ahmetavci tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    arkadaşlar ve üstadlarım hepinize selamlar saygılar...

    tüfeğimin sorunu tarafımdan çözülmüştür. şuanda 47. kavanozumu parçalamaktayım. tabii birde cam parçalarını temizleme işi var :) hepinize tavsiyeleriniz ve önerileriniz den dolayı teşekkür ederim. en kısa zamanda atışlarımla ilgili fotorğraf ve videoları sizlerle paylaşacağım.

    iyi günler hepinize.

    bu tarz oyunlardan the hunter ı oynadım uzun süre ve çok başarılı bir oyundu. fakat oyun ücretli, ücretsiz olarak sadece bir yivli tüfek ve bir kaç aksesuar veriliyor ayrıca sadece deer (geyik) avlamanıza izin veriliyor. mültiplayer seçenekleri de mevcut.

    arkadaşlar bu kullandığımız silahlarda şans meselesi elektronik eşyalar gibi. fakat bir fx , airarms, benjamin gibi tüfeklerde kusura bakmayın hatsanın webley in verdiği arızayı vermez versede 1000/1 oranında dır. o kişi de şansızlığına küsecek. açıkçası ben fikrimi söyledim. hatsan müşteriye bakış açısını değiştirmeli, bu kaçınılmaz olan gerçek. online olarak neden satış yapmıyor yedek parçaları? bu tüfeklerin verdiği arızalar belli. bu arızalara göre fiyat listesi oluşturulabilir. ben firmanın gelişimi açısından söylüyorum fikirlerimi. ama şu varki hatsan bu tarz bir gelişimde bulunmak istemiyorsa hay hay, onlar bu şekilde devam etsinler. ben telefonla görüştükten sonra benimle konuşan kişinin uslubundan dolayı ben göndermem silahımı. Snip3TR kardeşim senin başına gelenlerde revamı o zaman. kargo paraları, tamir faturaları, kaybettiğin zaman... bunlarıda hatsan telafi edecekmi? tekrar geçmiş olsun sana.

    tekrar tekrar söylüyorum, hatsan firmasını kötülemek değil niyetim ama artık vizyonunu ve misyonunu tekrar gözden geçirmesi gerekiyor. firma içerisindeki çürük elmalar temizlenmeli. bu şekilde daha fazla müşteri memnuniyeti sağlayacaktır.

    Snip3TR kardeşim eğer resimli bir şekilde sorununu burda paylaşırsan çözüleceğine inanıyorum.

    saygılarımla...

    saygı değer üstadlarım ve arkadaşlarım...

    sakın beni yanlış anlamayın burada firmayı kötülemeye çalışmıyorum kesinlikle. yanlış anlaşılmak istemem. sadece firma bu tarz konular üstünde kendisini geliştirmeli bence ayrıca yedek parça satışı da online olarak yapılmalı diye düşünüyorum.

    saygılarımla...

    bolt kolunu çekiyorum pelleti koyuyorum bolt kolunu kapatıp tetiğe basıyorum ama pellet gerektiği hızda gitmiyor. örnek olarak çadır brandasına hedef aldım tetiğe bastım ama delmedi bile düşünün artık ayrıca tetiğe bastık dan sonra '' tınnn '' diye bir ses çıkıyor. kafayı yemek üzereyim.

    aynen dostum bende webley raider 4.5 cal kullanıcısıyım gerçi üzerinde her ne kadar england / birmingham yazsada yerli olduğuna inanıyorum 1 sene aldu alalı pompa almamıştım. pompayı bu hafta aldım şimdide bam başka bir sıkıntıyla karşılaştım. hiç atış yapılmamış sıfır silah, bir kere temizleme amacıyla söktüm ve tekrar topladım. fakat pelleti gerektiği hızda ve güçte atmıyor. hatsana defalarca mail attım cevap yok aradım sadece adres verin silahınızı onaralım diyorlar. ama ne kadar güvenilir bilemiyorum. o yüzden hatsan fabrikasına göndermek istemiyorum. bu silah dan bir kaç gün içinde bir çok şey öğrendim. en önemlisi yerli maldan uzak duracaksın!!! eğer tamiratını yapamazsam çok kelepir bir şekilde elimden çıkarmayı düşünüyorum. anladığım kadarıyla hatsan çok fazla müşteri memnuniyetini dikkate almıyorlar. tüketici mahkemesinde hakkınızı arayın diye bir tavsiyede bulunacağım ama o bile şuan için sıkıntılı.

    sizede büyük geçmiş olsun.