hayırlı olsun kurma kolu pek havalı duruyor
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aksine hp 01 ulta kalitesini ıspatlamış dünya çapında kabul görmüş bi ürün görünüşü size hoş gelmeyebilir size kalmış öyleyse smk beeman p17 ye bakın
-
zoraki hp 01 ulta alın pişman olmazsınız üstelik yerli malı fabrikası ülkemizde parça bakım vs hiç bi türlü sorun kalmaz aklınızda
-
hayırlı olsun özellikle yerli müşterinin beklentilerine isteklerine karşılık verirse Kral adı gibi yerli pazarda kral olabilir
malum diğer yerli firma yeni çıkan ürünlerini öncelikle yurt dışına satıp aylar sonra yerli müşteriye sunuyor ve yerli müşteriyi zaman zaman kendine küstürüyor
rekabet iyidir taraf tutmam parasına göre kaliteyi ve iyi hizmeti kim sağlıyorsa ona yönelirim -
osman ortaç ın kanalını takip ediyorum poligonda tabanca incelemeleri yapıyor aslında oldukça tedbirli ve güzel şekilde anlatım yapıyor ancak arkadaşları için aynı şeyi söylemeyiz ucuz atlatmışlar
-
tekrar hoşgeldin senin paylaşımları öncedende takip ediyordum
-
kusura bakmayın hayati tehlikeden başka durum bence acil değil, hobi ile alakalı meselerlerdede çabuk karar vermemek gerekiyor ne alacaksanız forumdan 2. el alın illakı insanın aklı farklı modellerde kalıyor satarken zarar etmeden satıp başka ürünleri denersiniz bu işin sonu yo, kendi tecrubelerimde bu yönde
ve forumu sabırla kurcalayın bi dünya konu var silahlar ve aksesüarlarla alakalı illa 1 model belirleyip ona takılı kalmayın araştırın daha uygun fiayata muadili yada daha üstün özelliği olanlarda bulunabilir -
ben 4.5mm zoraki ile 7-8 grainlik saçmalar ile 20 metre mesafede 2 pompa da dolu/boş deliyorum pet şişeleri,10grain çok rahat deliyor
-
hayırlı olsun
-
kısa mefade dahi dandik-kaliteli pellet(yada silahın sevdiği-sevmediği) isabette fark edyor farlklı havalı silahlarda bunu kendimde gözlemledim
-
güzel çalışma pellet seçimi konusunda kaynak olmuş
-
geçmiş olsun maliyeti ne olursa olsun can sıkıcı durum
-
neyse sen bildiğini yap paran yetmiyorsa forumdan 2.el alabilirsin
-
4.5 mm ultra alın
-
havalı silahları av maksadı ile kullanmayın yaylılarda solid pellet kullanmayın tüfeği zorlarsınız birde namluya tam olarak oturmayan herhangi pellet kullanmayın namlu oring inin ömürünü fena halde kısaltırsınız
-
olayların aslını bilmiyoruz da ben çoğuna inanmıyorum yok temizlerken silah ateş aldı,yok asker şakalaşırken arkadaşını vurdu vs mantıklı gelmiyor bana
-
başlıkta hata olmalı bu 7.5 j tüfekler değil taşı elle atsak 7.5 j yapar aksine videodakiler büyük kalibreli dahada güçlü silahlar
-
diana videosu bariz şekilde sahte ingilizcem iyi olsa youtube yorumunda saydırıdım,çünkü fena sinir oluyorum böyle durumlara milleti aldatmaya çalışanlara
-
Diana Bullseye yapabilrseniz 10 numara olur,bi çok kişi,alır yurt içinde üretilmesi hobi adına çok iyi gelişme olur
[Resim Engellendi: http://www.krale-schietsport.nl/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/m/o/montage-diana-bullseye-zr-mount-30-mm-dovetail.jpg] -
elinize sağlık güzel omuş
mod 125 gibi magnum sınıfı yaylı için Dampa/Tek parça ayak tarzı ürün yapmanız gerekecek istek ve imkan olduktan onuda yaparsınız