asil tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

dipçiği bende almayı düşünüyorum şipariş vermek için meydan avı aradım yeni seride omuz kısmında değişiklik yapılacakmış henüz piyasaya sürülmemiş bi 10 gün beklemeniz lazım dedi bakalım nasıl olacak göz kurtarma mesafasinede el atarlarsa iyi olur

göz mesafesi nasıl bana baya uzakmış gibi geldi ben compact dürbün alıp monte edicem yani baya bi yakından bakmam lazım yanak dayama kısmı ile dürbün arasında bakış mesafesi kurtarıyormu bu dipçiği compact dürbünler ile kullananlar varsa yorumlarını rica ediyorum.

video daki dürbün

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

şahşi düşüncem benjamin yaylı-pistonlu tüfeğe o paralar çok,ben olsam madem 1000 lira ları vermeyi düşünüyorsam Diana nın üst model yaylılarına bakardım hem güç var hem isabet var hemde kalite var Weihrauch ta çok iyi ancak yaylı modelleri Diana ya kıyasla daha güçsüz

ben remington airmaster 77 kullandım crosman 2100 ile aynı tüfek sadece rengi değişik kasasıda alüminyum 10 m ye kadar 3 pompa ile tek delik gurupmanları çok dahat yapıyor üzerinede optia 3-9x32 dürbün takmıştım memnumdum bi gün 300 kadar atış yaptım atışların her biri 10 pompa idi sabah uyandığımda kollarım tutmuyordu aşağı yukarı 3000 pompa yapmışım :D bir de pellet yükleme yeri sinir bozucu idi zaman zaman pellet ters giriyordu onunla uğraşıyorum
    760 da ve daisy nin modellerinde pellet yükleme yeri dahi iyi sattım ancak sonradan pişman oldum tekrardan multipomp model alabilirim.
    hiç bb atmadım uzun vadede yivlere zarar vereceğini düşündüm bana göre bb atmasına gerek yok gurupman tüfeği pompa bi süre sonra özelliklede gün içinde çok atış yaparsanız bezdirici olabiliyor ancak her attığını vurmak kısa mesafelerde bile olsa tek delik gurupmanlar yapmak oldukça keyifli daisy 901 i alınca sizden bi inceleme konusu rica ediyorum hayırlı olsun.

Daisy Powerline 901 ile iç mekanda iki pompa yeterli olduğu söylenince dayanamayıp sipariş verdim (AksuAv'dan). 760'dan daha sağlam gibi görünüyor. Umarım öyle çıkar.
    953 de incelemelere bakınca güzel bir tüfek ama ağırlığı 3 kg'a yakın olunca onu kırmalı kalibresinde değerlendirmek ve onun yerine günün birinde gerçek bir PCP veya kaliteli bir yaylı almayı tercih ettim.

Kusura bakmayın Zoraki konunuzu baltalamış gibi oldum Ahmet Bey ama inanın öncelikle benim aklıma sorular ve arkadaşların tavsiyeleriyle çözümler getirdiği için çok yararlı oldu. Teşekkürler.

901 in gövdesi,dürbün kızağı ve tetiği metal mi memnumusunuz tüfekten

o içimizin gittiği tüfeklerin uygun fiyatlı benzerleri üretilebilir çin liler bunu yapıyor mesala bizdede fabrika desen var dünya çapında ihracat yapılıyor ancak ne hikmetse çeşitlilik yok sürekli birbirinin aynı tüfekler üretiliyor eminimki örneğin şarjörlü yaylı tüfek üretilse ben dahil alacak bi süre insan olacak çünkü bu tarz bi havalı tüfeği uzun süredir bekliyoruz

hadi yerliler üretmiyor bari getirtirelim desek ihratcatcılarda bi acayip hiç oralı olmuyorlar Çin lilerin uygun fiyata çok fazla tüfek çeşitleri var mesala AA nın Dianın uygun fiyatlı kopya modelleri var ihraç edilmiyor Baikal izh 61 e heves ettim ihraçatsına mail attım satılmıyor dedi getirtmeyi düşünüyormusunuz dedim cevap yok diğer marklar içinde öyle Crosman ın çok güzel co2 bolt action tüfek ve tabanca modelleri var onlarıda getiren yok,istek var ama getirip satan yok çok ilginç

vallahi sorma Asil hocam. Youtube'de falan videolarını izliyorum adamların. Resmen içim gidiyor. Bizim ülkemizde böyle canavarlar neden yok diye isyan etmemek elde değil. Ha olsa alabilir misin diye sorsan evet alamam belki ama sahip olan bir abimizin elinde canlı atışlarını seyretmek bile zevk verir.

o içimizin gittiği tüfeklerin uygun fiyatlı benzerleri üretilebilir çin liler bunu yapıyor mesala bizdede fabrika desen var dünya çapında ihracat yapılıyor ancak ne hikmetse çeşitlilik yok sürekli birbirinin aynı tüfekler üretiliyor eminimki örneğin şarjörlü yaylı tüfek üretilse ben dahil alacak bi süre insan olacak çünkü bu tarz bi havalı tüfeği uzun süredir bekliyoruz

Buram buram kalite kokuyor. Şimdiki üzümlü üretim yeni tüfeklerle alakası bile yok. Güzel bir bakımla (orjinalini bozmadan işinin ehli biri tarafından yapılacak). Hem kullanılır hemde göze hitap eder.

23

bişey merak ediyorum dikkat ettim mesajlarınızın altında sayı var mesala bu mesajınızın altında 23 yazıyor bu sayılar nedir ? farklı konulardaki başka mesajlarnınzdada farklı numaralar var 21 - 35 gibi

ben zoraki ultra 4.5mm kullanıyorum almadan önce baya araştırmıştım sizede tavsiye ederim kendi yaptığım denemelerde 20 metre mesafede 2 pompada dahi soda şişelerini kırabildiğini gözlemledim 3 ve 4 pompalarda güç dahada artıyor gücü bana yeterli geldi en nihayetinde tabanca biraz fazla tahribat isterseniz 10 gr lik saçmalar kullanabilirsiniz ayrıca ultra modelin namlusun uzun olmasından dolayı moderatör taktırmak isterseniz uygun aparatı ve moderatörü piyasada bolca mevcut hatta forumdada yapan ustalarımız var

zamanında ince mehmet gamo p900 de bi kaç kez namluda sıkıştı (zoraki de kullanmadım),kullanmayı bıraktım sizinde hiç bi modelde kullanmanızı tavsiye etmem (solidler hariç pcp lerde iyi iş çıkıyorlar)
    gamo pro magnum pro hunter namluya zor giriyor ancak sorunsuz atıyor gamo ts 10 daha rahat giriyor birde dasiy nin match pelleti hem namluya çok rahat giriyor hemde kısa mesafede güzel gurupman yapıyor zoraki de ve fiyatı da uygun
    rahat girmeyen pelletleri zoraki nin yanında verilen alyan ile hafifçe namluya ittirebilirsiniz, pellet eteklerinin dışarıda kalması namlu oringinin ömrünü kısaltabilir