geçmiş olsun umarım kısa sürede paranızı alırsınız
http://www.hurriyet.com.tr/gold-grubu-dor…istedi-40037236
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
zoraki ye o dandik saçmalar yakışır mı verin internetten şipariş gelsin istediğinz saçma
-
tam elinizde tutugunuz yerde hortum ile dolum ucunun birleştği yerde arada resimdeki oring ten olması lazım pompa paketinin içinden çıkması gerekir
ayrıca dolum yaptıktan sonra pompa üzerindeki tahliye vanasını açın pompa hortumunun içindeki basınçlı hava pısssss sesi ile boşalsın daha sonra dolum ucunu tüfekten çıkarın aksi halde vanayı açmadan dolum ucunu tüfekten çekersenir zorla çıkar ve bi patlama sesi duyarsaınız bu durumda dolum ucundaki oringler deforme olur
siz dolum ucundaki oring leri sökün pönömatik çilerde olur o ringlerden genelde oto sanayi sitelerinde bulunuyor bu tarz dükkanlar ve eğer sizde resimdeki pullu oringten yoksa dolum ucunuda yanınıza alın ona uygun 2 adet pullu oring alın biri pompa gövdesi ile hortum arasına diğeri hortum ile dolum ucu arasına takılcak -
muhtelemen dolum ucu ile hortum arasından kaçıyor
dolum ucu ile hortum arasında pullu oring gerkiyor
resimdekine benzer
[Resim Engellendi: http://www.elcimarketim.com/class/INNOVAEditor/assets/pullu_o_ring_set_2.jpg] -
Hayırlı olsun.2 sene kadar önce almaya niyetlendim 0 ının fiyatı 600 tl civarında idi ancak maalesef yokmuş alamadım siz heralde yurt dışından aldınız
umarım Hatsan bu tüfekteki gez arpaçığı görürde örnek alır -
Hayırlı olsun iyi günlerde kullan
-
bence bırakmayın farklı modellerde havanın azar azar azaldığını gözlemledim ayrıca oring tüp yüzünden sürekli baskı altında kalıp eziliyor
oring ine güvenen bıraksında bence gerek yok -
etrafa dağılmaması için en basiti şişeleri poşetin içine koyup kırmak kendi arazin olursa istediğini yap ona kimse karışamaz ancak açık arazileri kirletmemek lazım
işin kötü tarafı her hafta sonu düzenli olarak koli koli cam şiseyi kırıp çevreyi olabildiğince kirletip üzerine bu durumu kaydederek facebookta paylaşanlar var onları anlayamıyorum -
-
ben şahşen Hatsan ürünlerini almaya devam ederim benim bütçeme göre ürün çeşidi bol ancak garanti kapsamındaki ürünlerin kargo ücretlerini müşteriye ödetmesinden ve zaman zaman teknik servisin tutumundan memnum değilim
-
Kargo ücreti meselesi aslında sorun ama çoğu kişi nasıl olsa servis işimi görüyor diyerek hakkını aramıyor diğer yandan Hatsan ın belli bi kalite standartı olsa ürünleri sık sık arıza yapmayak müşteri servis ve kargo ile uğraşmayacak
beimde Hatsan servis ile tatsız bi deneyimim oldu hatalı ürünü geri kabul etmeyip tamir edelimde gönderilim diye ısrar ettiler -
Tüfeğiniz hayırlı olsun.Benimde merak ettiğim plastik kundak sevdiğimden Hatsanın görsel olarak en beğendiğim modeli.
-
terörist ve casus a idam
-
4x20 dürbün deki sorun şu boğaz çapı 25 mm den küçük olduğu için tek parça ayak yada dampa takılamıyor kendi ayaklarıda oldukça adi bu nedenle bence tercih edilmemeli merçek çapıda küçük doğru düzgün ışık almıyor
optima 3-9x32 başlangıç için iyidir -
ellerine sağlık
Sağolun.video alıntıdır
-
paint programi ile kolayca yeniden boyutlandirabilirsiniz google de aratin
Cevabı tel den yazmıştım pc ye geçince video linkini veriyorum.Ekstra programa gerek olmadan Windows un içinde bulunan Paint programı ile kolayca yeniden boyutlandırma yapabilrsiniz hem resim yükleme hatası almazsınız hemde resimlerin boyutu düşeceği için upload süresi ciddi şekilde kısalır.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Forum yönetiminden Resim sitelerinin yasaklarinin kaldirilmasini rica ediyorum çok ugrasiyoruz.
-
o zaman resmleri tekrar cekmem gerekicek. Tavsiyeniz icin cok tesekkur ederim
paint programi ile kolayca yeniden boyutlandirabilirsiniz google de aratin
-
4x20 dürbünün ayaklarında hayır yok tek parça ayak,dampa ayak ta takamazsınız dürbünün boğaz çapı küçük
-
mod 90 fiyatı fazla değil stiker den + olarak quatro tetik var alın gitsin