bundan iyisi şamda kayısı pcp hassasiyetinde 0 sarsıntı ile atış yapılabiliyor tetiği oldukça hassas ergonamik tasarım emsalleriine göre kat kat güçlü verilen parayı kuruşuna kadar hak ediyor daha ne olsun
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar malesef güç , uzun mesafede isabet ve tahrip pek de aynı oranda olmuyor. Güçlü tüfekteki küçük tepmeler 100+ da sapmalara sebep oluyor. Kısa mesafe (bence 50-60mt) atışlarında yaylı, uzun mesafe atışlarında pcp en mantıklı seçim olur.
evet bu işi bilenler sizin gibi söylüyor ancak maalesef hobiye yeni başlayanlar genelde 100+ ve hatta 200m ye atmak istiyor aslında çoğu insan yaylı silahta bu mesafeleri denemez bile bencede gerek yok millet nerden sardı 100 m üzeri mesafeye anlamış değilim
havalı silahlara ilginiz varsa pcp nin tadına mutlaka bakın arkadaşlar -
peki hem 100+ m atışlar için hem tahribat hem de isabet için GAMO gibi kaliteli markalardan 600 TL civarlarında iyi bir yaylı bildiğiniz var mı?
gamo kalteli marka evet ancak 600 tl ye 2. el temiz alman yaylılara bakabilirsiniz yada 100+ mesafe için pcp düşünebilirsiniz +/- 600 tl 2.el set at44 alabilirsiniz -
bende sayenizde bu yağı nereye damlatıcam diyordum meğersem pistonun içine damlatmalıymışız 3 damlacık her 500 atışta bir.
hacı okumadın sen o kitapçığı ben kullanmadan önce okumuştum kiri pası akarı kokarı yok mis gibi tabanca arasıra o yağı damlat tamamdır -
her pellet zorakinin namlusuna girmiyor gamo pro hunteri sokamadım mesala baskı yapıncada eziliyor jsb marka pelletleri ve match pellet kullanmanızı tavsite ederim namluya rahat oturuyorlar
-
filmlerdeki suikast silahların benziyor
-
bence pcp tabanca ya yarı otomatik yada evanix ar6 da olduğu gibi horozlu olmalı
-
acura logosuna benziyor
-
hatsan bencede ülkemizde pcp konusunda çok iyi üstelik yaylı silahlarda olduğu gibi sıkıntıda çıkarmıyor ayrca fazla bütçe ayırsam yaylıya alman,ingiliz yaylılardan alırım bence hobiye başlangıç için yaylı da x20 pcp de ise at44
-
ben daha öncede söylediğim gibi stoeger çin malı dandik almayın denmesine karşıyım x20 sahibiyim malzeme isçilik kalitesi oldukça iyi teknik olarak ise gücü yerinde ancak fazla tepme yapmıyor yapanlar güç ve isabet dengesi çok iyi tutturmuşlar görünüş olarak ise bence 10 numara huyum gereği iyi bildiğime iyi derim diğer stoeger x20 sahiblerinindende hep olumlu yorumlar duydum hatsan la alakalı olarak ise bi çok forumda sayfalarca arıza konusu dolu hatta havalı silah forumlarına üye olmasan alacağım tüfek mod125 ti ancak forumları okuya okuya vazgeçtim marka konusunda milliyetçilik yapmaya gerek yok alacağım ürün ne olursa olsun fiyat/penformans olarak değerlendirir öyle alırım 2 markayı kıyasmalıyorum amacım havalı tüfek almayı düşünen arkadaşlara fikir vermek...
aslında hiç karışmıyacaktım ancak stoeger çin malı dandiktir lafı maalesef beni sinir ediyor -
berbat gözüküyor bullpup ta edgun matador un üstüne tanımam
[Resim Engellendi: http://e1209.hizliresim.com/11/p/d7lcj.jpg] -
.22lr ve .77hmr yurt dışında ruhsat gerekmesizin alıp kullanıyolar sustucu takmak şartı ile çiftliklerde dahii kullanabiliyorlar ülkmemiz ruhsat ve aşırı pahalı şekilde satıldıktan sonra bu kalibreleri almanın anlamı kalmaz.
-
Bir şey soracağım. Aşağıdaki linke tıklayınca, atakarms'ın ana sayfasında verilen HP-01 Ultra'nın resminde öndeki namlu uzantısı görülmüyor:
http://atakarms.com/en/Urunler.aspx?id=9
En üstteki Products (Ürünler) butonuna tıklayınca gelen resimde ise o uzantı mevcut. Yani acaba diyorum, o parça istenildiğinde çevrilerek ana namludan çıkarılabiliyor ve silahın görüntüsü Light model'e dönüşebiliyor mu?
Kullananlar bunu açıklayabilir mi?
ultranın namlu boyu 26cm namlu kısalmaz sadece dışındaki kaplama tarzı parça çıkarılabilir. -
seerhan işin psikosu olmuş olayın farklı havalı silahlarla bi çok modifeye çalışması var youtubedeki sayfasının tamamı izlenmeli bence
-
emeğine sağlık güzel paylaşım at44 ü modifiye etmek isteyenler bu sayede fikir edinebilirler
-
baikal ın beğendiğim havalı silah modelleri var ancak distirübütörü maalesef pek ilgisiz ülkemezde az modeli var baikal ın.
-
tüfek hayırlı olsun böyle paylaşımlar güzel oluyor daha fazla isteriz
-
hayırlı olsun bence pcp deki son nokta
-
direk youtube paylaşırsanız daha iyi olur indirmeden acarız
-
namludan kırmalılarda zamanla namlu oynayıp hedef şasma olayı geride kalmış durumda sadece diana değil hepsi unu aştı bu durumu(kaliteli olan markalar) aslında alakasızlar ancak stoeger havalı tüfeklerini incelmenizi tavsiye ederim kullanıpta memnun kalmayan yok hayatında anca 5 er kez atş yapmış arkadaşım ve abim gez arbacık ile 20m dentek seferde dal sigarayı vurdular ben denedim yapamadım.