maalesef yine aynı sorun az hava çıkışı ve tınnn sesi içindeki havayı tamamen boşaltıp birde öyle bakıcam. tahminimce tüfek deki hammer ın ve yayının bir sorunu var.
ahmetavci tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
muhakkak can güvenliği önce gelmeli. zaten ustalık da bir nevi bozup sonra tamir etme olayı tecrübe ve edinilen bilgi ile oluyor. aldığımdan bugüne bir sene oldu daha yeni atış yapma imkanı buldum diyordum ama olmadı. ringleri kontrol ettim. tekrar topluyorum şuanda. havasını boşaltayım dedim ama sürekli kurma kolunu kurmak ve tetik düşürmek gerekiyor. uzun olduğu için böyle kısa bir test den geçirdim. inşallah sonuç sevindirici olur
-
abi şuan silahı söktüm sadece tüfek üstündeki tüpün valflerini sökemiyorum çünkü tüp hava ile dolu. valflerde bir hava kaçağı olduğunu sanmıyorum çünkü ringleri yeni değiştirildi.
-
çözüm önerisinde bulunabilecek arkadaş yokmu daha ilk atışımı yapamadım bu silahla lütfen yardım edin.
please some body help me...!
-
namlu ucuna elimi koyuyorum çok az bir hava çıkıyor tüfeği sökeyim dedim ama içinde hava var ve o yüzden cesaret edemiyorumda.
önerebileceğiniz tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
üstadım sorunum dürbün değil pellet bildiğim kadarı ile namludan çıkarken biraz ses yapıyor ama şuan sadece kurma kolunu çekip pelleti koyuyorum ve tekrar kurma kolunu kapatıyorum tetiğie bastıktan sonra tınnn diye bir ses çıkıyor ve pellet de çok düşük bir hızla çıkıyor.
-
arkadaşlar ve üstadlarım pompam ile tüfeğimi doldurdum ve garajıma gittim bir kaç atış için pelleti koydum tetiği çektim fakat '' tınnn'' diye bir ses ve pelletin nereye gittiği de belli değil hedefi vurmadı. sorun nedir acaba?
yardımcı olursanız sevinirim.
hayırlı akşamlar...
-
saolun arkadaşlar. 15 dakika önce pompamı teslim aldım kargo dan. sormak istediğim dolum aparatını tüfeğe taktın dan sonra kaç bar'a kadar hava basmaya dikkat etmeliyim ve nelere dikkat etmeliyim?
şimdiden teşekkürler...
-
saolun teşekkürler. tüfeğimin güzelliklerini keşfedeceğim inşallah.
-
emeğe saygı valla süper olmuş bayıldım. denemek gerekiyor kısa zaman içerisinde. fakat bi sorum olacak video da pamuğu japon ile yapıştırıp üstüne şu ışık saçan kimyasalı sürüyor yada emdiriyor. peki pellet de ağırlığa sebep olacaktır. bu atışı olumsuz etkilemezmi?
-
saygı değer üstadlarım ve arkadaşlarım;
bu da en sonunda o ring ini bulup toplama ve temizlik işlemini bitirdiğim webley raider 4.5 cal tekli tüfeğim...
gururlar sunarım
[Resim Engellendi: http://i51.tinypic.com/2mglafn.jpg]
-
arkadaşlar hepinize tekrar merhabalar...
buradaki üstadlarımın tavsiyeleri üzerine ihtiyacım olan o ringleri araştırdım ve sonunda buldum. yardımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.
istanbul bahçelievler ve civarındaki arkadaşlarım, ayrıca forum da bu o ring lerden muzdarip olan arkadaşlar ürünün teminini sizlere sağlayabilirim.
oto sanayii sitesindeki tamirci ustalarımın yardımlarıyla bir kaç yedek parçacı da bu ringlerden buldum ve ellerinde bol miktarda var.
hepinize iyi akşamlar dilerim, tekrar teşekkürlerimi sunarım...
-
elinize sağlık. güzel paylaşım teşekkürler.
-
tavsiyeniz için saolun. yarın oralarıda bir araştırayım.
-
-
resmi bir türlü yüklemeyi başaramadım kusura bakmayın hemen halletmeye çalışıyorum...
-
arkadaşlar aşağıda resim de görülen parçanın üstündeki ring koptu yardımlarınızı bu hobiye yeni başlayan arkadaşınız dan esirgemeyin lütfen...
-
saygı değer arkadaşlar ve üstadlarım;
pompa arayışmın sona ermesinden sonra bugün silahımı elime alıp bir bakım yapmak istedim. silahı tamamen söktükten sonra sıra takmaya gelince tüfeğin üstündeki tüp bağlantılarının üzerinde bulunan o ringler den biri koptu. bu o ring i istanbul da nereden temin edebilirim?
ayrıca pompam bi kaç gün içinde elimde olacak. pompaya tüfeğin yanında verilen dolum aparatını takarken teflon kullanmalımıyım? son olarak da hangi marka pellet kullanmalıyım?
tüfeğim webley raider single 4.5 cal
yardımlarınız için şimdi den teşekkürler...
iyi akşamlar hepinize.