konuyu az önce gördüm forum a bi kaç ay ara vermiştim o döneme denk gelmiş hayırlı olsun havalı silahlar için verilen paralar silah ve atıcılık tutkusu olmayanlar için israf gibi geliyor ancak çok şey kaçırdıklarını maalesef anlayamıyolar ayrıca grubmalar çok iyi
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yaylı için güzel grubman tüfekte kalite olunca sonuç ortada tabi atcının yeteneğide durumda etken
-
hayırlı olsun keyiflli ataışlar dilerim dürbün 0 lama olayı bi şekilde çözülür oldukça keyifli bi tüfek tercih etmişsiniz
-
bırakın bu tüfeği (yivli av tüfeklerini) ülkemizde tam otomatik kurusıkı tabancalar bile yasak ne yasak değilki zaten.abd sivil halkın milis güçler olarak savaş zamanında ülke savunmasında kullanılmasıyla alakalı yasa var adamlara herşey serbest,yasaklamak bi yana halk yasa ile silahlanmaya resmen teşvik edilmiş tabi arasıra ergen bebelerin tam otomatik silahlarla okul basıp katliam yaptılarınıda görüyoruz adamlar buna rağmen yasayı değiştirip bireysel silahlanmayı engellermiyor.
-
-
pompalı pnömatik sistem nedeni sarsıntısız isabetli atış ek masraf yok zoraki hp 01 - 01 ultra , hw 45 gibi şahaserlerin kullandığı sistem tabanca için diğer sistemlere kıyasla oldukça fazla güç üretmekte ve içersinde yay olmadığı için sarsıntısız..
-
merak ettiğiniz konu ile alakılı forum u üşenmden baştan sona okumak lazım bende ilk tüfeğimi alırken çok onu okudum araştırdım tüm bunların sonunda bana uyanın x20 4.5mm olduğuna karar verdim aldım agustos ayında 1 sene olacak alalı pişman değilim sizede tavsiye ederim x50 ye gelince metehan ın dediklerine katılıyorum x50 daha güçlü bu daha büyük yay ve piston anlamına gelir buda isabetlliği etkileyebilir adamlar x20 de bu güç ve isabet dengesini çok iyi yakalamış silah yeterince güçlü buna rahmen isabetli ve daha popüler üzerine x20 sub. modelininde çıkardılar satıştan memnun olmasalar x20 sub. modeli bence çıkarmazlar yeni modele yoğunlaşırlardı...
-
peki başlangıç olarak 4,5 mi 5,5 mi tercih edilmelidir ?
-
bugün x20 nin kundağını söktüm wd-40 la metal yüzeyleri yağladım yalnız bi miktar pistona da kaçmış kundağı tekrar taktıktan sonra deneme amacı 1 atış yaptım muazzam bi patlama sesi + duman dizel etkisi oluştu yiğenlerim korktu neyseki bi sorun yok geçen sene aldım tüfeği taş gibi maşallah
-
fark susturuculu olması fiyatı daha uygun olsun diyosanız benim gibi gez arpacıklı modeli alabilirsiniz tüfekte dürbün monte etmek için kızak mevcut isterseniz sonra dürbün takabilirsiniz..susturucu isabeti etkilermi bilemem ancak gez arpacıklı modeli zaten oldakça isabetli
-
ben webgezgin den alıntı yapmıştım
-
slm tebrikler güzel atış sana şu iki markayıda öneririm (Air Arms Diablo Field Heavy 5.52) ve (JSB Straton Jumbo 5.5 mm 15,89 gr Airgun Pellets) en son aa ile 70 mt reden o atış yaptığınız ilaç şişesi kapağının çevresi büyüklüğünde grupman oluşmuştu
70m mesafa için oldukça iyi grupman resimlerle birlikte forum a eklerseniz stoeger almayı düşünen arkadaşlara fikir vermiş olursunuz
ayrıca adamlar yapmış be abi tüfek hem güçlü hemde istikararlı atışlar yapabiliyor fiyatıda uygun şekil şemal yerinde daha ne olsun -
oldukça iyi kaç atış yapıldı hangi pellet kullanıldı ve bi daha sefere hedef atış kağıdına yaparsanız daha anlaşılır olur grubmanların devamını diliyorum
-
cometa nın bi kaç yaylısınada baktım nette genelde görünüş olarak güzel bu pcp de öyle
-
abi şimdi bende hatsan kullanmadım ancak havalı tüfek alacağım zaman bu ve benzeri silah forumlarında sabahlara kadar tüfek tavsiye konularını okudum ve normalde hatsan alacaktım okuya okuya hatsan dan soğudum ve şuna inanıyorum bu kadar çok insan aynı şeyi söylüyorsa ki hatsan ve diger markaları kullanıp kıyaslama yapmış olan insanlar dedikleri doğrudur diye düşündüm ve hatsan ı eledim. gamo nun fiyatı uygun olsa yüksek ihtimal ilk tüfeğim gamo nun modellerinden biri olurdu dediğim gibi stoeger de kalite sıkıntısı yok fiyatının uygun olma nedeni ucuz işçililk ile çin de üretiliyor olması avrupa da üretilse bence gamo fiyatında satılırdı. ayrıca stoeger in ülkemizde de fabrikası var istanbul anadolu yakasında imes sanayi sitesinde normalde yabancı markalar için distrübütör ararız stoeger ise zaten kurulu fabrikası var bu fabrkida havalı tüfek üretimi yaplıyormu bilmiyorum ancak servis ve garanti hizmetleri veriliyor
-
bende cesur yürekte iskoç köylüler çalıp oynarken yaptıkları müziklere benzettim
-
aramızda bi şey yok yalnız diğer stoeger x20 konusunda mis gibi yerli malı hatsan var paranız yabancıya gitmesin deyip gamo vb markaları araştırması beni şasırttı sanırım bu abimizde hatsan ın kalitesinden şüphe ediyor
-
:D:Dd:d.:D:D adam haklı
sağol kardeş diğer stoeger x20 konusunu abimizin hatsan la alakalı yaptığı yorumları sen biliyorsun. -
sevgili asil dostum,hatsanın hangi yaylısıyla dürbünsüz ayakta 25 metrede pelet toplayabilirsin,bana göre eğer tüfeğe çok iyi alıştıysan sadece mod99 special olanda,mod 125 te falan futbol topu kadar alanda topla iyi derim,tamam gamo yabancı marka ama,o zaman türkiyede hiçbirşey almamamız lazım,çünkü otomobilinden beyaz eşyasına herşeyin kökü yurtdışı zaten ben gamo derim, hatsanmı gamomu? kesinlikle gamo
konuyu açan abimizle aramızda -
abi sana hatsan tavsiye ediyorum gamo falan yabancı malı paran yabancıya gitmesin mis gibi hatsan varken