Normal havalılar şişeyi paramparça eder..6,35 çaptaki bir tüfeğin aşırı hızla hedefi delip geçmesi olağan birşey değil..
Saygı ve sevgilerimle..
+1
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Normal havalılar şişeyi paramparça eder..6,35 çaptaki bir tüfeğin aşırı hızla hedefi delip geçmesi olağan birşey değil..
Saygı ve sevgilerimle..
+1
plastik kundak seven biri olarak özellikle beğendim güzel olmuş...
en başta kral almasaydın daha iyidi ne diyelim hayırlı olsun..
bende x20 kullanıyorum toplamda 1000 den fazla gamo prohunter attım hiç birinin etekleri bol gelmedi benim tüfekte isabetlilik olarakta iyi sonuçlar aldım..yalnız bazılarının etek değilde baş kısmı namluya koyarken çok az sıkışanlar oldu.
hayırlı olsun..
bende doğru bulmadım aynı şeyi başkası sizin malınıza yapsa acaba tepkiniz ne olurdu...
beretta ile stoeger in hic bir alakası yok bence.satış rakamlarını artırmak için yapılmış bir oyundan ibaret.beretta kalitesinin 10 da 1 stoegerlerde yok...
yanında gelen dürbüne gelince stoeger firmasının kendi dürbünü
sitesine gir kendin bak emin olmadığın konularda milleti yanlış bilgilendirme stoeger baretta holding bünyesinde baretta ya bağlı ayrıca ülkemizde vursan ı alıp stoeger dahil etmişler.....
http://www.vursan.com.tr/
bu arada sende bi site aç bunca tecrube daha da fazla insana aktarılsın
kadir abi forumun paul capello susun resmen emeğine sağlık benim gibi havalı silahlara ilgi duyan bilgiye öğrenmeye aç insanlara yardımcı oluyorsun
yerli üreticiler bu silahı örnek alıp benzer mekanizmaya sahip tüfekler üretseler yada bu silahı ülkemize getirseler iyi olur..tüfeğin güçü düşük ancak seri çalıştığı için atış yapmak eğlenceli olur...
bu işin ön yargısı yok hatsan yeni bi firma değil yaptığı işler ordada ki bence bu tüfek için yüksek fiyat istemiş pcp olsa veririm o parayı ancak yaylı hatsana vermem gider gamo dan alırım 2. diana alırım o paraya bi sürü hatsan daha kaliteli seçenek var
hayırlı olsun keyifli atışlar dilerim
diğer forumdada bi hilall av çılgınlığıdır gidiyor herkes hilall av dan bahsediyor velii abi şöyle iyi adam böyle güzel adam diye .. ben bi kaç tüfek hakkında fiyat aratırması yaptım hilall av daha fazla fiyat istediğini gördüm ve diger forumdada yazmıstım ne var bu hilall av da neden bu kadar adı geçiyor ki istanbul da ikamet eden biri neden israrla hilall av dan alışveriş yapar anlamış değilim sanki istanbul da av bayii kalmadı hilall av ın fiyat ları daha düşük değil aksine tüfek lerinin yanında veridiği hediyeler daha az..
gerçekten faydalı bir paylaşım olmuş emeği geçenlere çok teşekkür ederim
ee nabalım hadi herkes silahlarını çöpe atsın kurşun falan kullanmak yok bundan sonra
önclikle geçmiş olsun kardeşim bende mod.85 camo modelini kullanmaktayım.ilk aldığım hafta içerisinde tüfek kurulu iken (namlu eğik iken) tetik düşürmüştüm ayı kapanı emniyeti olmadığı için tüfek namluyu eğmiş, dipçiği çatlatmış, piston ve keçeye zarar vererek neredeyse tüfek hurdaya çıkmıştı.garanti kapsamında olduğu için fabrikaya gönderdim ve tüfeği baştan aşağı yenileyerek öyle gönderdiklerini gördüm.bu versile ile de hatsana buradan teşekkür ederim.ben tüfekten gayet memnunum çok stabil ve istkrarlı isabetli atışlar yapılabiliyor bu tüfekle.25 metreden kibrit çöpünü her dafasında rahatlıkla vurabiliyorum son derece isabetli bir tüfek.yapılması için tüfeğini gönderdiğini yazmışsın.servis formunda hangi işlemlerin yapıldığını gösteren şıklara bakarak nelerin yapıldığını burada bizimle paylaşırsan sana daha yardımcı olabiliriz.ne tür pellet kullanıyorsun kullandığın pelletlerde çok öenmli.ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım.saygılarım.
şı kibrit çöpü atışlarının videosunu koyarmısın bi izlleyelim
bu parayı hatsan a vermem
tek kelime ohaa biz burda 4.5 in 5.5 in muhabbettini yapıyoruz
bende x20 kullanıyorum 1000 tane pro hunter saçma kullandım oldukça iyi sonuçlar aldım 30 metre mesafe ye kadar atışlar yaptım sanada tavsiye ederim ... pro magnum da iyidir.
yatagun dampa 93 tl ancak 25 tl ye bile tek parça ayak bulmak münkün dampa yerine tek parça ayak kullansak idare etmezmi
stoeger x20 ye Optima 3-9x32 dürbün için.
dampa ile tek parça ayak arasındaki farklar nelerdir...
olsa bile ekol le uğraşmaya deymez bence