi yazayım dedim pompa ile dolum yaparken nem den kaçınmak için elektirkli ısıcı ile ısıtılmış odada (ki bu ısıtıcılar havadaki nemi yok eder havayı kurutur) dolum yapsak faydası olur mu + olarak sıcak genşleştiği için tüpü doldurmak kolaylaşırmı
-
yaklasık 1yada 2 saat once 150 barda 1 sarjor solıd peletle 42m tahmınen (google oyle dıyo) karsı apartmanın ustunece kullanılmayan (kullanılmadıgına emınım ) canak antenın ucundakı lnb yı paramparca ettım
neden başkasının malını zarar veriyorsunuz kullanılmasa dahi fark etmez ayrıca o pellet lnb yi vurduktan sonra nereye düştü şehir içinde havaya atış yapmak oldukça tehlikeli attığınız saçmanında taşıdığı enerji az değil -
güzel paylaşımlar işte böyle videolar insanı hobi ile uğraşmak için heveslendiriyor
-
desteksiz tek el için oldukça iyi gurupman hatta süper
-
jsb 4.5mm lik herhangi modeli ayrıca ben daisy match pelletle iyi sonuçlar aldım sanada tavsiye ederim fiyatı çok uygun 500 lük kutusu 7.5-8tl civarı
-
tercih doğru ev içinde dışarıda nerede istersen keyifle kullanabilceğin bi tabanca seçmişsin hayırlı olsun
-
tek pompoda pıslar 4 pompa aslan gibi kükrer zoraki
tek pompa ev içinde sorun olmaz -
ben logo isterim
-