bu soyledigin sey zor hocam iki farkli markanin kundaklari birbirine uymaz eger raider a kundak yapmak istiyosan ceviz agaci bulacaksin ve hayalindeki kundagi yapmaya baslayacaksin.
saygilar.
ahmetavci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dremel ile bi kalip hazirla sonrasinda kursunu icine dok ve istedigin gibi kullan ama suna dikkat etmen gerekir bu islemi ne ile yaparsan yap orjinal pellet gibi bir perfoans bekleme. piyasada zaten cok farkli cesitlerde pellet mevcut onlari kullan.
-
iyi bir fikir, iyi bir çalışma, dogru malzeme kullanildiğinda performans da guzel olur kanaatindeyim. pcp ler zaten kendini gosteriyor.
-
bullarika agzının tadını bilen birisin, aklım dan gecen pcp bu.
-
gercekten guzel tasarlanmis.
-
Phoenix Fast Fire 10
190cc hacime sahip 12ft.lbs güç üreten 10 lu şarjörlü bir pcp tüfek ilginç bir kurma şekli var pratikliği tartışılır fakar hızlı olduğu aşikar
[Resim Engellendi: http://www.solware.co.uk/air-pistol-air-rifle/ff10_animated.gif]
[Resim Engellendi: http://www.solware.co.uk/air-pistol-air-rifle/ff10_cased01.jpg]+1
-
fakat oringleri yerine takarken sentetik gres kullanmalısın. yoksa deforme oluyorlar. kuru kuru takma sakın.
-
şimdi öncelikle daha önce silahını söktün mü bilmiyorum fakat içindeki basınçlı havayı bitir. daha sonra tüpün üstündeki valfleri sök ve oringlerini kontrol et. oringler silahın basınc ı direk gören kısımlarına koyulmuşlardır hava kaçağını engellemek amacıyla. namludaki oringleride namluyu sökerek kontrol et. aynı sorun bendeki webley raider da da oldu.
-
oringlerini kontrol et kaçak olabilir.
-
sayın onur bey,
ben üstteki bolt kolu modifiyesini trercih ederim. zira alttakin de basınç tutarsız olabilir. fakat diğerinde pellete eşit dağılım söz konusu. daha iyi olacağı konusunda hemfikirim.
saygılar...
-
Bu kadar yüklenirken bir de çocuğun yaşına baksaydınız keşke. Toplum olarak linç genlerimizde var...
kesinlikle katılıyorum. +1 -
saolun en kısa zamanda...
saygılar
-
en yakın zamanda. dün sol elimi kötü yaraladım, bir müddet tatildeyim. yara iyileşir iyileşmez eklerim resimleri.
saygılar...
-
gayet güzeller el emeği göz nuru tam koleksiyonluk. bende de bir tane razor shaver var...
saygılar
-
perfect... başarılar...
-
hangi ırk dan oldukları veya hangi din e mensub oldukları benim için önemli değil ama ordaki küçük çocuklara üzülüyorum. Allah yardımcıları olsun...
-
alpfizik bey beni sakın yanlış anlamayın ama ben sadece uyarı amaçlı yorum yapma gereği duydum sonuç da 200 barın şakası olmaz en küçük bir hata Allah korusun hayata mal olur. bende bir özel pcp tasarlıyorum eğer biter de bir tornacı ile anlaşırsak yaptırmayı düşünüyorum ama mevcut basınç görecek yerleri hazır alıp kullanmayı düşünüyorum.
-
abi vermeyin şu linkleri yaaa valla üzülüyorum en sonunda alıcam bir torna tezgahı özel üretime geçicem lütfen ama
şaka bir yana etkinlik ayrı bir güzel pcp ler ayrı bir güzel ağzımın suları aktı valla
-
arkadaşlar 200 bara dayanacak hommade bir tüp yapmak dan bahsediyorsunuz. en küçük hata büyük felaketlerle sonuçlanabilir. bence piyasada bulunanlar ile yetinin yada tüfeğinizi değiştirin derim. çünkü bu bar işlerinden anlayan saygı değer bir abimiz olabildiğince uzak durmamızı söyledi. yani kendimiz imal etmeye kalkmamalıymışız. burada ben uyarımı yaptım gerisi size kalmış. tornacı bilgisiyle bu işler yapılmaz. tornacı mekaniği kopyalar uyarlar, yüksek basınçlara dayanacak tüp yapmak onun işi değil. hatsan bile kendi tüplerinin parçalarını ithal ediyor. eğer yapacaksanız da iyi bir araştırma yapın derim. son olarak muhalefet olmak niyetin de değilim sadece uyarmak istedim.
-
ya şimdi kimse kıvırmasın herkes o ring lerde sorun var dedi kimse namlu ile transfer deliklerini kontrol et demedi
ben buldum çözümü
hepinize teşekkür ediyorum. bu sorun patlak verdinde dedimki kardeşime bu sorun çok basit bir yerde ama biz bakış açımızı genişletmediğimizden göremiyoruz dedim hakikaten de öyle oldu.
bu arada bugün 900 gr sentetik gresi 15 tl ye aldım. şok oldum resmen.