.22 lr için bizde kota var,ruhsatta var her türlü kısıtlama var .22lr için abd nin bazı eyelatlerinde ruhsat dahi gerekmiyor ve herhangi kısıtlama yok çevreyi rahatsız etmemek için moderatör takmak şartı ile çifliktlerde zararlı ile mücadelede kullanmak için izin var,mermisi çok ucuz örneğin linkte 1400 adet i 149 dolar adamlar kova ile satıyor
http://www.armslist.com/posts/774470/c…2lr-1400-rounds
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
anladığım kadarı ile pelletleri namluya sürmeden direk şarjör üzerinden atıyor buna rağmen isabetli geldi
-
Hayırlı olsun,merakla ve heyecanla bekliyoruz
-
optima 3-9x32 fiyat/penformans ürünü paralax lı model bakmıyorsanız yeterli olacaktır
-
açtığım konu silindi sebebini nerden öğrenebilirim arkadaşlar
admin uyarıda bulunmuş o yorumun hemen altına halen daha konularım neden siliniyor diyorsunuz Allah admin lere sabır versin
-
lever actiaon değilde pompa lı tarzı isterseniz at 44 pa var fiyatıda uygun baya zevkli olur kullanmak
-
-
konuyu dağıtmak istemem walther in yaylılarını bende beğeniyorum namludan kırma versiyonuda güzel
walther lgv
[Resim Engellendi: http://www.frontierarms.com.au/products/rifles/Walther-LGV-Competition-Ultra-2-900.jpg]
[Resim Engellendi: http://www.frontierarms.com.au/products/rifles/Walther-LGV-Master-Ultra-3-900.jpg] -
askerdeki g3,ak47,mp5 hariç ateşli silahları kullanmışlığım yok genel bilgiler haricinde pek anlamam ancak sizin tüfek baya hoş gözüküyor marka-kalite olarakta iyi bildiğim kadarı ile hayırlı olsun keyifli atışlar dilerim.
-
dizelleme nedir? Duman neden çıka? Çalışma mantığını tam bilmediğimden anlayamadım. Açıklayabilir misiniz?
-
bende at44 vardı sattım hiç oring lerini değişmedim bilemicem yalnız pompa ile hava basarken ilk zamanlar dolum ucunun oradan hava kaçıyordu onu resimdeki pullu conta ile çözmüştüm
yapamazsanız tüpü servie gönderirsiniz halleder hatsan servis konusunda müşterini yüz üstü bırakmıyor -
havalı silahla ilgilenen birinin elinin altında silikon gres olması lazım oringlere ara sıra çok az da olsa sürmek gerekiyor ben opet in beyaz gres ini kullanıyorum opet in yeşil gres i de iyi ayrıca sırf havalı silahlar için satılan küçük ambalajlı silikon gres lerde var
-
dolum ucu ile hortum arasında pullu oring var onda sıkınıtı var heralde buna benzer bişey
[Resim Engellendi: https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS2UEt_NLW2PxC6XBe_bRpmiRv_kMVs_aTHRTlMy3XaRjeMl0eWUA] -
ilk olarak pompanın ve borunun içindeki hava tüfeğin tüpünün içindeki hava basıncına gelene kadar çok rahat hızlı basılıyor
örnek tüfekte 100 bar varsa pompada ibre 100 bar a gelene kadar rahat basarsınız 100 bar dan sonra pompadaki ve borudaki hava basıncı eşitlenir tüfeğin tüpüne hava basmaya başlarsınız o zaman zorlamaya başlar -
olay sadece vortex piston veya yayın boyutunda değil mod 125 ile edge nin boyutları arasında fark var mod 125 hava haznesi hacim olarak edge den daha büyük
vortex pistonun yada yayın ani kapanması ile pelleti iten havanın hacminden bahsediyorum
bende yaylı Edge aldım kolay kurulmasına rağmen gücü iyi malzeme olarak dandik bişey değil tam fiyat/penformans tüfeği şuan fiyatı 175 tl den başlıyor almayı düşünenlere tavsiye ederim -
hatsanlarda stoper durbun kanalinda takili şekillde geliyor.
-
demekki düşündüğümden daha fazla sarsıntı yapıyor ona göre bişeyler yapıcaz artık
-
Striker edge merak ettiğim bir silahdı inceleme için teşekkür ederim Raif Bey.
bi faydam dokunduysa ne mutlu bana bu forumda sayenizde biçok öğrendim
-
tabi bende inceleme konusunda acemiyim forumdan bazı arkadaşlar daha güzel yapıyorlar incelemeleri anlatımları daha iyi oluyor neyse iyi incelmeci olma gibi iddaam yok maksadım ilk satırda yazıyor zaten
-
ilk satırda yazıdıklarıma dikket edin konuyu ona göre değerlendirin ha varsa imakanı olan daha güzel incelmeler yapsın,şahşen forumu düzenli olarak takip ediyorum inceleme konularına keyifle okurum benim içinde güzel olur
benim kendi bilgi birikimime göre daha önce kullandığım silahlara göre kıyaslarak inceledim elimden gelen budur,bu kadar bilgi dahi yoktu stirker modeli ile alakalı