ne olursa olsun gönderen firmanın yaptığı yanlış bi şekilde elime para geçsin gerisi önemli değil deyip göndermiş arayın yanlış yaptıklarını söyleyin 5.5mm isteyin
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun keyifli atışlar dilerim,desteksiz atışlar için fena değil daha iyileride olur
-
yani; ne 150 metreden ne de 200 metreden kesme şekeri vuramayan bir silah mı bu. Bence dürbün sorunu vb olsa gerek silah hakkında çok övgüler duymuştum.
tamama abi övgü duymuşsundurda sonuçta güdümlü roket atmıyor ayrıca belirlitilen mesafa için iyi gurupman bence -
hayırlı olsun keyifli atışlar dilerim grupman hedef atışı tahribat testleri vb. yapıp forumda paylaşırsan iyi olur merak edenler takip etmiş olur
-
Bende doldurtma gibi bir imkanı sürekli yaratamayacağımdan scubadan vazgeçtim pompa ile basacağım
enver sürekli koyu silah renkle yazıyosun nedeni ne bunun,forum kurallarına göre büyük harflerle yazmak yasak sürekli koyu renkle yazmakta açıkcası benim dikkatimi dağıtıyor. -
ben hw45 ile zorakiyi kıyaslamak için yazmadım üst sınıf kaliteli bi havalı tabanca arayanlar zorakiyi de arastırsın demek istedim evet sonuçta beklentilere göre ve keyif meselesi
-
bence bu tüfeğe göre 60m iyi grupman olmuş devamını bekleriz.
kalın büüyük bi artı çizin dürbünün artı kılını üstüne denk getiinr daha rahat nişan alırsınız ayrıca intertte çeşit çeşit hedef kağıtları var çıktı alınaranak bunlarda kullanılabilir. -
konuyu, kedinin ciğer muhabbetlerini dinlemesi gibi takip ediyorum
şimdi karar verdim bende hw 45 alayım diyorum lakin , 4.5 mu 5.5 mu tam karar veremedim .
konu satış konusuydu teknik desteğe ondan sonra silah tavsiyeye döndü zoraki ye bi bakın derim ultra model 4 pompa da resmen gürlüyor fiyat 3 te 1 i kadar şahsen genelde 2 pompa ile kullanıyorum 180m/s benim işimi görüyor bu arada bi hw45 bendede olsun isterim ancak fiyatı çok kötü bence bu kadar parayı hak etmiyor.
(zoraki yi bilmiyor olsam bende havalı tabancada lider hw45 derdim) -
hw45 komple söküp forumda paylaşırsanız bence çok iyi olur nasıl bi mühendislik kullandıklarını çok merak ediyorum en nihayetinde içinde yay var ancak adamlar öyle ayarlarmışlarki hem fazla sarsıntı yapmıyor hemde diğer yaylı tabancalara göre bariz güç farkı var
-
quatro tetik sisteminin işlevsel olmadığını anlıyorum daha öncede bu hatsan larda bu tarz sorunlara rastlamıştım
-
grt 3 tetik konusu forumda bi çok kez açıldı ancak stoeger x20 ye uygulayıp deneyimi paylaşan maalesef yok
-
bu videoyu sayısız kere bende izledim ancak uygulayan varmı varsa paylaşırsa fikir edinmiş oluruz
-
güzel paylaşım bendede hp 01 ultra var adamlar yapmış
-
hayırlı olsun, güle güle kullanın, AT44 ü satabildiniz mi bari
ben de diana P1000 aldım, Alper Beyle karşılaştık, karar vermemde büyük yardımı oldu, bu vesileyle tekrar teşekkür ediyorum kendisine..
diana p1000 de hızlı dolum yok her seferinde tüp ü çıkarıp takmak zahmetli olmalı
http://www.youtube.com/watch?v=7LqCv6…h?v=7LqCv62k_zA -
sideprensi07 nin diana mod 48 le yaptığın yaptığı 50m 25kuruş büyüklüğünde grupman..
http://www.youtube.com/watch?v=orBpo7WPT7s&feature=plcp -
mod125 adamı bezdirir bende havalı silah forumlarına üye okumamış olsam mod125 alacaktım ancak forumları okuya okuya vazgeçtim orta güçte bi yaylı stoeger x20 gibi alırsanız hem kurmak çok kolay hemde aşırı tepmiyor tek parça ayakla dahi üzerinde dürbün duruyor.
-
paylaşım teşekkürler devamını bekleriz
abi bu arada alıştık profil resmine videoyu izleyince 10 yaş birden yaşlanmışsın gibi geldi -
tüfeği alalı ne kadar oldu kaç atış yapmışsındır eğer çoksa tüfeği komple bakım için fabrikasına gönder
-
pelletlerin karşımıda çok önemli mesala jsb ile gamo aynı sertlikte değil yada yerli malı pelletler basınclı havayı yiyince namluda sıkısabiliyorlar
-
iyi güzelde diğer düşük ağırlıktaki pelletleride düzeltselerde alıp kullansak bi çek cumhuriyetinden(JSB yi üretiyorlar) neymiz eksik