RewiL tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Demekki 200mt den atış bya uçuk bir düşünceymiş benim gibi yeni başlayan biri için. pekii 200 tlye uygunmu fiyatı
    düzgün atışlar yapılabilirmi?

Yorumlarınız içinde çok teşekkürler baya yardımınız dokundu.

2. el almayı düşünüyorum

x20
    04.09.2010 tarihi faturalı Stoeger x20 ahşap combo tüfeğimi satışa sunuyorum.Tüfeği satmamın nedeni pcp geçmiş olmamdır, tüfekte sorun yoktur ,temizdir.
    Tüfek 177.calibredir,combo model olduğu için dürbünsüz kullanılamaz.Tüfekte nikula 3-9x50EG ışıklı dürbün mevcuttur.
    Alıcıya kılıf ve hatsan bipod vereceğim.
    satıcı bunları yazmıs özellik olarak nasıl acaba ve dürbünü kalitelimi?
    fiyat 300 tl

gamonun fiyatı ise 200 tl.

nediyorsunuz ?

baslıktakı gibi alınabilir bi silahmı isabet, parça, plastik kalitesi nasıldır. kaç metreye kadar etkilidir, yardım ederseniz sevinirim. daha yeniyim 2 hafta gibi kısa bir süredir arastırma yapıyorum ama birsürü yeni
    tüfek görüyorum ve kafam karısıyor .

300-350 tl ye kadar tüfek arastırıyorum.

Stoegerx20
    gamo whsper x
    hatsan mod 125

bunların atıs mesafelerini söylermisiniz, kafam cok karısık bilgilenmeye ihtiyacım va.r ?( simdiden saolun.