yaylı olanını kullandım igt olanının pek farklı olacağını zannetmem tavsiye etmiyorum tetiği dahi plastik içindeki pistonu bile plastikti malzeme kalitesi olarak iyi değil tetiği berbat sesi fazla değil ancak bence alınmaz bunun yerini zoraki hp 01 ultra alın paranız yetmezse forumdan 2. el alın
asil tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
temiz 2. el hatsan at44 al yanına birde 2. el pompa bak keyfine bütçen şimdilik yetmiyorsa 2. el orta güçteki yaylı tüfek modellerine yönel forumda rahatça alıp satabilirsin
-
geçmiş olsun atak arms kaliteli ürünler üretiyor hem yerli hemde garanti konusunda sıkıntı yok daha ne olsun birde zoraki tarzında max 3-4 pompa ile yüksek hızlar vebilien tüfek üretse havada kaparım halen bekliyoruz
-
emeğize sağlık sizin gibi ustalarla aynı forumda olmak sevindirici ihtiyaç halinde usta aramamıza gerek yok
-
Bunun özel tetikleri var alıp takıldığında oldukça problemsiz ve iyi olduğunu biliyorum
bu konuyu haliyle araştırdım forumda konuşuldu grt3-grt4 vs tetikler var ancak yurt dışından getirme işi ile uğraşmam -
hayırlı olsun tetiği hayal kırıklığına uğratır diye düşünüp almaktan bi kaç kere vaz geçtim bi ara 2. el olarak alıp denemek istediğim tüfeklerden biri
-
Çok güzel rehber niteliğinde bi inceleme olmuş özellikle almayı düşünen arkadaşlar ve hangi pelleti kullanmalıyım diye düşünen zoraki sahipleri fikir edinebilirler şahşı fikrim havalı silah merakı olan herkes zoraki edinmeli
-
emeğine sağlık devamını bekleriz fikir edinmiş oluyoruz
-
her atıştan sonra makina yağı sürülmüş bezle görününen tüm metal kısımları sil canın istediği zamanda bi parça ince bezi kalın misinaya bağla namlunun içinde aşağı yukarı gezdir namlunun içi temizlenir arasırada kundaktaki vidaları kontrol et gevşemişlerse sık kısa vadede yapacağın bakım bu
eğer tüfeğinin gücü bariz şekilde azalırsa ki bu benim önceki tüfeğim stoeger x20 de 3000 atıştan sonra oldu yada arızalanırsa hatsan a bakıma yollarısın -
hayırlı olsun benimde envanterime katmak istediğim bi model yalnız türkiyede üretilmesine rağmen yurt içine satışı yapılmıyor
-
-
ultra modeli 4 pompa yapabiliyor aynı saçmayı daha hızlı atabiliyor ve namlusu daha uzun ultra 4.5 mm lik modeli tavsiye ederim bendede ondan var
-
zoraki;kısacası türkiyenin gururudur dünya çapında tanınmış beğenilmiştir bazı ülkelerde webley alecto adı ile de satılırr bana göre her havalı silah tutkununun edinmesi gereken bi modeldir
-
Allah yardımcınız olsun gösterin türkün gücünü
-
geçmiş olsun,dünya çapında tanınan hatsanda maalesef kalite standartı yok benim mod99 da namlu düşme sorunu vardı poşedini ilk ben açmıştım nasıl olurda üretim hatalı ürenleri piyasaya sürüyorlar hiç mi kontrol edilmiyor anlamak güç bende değiştirdim şuan sorun yok tavsiyem mümkümse görüp deneyerek almak
-
banada üretim hatalı mod 99 gönderildi daha poşeti açılmamıştı yani poşedini açıp ilk kullanan bendim namlu sizin tüfekteki gibi oynuyordu ve kurma kolu bi taraftan kundağa sürtüyordu 10 metre gibi kısa mesafade dahi alakasız atışlar yaptığını gördüm bende kendime sordum hatsanda kalite kontrol yokmu koskaca dünya çapında tanınmış firma nasıl böyle bi hata diye düşündüm maalesef hatsan yurt dışınını bilemem ancak yurt içinde kalite konusuna yeterli özeni göstermiyor en azından teknik servis konusunda iyiler aksi halde tercih edilme konusunda oldukça geriye düşerdi ben tüfeğimi yenisi ile değiştirtdim yeni gelen tüfeğimde herhangibi bi sorun yok ancak hatsan kalite standartı konusunda benden - puan aldı
-
yaylı tüfeklerde ağır pellet kullanılması tavsiye edilmez yayın ömrünü kısalttığı söyleniyor düşününce banada mantıklı geldi jsb 13.43 tavsiye ederim
-
dominatör ün pellet yükleme yerindeki oring ten arıza verdiğini okumuştum güncelleme yapıldımı bilmem ,carbin modeli benimde aklıma girmişti bi ara
-
bende germiyan myo da okumuştum istanbula kıyasla sessiz sakin kafa dinlemelik yer alışınca baya sevmiştim 2. memleketim olmuştu kütahyalı arkadaşlara selamlar