bunca güçü nabacksınız anlamadım hadi adamlar yurt dışında avda kullanıyor youtube videosu var antilop un bi trafından girip diğer tarafından çıkmış ülkemizde avlanma gibi seçenek yok anca duvar delersiniz hilti yerine kullanıp bunlar benim görüşüm tabii tercih mesalesi..
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Videodaki gibi bir pet şişeye dün 60 metreden HW 45 ile pelleti soktum.
abi sende p-25 ile hw45 kıyaslamasaydın keşke 1000 liraya yakın fiyatı var sen bana ver o parayı üşenmen 60m kosup elimle çivi sokarım istediğin hedefe -
-
sevgili asil kardeşim ilgine teşekkür ederim. Evet sorularım, zurnanın zırt dediği serisinden sorular ama gerçektende anlayamadığım şeyleri soruyorum, sanırım ben de bir gün bir şeyleri anlayacağım.
burada bilgilerini esirgemeyen arkadaşlara teşekkür ederim
özellikle havalı silahlarla alakalı bişeyler öğrenmek için tam doğru yerdesiniz havalı silahlara ilgi duyduğum için üşenmeden eski yeni nerdeyse tüm konuları okurum forumda bilgi sahibi çok insan var soruyoruz üşenmeden cevap veriyorlar bende forumu kuranlara ilgili davranıp yardımcı olanlara teşşekkür ederim.. -
reklam müzikleri sitesi sürekli güncel
http://www.reklamarsiv.com/ -
canlarım benim ne güzelde uçuyorlar
-
125 m için iyi bir atış olmuş
ama anlayamadığım bir şey var
sniper silahları 1500 m den bile istedikleri noktada 6 cm grup yapabiliyorlar bizler daha iyi silahlarla neden 200 m de yapamıyoruz.
sizin farklı konularda sorduğunuz sorulara hastayım ilk başlarda dalga geçtiğinizi sanmıştım ancak anlıyorum ki sadece öğrenmeye çalısıp iyi niyetle soruyorsunuz
-
pelletler hiziya girmiş o mesafa için oldukça iyi
-
Sağol Metehan. Senden de onay almak içimi rahatlattı.
Artık özellikle boş kurup, sonra pellet koymak için tekrar kıracağım namluyu İdman yapayım biraz...
Neyse, öğrenmiş olduk. İlgilenenlere çok teşekkürler.
parmağını tıka tüfeğin ucuna bas tetiğe içerde sıkışan hava çarpmayı engeller bir nebze
Ya pellet varsa
üstün bana bişey olmaz türk mantığı bu davaranış hem can güvenliği olarak riskli hemde tüfeğe daha fazla zarar verir boş atış yapmaktan o hava bi şekide oaradan çıkacak uçunu tıkamak tüfeği daha fazla zorlar
zaten pellet varsa parmğın son boğumdaki kemiği kople unutun bu forumdada resimleri olması lazım böyle parmağını vuran ve rontgen filimlerini ibret için paylaşan vardı -
Bu tüfeğin yaylı olarak tek eksik yanı bence tetiğin çok sert olması.Tetiğin sert oluşu atışlara kesinlikle etkiliyor.Özellikle desteksiz ve ayakta yapılan atışlarda.Buna bir çözüm bulmamız gerekiyor.Artun arkadaşımız bir tetik modifiyesinden bahsetmişti.Bunu ilk biz yapmak istiyoruz.Bakalım abd.den getirtebilecekmiyiz?
sizin dediğiniz grt 3 tetik basit bi mudahale ile x20 ye de uygulanabilir.
uygulama videosu linkte -
atış yaptığınız alan çok güzel etrafı duvarla çevirli korunaklı
-
tüfek zaten kurulmuşdurumda hafif bastırarrak namlu kilidini acakcaksın zaten kilidi açınca namlu boşta kalır asağı kayar kendi(kurarken olduğu gibi yayı zorla baştırman gerekmez) tekrar pellet koyup kapatacaksın sonra atış yapacaksın.böyle bi durumla karşılaşmamak için namluyu yatay tutacaksın ki pellet küçük gelse bile kayıp düşmesin..
-
alacağım her üründe fiyat penformas düzeyine dikkat ederim parasının hakkını veren malmeze işçilik kalitesi istikrarli şekilde isabet ve buna rağmen güç olarak sıkıntısı olmayan bi yaylı tüfek yapanlar güç ve isabet dengesini çok iyi yakalamış italyan tasarım plastik kundak severim bence yaylı tüfekler arasında en iyi görünüşe sahip olan tüfek (1000 lerce liralık alman amariken ağaç kundaklı tüfekleri ayrı tutuyorum onlar sanat eseri) 4.5mm kullanıyorum hobiye başlangıç için 4.5mm bence yeterli tabi 5.5mm nin daha popüler olduğuna biliyorum.servis konusuna gelince yaklaşık 1 yıl oldu alalı 2000 üzeri atış yaptım hiç bi sorunu yok servisi istanbullu herkes bilir imesi imes sanayi sitesinde stoeger in ülkemizde kurulu fabrikası var bu fabrika servis hizmeti veriyor.pellet olarak genelde 500lük paket gamo prohunter kullandım 8tl işimi görüyor en nihatinde 20 - 25 - 50 - 70m mesafelerde soda ve rakı şişesi patlattım bana yeterli geldi..
başlık sup. modeli içinmiş güç,isabet,kalite,işçilik olarak sup. la gez arpaçıklı model arasında fark yok zaten stoeger x20 alda hangi modelini alacağın sana kalmış yukarda yazdıklarım geçerli... -
2 pompa ile 50 metredeki pet vurulabiliyor , baya baya test ettik , güzel tabanca fakat aynı gücü ve isabeti tek kurmada elde etmek daha güzel .
tercih meselesi 1 pompa daha kurmamak için şahşen 3 katı fiyat vermem zoraki hp 01 ultradan memnunum konu başlığı izh46m bu silahı inceleyin konu bunun için acıldı farklı bi yere kaydı maaselef zoraki ile hw45 i kıyaslamak istiyorsanız bi konu açın oraya yazalım yorumları daha olur..
-
2 gün önce Zoraki light ile hW 45 i 50 metreye kadar isabet ,teneke , şişe , pet üzerinde etkilerini 6 kişi olarak bolca test ettik ,sonuçta isabet ve etki aynıydı , gözle görülür bir fark göremedik , hw ve zoraki kullananlar ise Zorakiyi 3 pompa ile kullanılması 1 pompada hızının çok düşmesi sebebi ile doyurucu bulmadılar .Zorakisi olan arkadaşda şimdi bana çok uygun fiyata vererek hw 45 almayı düşünüyor , bende Zorakiyi 1 hafta kadar iyice bir test edip gene uygun fiyata ufak bir kar ile isteyene vereceğim
zoraki hp 01 ultra 4.5mm modelini kullanıyorum 2 pompa ile 20m mesafeden soda şisesini rahat kırıyor 2 pompa yapmak çok ve zorda değil fiyat olarak ise hw45 e verilen para ile nerdeyse 3 tane zoraki alnır
-
ben de bundan etkilendim
ben de bundan etkilendim
aynı şekilde bende baikal ın havalı tüfek modeli olarak izh 61 beğeniyorum hatta daha önce forumda konu açmıştım -
http://www.pyramydair.com/s/m/Webley_Ale…E6AEC0552.app02 bu linktekide zoraki değilmi adı webley geçiyor
Zoraki hp 01 abd de ve bazı ülkelerde webley alecto adı ile satılıyor ayrıca atak arms a bi kez daha helal olsun yurt dışındaki ülkemizdekinden daha pahalı istese ülkemizdede bu fiyatı dayatabilirdi..
-
havalı tabanca aldım sorunsuzdu havalı tüfek siparisi verdi stokta var diyordu sitesinde siparişten sonra 4 gün geçti kargoya verilmedi stokta olmadığını beni oyalaıklarını anladım aradım iptal ettirdim ptt+kapıda ödeme yi seçtiğim için para konusunda sorun yaşamadım tekrar buradan alışveriş yapabilirim ancak bi dahakine arayıp ürün stokta varmı sorarım..
-
tamam işte izh 61 bu
-
Baikal ın tasarımları hoşuma gidiyor havalı tüfek olarak izh 61 , tabanca olarakta bunu beğendim baikal dan yalnız tabancanın fiyatı tuzlu tasarım olarak ise bence görülmeye değer izh 61 de aynı şekide..
Türkiye distribütör ü ilgili olup baikal ın daha fazla havalı siah çeşidini ihraç etse bence fena olmaz.